Zapomenuté pilulky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pI3rre
13.4.10 21:43

Zapomenuté pilulky

Dobrý den, přítelkyně bere antikoncepci Minerva. V neděli a pondělí si zapomněla pilulky vzít (vždy je bere ve 21:00), teprve dnes ráno si jednu vzala a další ve 21.00. Je ve druhém týdnu použivání. Dnes jsme měli pohlavní styk ( bez ejakulace ). Je velká možnost otěhotnění? Co doporučujete? Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
13.4.10 22:09

Doporučuji použít kondom, když víte, že byla nepravidelnost v užívání pilulek. A další týden po tom, vždyť to je v tom letáku od antikoncepce napsané…
Jasně, že je možnost otěhotnění, jak vysoká, nikdo neřekne, asi velmi nízká… ale to neznamená žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.4.10 22:50

pokud neprobehla ejakulace ,a pri urcite hladine hormonalni antikoncepce ktera jiste v tele je,i pres vynechani,tak dle meho nazoru zdravotni sestry je moznost otehotneni temer nulova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pI3rre
13.4.10 22:57

Jasně, spíš jde o to že si je zapomněla vzít dva dny.. Snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit
3138
14.4.10 00:30

a meli jste v te dobe styk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pI3rre
14.4.10 07:18

Píšu, že ano, Včera odpoledne. Ráno si vzala tabletky dvě za neděli i pondělí, ale to bylo nejspíš zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
4972
24.5.11 20:25

V pátek a v sobotu jsem si zapomněla vzít prášky.. V neděli jsem si ho normálně vzala, ale jen ten aktuální jeden, nedobírala jsem ty dva zapomenuté. Včera jsem si prášek vzala také, ale dostala jsem MS.. Jak to nyní řešit? Normálně dobrat platíčko (zbývá asi týden)? Pak klasická pauza a nové? Nebo vysadit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.5.11 20:38

Ahoj,
udělala jsi dobře, že jsi ty zapomenuté nedobírala. Já bych dobrala platíčko, udělala pauzu a pak normálně pokračovala. Podle mě by to mělo být další měsíc srovnané. Do konce platíčka bych se ale na antiko vůbec nespoléhala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.5.11 20:41

No snad to tak bude :think: Určitě pak dostanu i v pauze klasickou MS co? :-? No spoléhat na ní teď nebudu, to je jasné.. Navíc stejně díky MS mám útrum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.5.11 20:43

Podle mě klasickou MS v pauze dostat nemusíš. Tím, že jsi dva dny zapomněla to máš teď rozhozené, ale mělo by se to další cyklus upravit. Bez ohledu na krvácení bych brala teď tak jak mám, tedy i pauzu jak má být a pokud by se objevilo krvácení i potom, tak k doktorovi… Ale myslím, že to pak bude OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.5.11 20:46

Ok, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Appy
17.11.11 13:55

Dobrý den, beru HA a zapomněla jsem si vzít pilulku v druhém týdnu v úterý večer, ve středu večer jsem to zjistila a pilulku na středu jsem si vzala a potom jsem měla asi po čtyřech hodinách pohlavní styk a partner se do mne udělal a já se šla hned umýt a ráno jsem začala trošku špinit.Jak velké je riziko otěhotnění? Děkuji moc za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
1366
17.11.11 13:59

no riziko tu je, ale asi bych moc neplašila, příště si vemte raději kondom nebo přerušovaný styk a budeš mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
17.11.11 14:09

Ve druhém týdnu je riziko minimální, ale já si vždy brala ty pilule obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
17.11.11 14:20

Taky jsem vždy podle příbalovkého letáku brala i tu zapomenutou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí