Antikoncepce Sunya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4685
27.2.13 12:06

Já jedla tuto HA 4 roky a bezproblémů…MS ukázková, ani deko navíc…podle mě je potřeba to vyzkoušet..každé tělo to přijímá jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
estheris
27.2.13 12:15

Maminka22 - měla sem podobný problém a neřekla bych, že to je normální. Brala sem Sunyu asi tři roky a všechno bylo v pohodě. Ovšem poté sem byla na interupci a od té doby sem měla stejný problém jako popisuješ ty. Takže sem změnila HA a od té doby je vše jak má být ;-) Momentálně beru Sylviane a jsem spokojená, je sice o 200kč dražší ale za to mám klid :-)

• Citovat
  • Upravit
202
27.2.13 12:45

Takže mi jako přestala sedět? A nebo jako že bych mohla mít potrat 8o? Nemohu se dovolat Dr.tak zatím počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
estheris
27.2.13 15:22

Dlé mého názoru ti asi přestala sedět ale těžko říct, nejsem doktor. O potratu by si určitě věděla ne? Asi nejlepší bude když se poradíš ze svým gynekologem ;-)

• Citovat
  • Upravit
Herbálka
7.4.13 11:48

SUNYA - antikoncepce

Ahoj holky…nově beru Sunyu asi 8 dnů a dneska ráno jsem začala silně krvácet při ranním sprchování a né a né se to zastavit…mentruaci mám za sebou a další ještě v nedohlednu…nemáte náhodou některá stejnou zkušenost s touto antikoncepcí prosím? Moc děkuji za info…

• Citovat
  • Upravit
255
7.4.13 11:53

Při změně atk nebo prvním braní můžeš krvácet mimo cyklus. mě trvalo skoro tři plata než se cyklus upravil. spousta holek špiní a trvá to i dlouho. jestli ale krvácíš fakt hodně (nebo jinak než obvykle) - já bych třeba zavolala gyndr.

osobně jsem ji vysadila po 9 měsících - asi nebudu typ na hormony - měla jsem ne uplně deprese, ale hodně špatnou náladu, sebemenší prkotiny (červená na semaforu, rozlitý kafe) všechno mě vytočilo, absolutní nechuť na sex, atd. Jediný co přešlo byla silná ms a bolesti. Měla jsem super pleť a nemastily se mi vlasy.

jo a i přes poctivé braní jsem otěhotněla, ale to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vavsar
9.4.13 21:54

Sunya

Beru tuhle antikoncepci- Sunya- už přes 4 roky a vůbec žádny problém. Nikdy! Naopak sem zhubla kilogramy, které sem nabrala behem braní jiné antikoncepce- Diane.
Sunyu mohu vřele doporucit, ale jak uz tady milo mnohokrat receno, kazda jsme jiná… někomu sedne Diane, ktera nesedla mě a někomu Sunya.
Hodně štěstí, holky!
Jinak, jaktože slečna výše při poctivém braní otehotněla u Suniy? To me dost vyděsilo teda!

• Citovat
  • Upravit
estheris
10.4.13 10:56

Vavsar - promiň, nedošlo mi že to každý může pochopit jinak…ja jsem Sunyu brala cca 3roky a během toho jsem přestala antikoncepci brát, nebrala sem ji asi 4měsíce a zapadla jsem víš. Pak sem ji tedy začala brát znovu ale už mi to dělalo s tělem chaos ;-) Takže tak…Snad už jsme se teď pochopily :-)

• Citovat
  • Upravit
vavsar
10.4.13 10:59

uff

Uff, to se mi ulevilo. Takže po vysazení tedy neni problem s otěhotněním, to je dobrá zpráva :)

• Citovat
  • Upravit
Aneta.Vacka
20.5.13 19:11

spokojenost

Ahoj, Sunyu beru již asi 6 let. Nikdy jsem neměla sebemeší problémy, jsem s ní maximálně spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
Monikaaaaaa
16.6.13 19:52

Tuto antikoncepci jsem brala čtyři měsíce, a v podstatě jsem byla spokojená, až na jeden problém. Byla jsem strašně přecitlivělá, skoro každý den jsem kvůli hloupostem brečela, nebo jsem byla protivná, proto zkusím jinou antikoncepci. Ale můžu říct, že žádné jiné problémy se nedostavily

• Citovat
  • Upravit
Andy13
18.6.13 21:38

jasminelle

Ahoj, tak já Tě asi nepotěším :zed: Asi je to individuální, protože já po Jasminelle taky přibrala cca 7kg, raději jsem se nevážila, ale jsem z toho špatná. Takže dojídám poslední týden a končím. Snad to půjde dolů…

• Citovat
  • Upravit
Niky22+25
18.7.13 14:07

Ahoj mohl by mi někdo napsat kolik tahle antikoncepce stojí díky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
255
18.7.13 14:46

Okolo 350-380czk za krabicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dinda001
21.7.13 17:47

Dámy, chtěla jsem se zeptat, hodně jsem četla že po antikoncepcích rostou prasa a dost se ztloustne máte sním nějaké zkušenosti?..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1