Vynechání Lindynette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
8.4.10 20:21

Vynechání Lindynette

Dobrý den !! Je mi 16 let… Mám problém…Minulé úterý jsem si zapoměla vzít prášek( užívám je ve 20:00) všimla jsem si toho až následující den přesně ve 21:00 hodin..Asi hodinu před tím jsem spala s přítelem…Jakmile jsem zjistila že jsem vynechala pilulku, vzala jsem si dvě najednou…úterní i středeční…Jaké je riziko otěhotnění???:-( prášek jsem si vzala o 24 hodin dýl:-(… Prosím poradte :(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
8.4.10 20:27

Myslím, že se nic neděje, možná se pletu nevím, ale taky záleží v jakém si dni po mensturaci, ¨pokud mezi 12,16 dnem, tak to je ovulace,jestli si těsně po menstruaci nebo máš ji dostat každým dnem, tak si myslím,že se nic neděje. Já jsem si taky brala a to někdy okolo 18 roku a taky jsem sem tam vynechala jeden den. tak věřím, že bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.4.10 22:04

Ahojky,
možná to není správnej názor, ale já si myslím, že se nic stát nemohlo.. myslím si, že pokud jinak bereš prášky pravidelně, tak přeci jimi musíš být „nadopovaná“ - neviděla bych až takovou „tragédii“ v tom, že sis jednou nevzala.. Ostatně, když je za nějakej ten rok vysadíš a budeš se třeba pokoušet o mimi, stejně trvá i rok, než se tvůj organismus pořádně pročistí.. Být tebou, nemám strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí