Antikoncepce po porodu

28
17.4.10 14:03

HA po porodu

Ahoj,
chci se zeptat jaké máte zkušenosti s HA ?Tedy s jakými typy ? Přemýšlím jestli si mám zase nechat napsat prášky nebo zkusit jinou formu ?Předtím jsem brala Tri regol a přibírala jsem a hubnout mi nějak nešlo :( tak bych asi chtěla zkusit bud jinou značku (ale moc se v nich nevyznám) a nebo jsou ted ty náplasti nebo tělísko .Ale o tom jsem slyšela taky plno věcí tak nevím …
Pokud máte někdo zkušenosti budu ráda za všechny :) díííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
17.4.10 17:13

ahoj,
ja jsem toho docela vyzkousela..
asi troje prasky ale presne nevim jaky, bylo mi z nich zle, zkouseli jsme jine znacky, nakonec jsem presla na naplast Evra a byla jsem s ni spokojena. 1 naplast na tyden, zadne denni polykani :wink: ale je pomerne draha… netusim teda kolik ted. ja ji kupovala na 3 mesice kolem 1000… po porodu jsem ji dostala znova ale hned prvni mesic uzivani jsem skoncila v nemocnici, a jelikoz mam trombofilni mutace nemuzu uzivat HA. tak jsem dostala telisko. existuji ruzne druhy, ktere v sobe maji i hormony, ale jelikoz ja je nemuzu dostala jsem bez nich… prvni 2 mesice me pobolivalo v podbrisku, ale jinak ok… musis vedet co by si chtela a vyhovovalo ti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.4.10 20:25

Já jsem před těhotenstvím taky brala trirerogol a poslední rok před těhotenstvím jsem měla kroužky a s těma jsem byla moc spokojená. Po porodu jsem brala Azalii, protože ta se směla brát při kojení a to byla hrůza, furt jsem špinila. Bohužel jsem brzo přišla o mlíko, tak jsem si pak nechala napsat antikoncepci Belara. Hodně se mi v těhotenství rozjelo akné a tyhle prášky mi moc pomohli a jsem s nima spokojená, ale ten kroužek mi vyhovoval mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.4.10 21:28

Kroužky ??? no tak já jdu ještě studovat na internetu.Mě by teda tělísko nevadilo a nemusela bych pořád lítat pro recepty.Díííky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
17.4.10 21:37

jj mela by si na 5 let klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie