Antikoncepce Sunya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.18 16:19

Sunya

Dobrý den. Prodám jedno platíčko antikoncepce Sunya za 100,– EXP: 04/2020. Poštou nebo osobní odběr Tišnov. Pro zájem pište na e-mail stepankovamisa@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
4.6.18 10:42

Ahoj holky ja beru sunyu 4 mesice. A po druhem bojuju vzdy v obdobi menstruace silenymi bolestmi konecniku. Nemate s tim nektera zkusenosti. Kdyz jsem ji nebrala mela jsem silene krvaceni, ale bolesti zadne. Premyslim o zmene, protoze bolest jr doslova paralyzujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
21.7.18 13:22

Děvčata, mám dotaz. Vždy, když jsem brala HA, tak 28 denní, čili, že jsem brala v kuse, i když jsem měla MS. Teď beru nově HA, která je jen na 21 dní, tudíž v době, kdy mám MS neberu; když menstruace skončí, měla bych začít brát další plátíčko, jenže tady nastal “problém”. První plato jsem měla dobrat ve čtvrtek a MS se měla dostavit v pátek (psali v příbalovém létáčku), já ji ale dostala už ve středu. Dočetla jsem se, že je to “normální”, než se cyklus srovná. Jenže tím pádem mi MS i o dva dny dříve skončila. Kdybych začala nové plato, tak by se zase MS o dva dny posunula; nové jsem tedy začala až v pátek. Moje otázka tedy zní, když mi MS skončila ve středu a já začala plato v pátek, vadí nějak ty dva dny, kdy jsem nic nebrala? Jak to bude s ochranou, zmenší se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.7.18 13:41

@Cullenova 21 dní beres pilulku a 7 dní ne. Bez ohledu na to kdy začala a kdy se ukončila MS. Pokud je poslední pilulka čtvrtek, tak dalsi platicko začne pátkem. Někdo má MS jen tři dny ale pauza je bez pilulky 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
22.7.18 12:44

@Terka14
Super, děkuji moc, tohle jsem chtěla slyšet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 19:42
@buresinka píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s antiko Sunya? Díky za poznatky :) Iva

NEBER JI JA JI BRALA A MAM Z NI TROMBOZU (SRAŽLIVOST KRVE), JE TO DEDNY..3ROKY JSEM BRALA MINISISTON A PAK JSEM PRESLA TADY NA TU A TO BYLA CHYBA JAKOU JSEM UDELALA…NIKDY JI NEBERTE!!!!ALE VASE VEC

• Citovat
  • Upravit
5.12.18 08:24

dobry den otviram znova diskuzi :mrgreen: bere nekdo antiko Daisenette__? Zajimaji me taky zkusenosti docela me boli bricho jak kdybych mela ms pritom zadnou nemam :zed: dekuji vam vsem a hezke svatky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.18 23:24

Dobry vecer beru sunya mesic a mela jsem pauzu a nedostala jsem mesicky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 13:36

Přeji hezký den, mám dvě nová balení HA Sunya, která již nespotřebuji. Exp. do roku 2021. Každé balení obsahuje 3 platíčka. Jedno balení jsem kupovala za 490,–, prodám balení za 390,–, nebo klidně i vyměním za kosmetiku v této ceně (sprchové gely, šampony, kondicionery…). Nevím, jak jinak někde nabídnout, když v inzerátech se věci na předpis nesmí prodávat… Kdyby jste měla některá zájem, kontaktujte mě prosím na mail shena@centrum.cz, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.20 10:17

Antikoncepce sunya

Ahoj, chci se zeptat, zda se mohl nějak snížit účinek antikoncepce, když jsem měla teplotu před 2 dny(ale nebrala jsem žádné antibiotika) a včera jsem měla s přítelem pohlavní styk a mám ovulaci.
Předem dekuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
9
28.7.25 10:37

Antikoncepce Sunya balení navíc

Dobrý den, Ahoj,

gynekolog má dovolenou, zástup nemá a poplatek 200-300 kč za napsání receptu v nemocnici nebo jinde se mi dát nechce :(. Jak mám vyřešit situaci? Budou mi chybět 4-5 prášků než se vrátí a pošle mi recept. Nemáte někdo z Vás balení navíc prosím? Nebo doporučte co mohu dělat jiného. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.7.25 10:38

Antikoncepce Sunya balení navíc

Dobrý den, Ahoj,

gynekolog má dovolenou, zástup nemá a poplatek 200-300 kč za napsání receptu v nemocnici nebo jinde se mi dát nechce :(. Jak mám vyřešit situaci? Budou mi chybět 4-5 prášků než se vrátí a pošle mi recept. Nemáte někdo z Vás balení navíc prosím? Nebo doporučte co mohu dělat jiného. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.26 20:57

Antikoncepce Sunya

Dobrý den :mavam: v pondělí to budou dva týdny co beru antikoncepci Sunya. Teďka zhruba dva nebo tři dny, mám ráno motáky, bolest hlavy a někdy mi je na omdlení. Taky i žili na předloktí mě ‚bolí‘ nebo spíše je to takový pocit. Nohy si kontroluju každý den, nejsou oteklé nebo něco takového. Přemýšlela jsem jestli to nemůže být tím že kouřím ale nejsem si jistá, antikoncepci beru poprvé ve svém životě skrz menstruační bolest. Měl to někdy taky tak?

Příspěvek upraven 28.03.26 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
28.3.26 20:58
@Justýna29 píše: Více

může to být tím, že kouříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek