Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky prosím kde kupujete nejlevněji v lékárnách? Jsem z Prahy, záleží na síti lékáren…kupovala jsem v Moje lékárna za 462,– kupujete někde levněji antiko Sunya? Díky
Děkuju moc! Teď někdy…?Asi je jedno v jakém Dr. Maxovi, ne…?To je hodně dobrá cena 399,–
Ja mám Sunyu teprve měsíc a řekla bych, že vsechno v pořádku, ze zacatku jsem z toho měla vítr, že stloustnu, že nebudu mít chuť na sex atd., chuť na sex mám pořád stejnou né-li větší, akorát špinění je na prd.
Já ji beru už několik let a jsem naprosto spokojená, nepřibrala jsem po ní a nic…
Kdyby někdo měl na prodej jakékoliv množství, klidně se ozvěte.
Ahoj, Sunyu už beru přes 7 let a jsem s ní opravdu spokojená
vůbec nic jsem nepřibrala
(spíš bych to potřebovala
) a snáším ji opravdu dobře. Žádné špinění během braní platíčka
. Vlastně jsem teď trochu překvapená, že vás tady na to plno reaguje tak špatně
, ale tak každá jsme jiná
.
Ahoj holky, dneska mi predepsali HA Sunya. Kdy ji mam zacit brat? Doktor mi rekl ze kterykoliv den, coz se mi moc nezda…V pribalovem letaku je uvedeny jako prvni den k uzivani 1. den menses…Je mi divne co mi tedy tvrdil doktor…
@deniska.g píše:
Ahoj holky, dneska mi predepsali HA Sunya. Kdy ji mam zacit brat? Doktor mi rekl ze kterykoliv den, coz se mi moc nezda…V pribalovem letaku je uvedeny jako prvni den k uzivani 1. den menses…Je mi divne co mi tedy tvrdil doktor…
První den můžeš, ale 100% účinná bude až po měsíci braní.
Zdravím, kdyby měla některá zájem, mám na prodej antikoncepci sunya, expirace je 04 2018,z jednoho plata jsem vzala 2 tabletky,2 jsou úplně celé, prodám za 250 kč, já už nemůžu brát kvůli zánětu žil…Kdybyste měla některá zájem, ozvěte se, díky.
Ahoj, měla jsem tuto HA asi rok. Vyhovovala mi, neztloustla jsem, nešpinila, ani libido mi nekleslo. Krvácela jsem asi jen dva dny, předtím klidně i deset. Jediné negativum, měla jsem první den krvácení vždy děsné bolesti a křeče.
Nemůžu teď už brát žádné hormony, zbylo mi jedno platíčko. Kdo by chtěl, ozvěte se (za 100 vám ho nechám).
Ahoj, prodam HA Sunya komplet baleni 3platicka, prechazim na pesar. Cena 400,–, Praha a nebo poštou. mám zde inzerát.-prodano. nejde mi to tu smazat, ani profil