Kroužek Nuvaring

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Yanictta
28.4.10 12:05

Nuvaring

Ahoj :-) , chci se zeptat, prvni den menstruace jsem si zavedla kroužek nuvaring, obvykle mám menstruace max 5 dní, ale teď už jí mám 12 dní, je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
28.4.10 12:18

no nevim, ja mam po nem taky prvni menstruaci, treti den a vypada, ze mi brzo skonci. Pockala bych na dalsi dve baleni a podle toho uvidis. Jinak ja prvni mentruaci mela taky delsi - cca 7-8 dni.

• Citovat
  • Upravit
9454
28.4.10 12:29

nez si telo zvykne..to muze trvat…ja po nem teda nemela menstruaci skoro zadnou…taky se muze stat ze ti vyhovovat nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yanictta
28.4.10 13:01

To by bylo docela blbý, jelikož jinou metodu antikoncepce nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
7678
28.4.10 13:14

První menstruace může být jakákoli,při druhém kroužku už by se to mělo srovnat jinak by to chtělo konzultovat s dr.
Já osobně jsem s ním max. spokojená od druhého kroužku se mi to srovnalo a MS mám přesně,přijde 3tí den po vyndání kroužku a trvá přesně 4dny(3dny opravdová ms a 4den jen špinění pak je klid).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yanictta
28.4.10 13:17

Děkuju:) tak snad se mi taky po tom druhym upraví.

• Citovat
  • Upravit
4621
28.4.10 14:49

já jsem u prvního kroušku taky měla delší MS a pak jsem ještě špinila, mělo by se to upravit tak do 3 měsíců max :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.3.11 13:32

Ahoj holky,at nezakladam novou diskuzi, zkusim se zeptat tady. Vcera jsem si poprve zavedla nuvaring a asi jsem neodhadla prvni den MS. Tri dny jsem spinila a vcera se objevia slabounce krev, tak jsem to brala jako prvni den, jenze dnes zas jen slabounce spinim, takze to asi jeste prvni den nebyl a bylo to jen spineni. Myslite, ze to muze vadit? Druha vec, posunujete ho porad do zadu, nebo ho nechavate sjety, kdyz vam nevadi, pisi tam, ze na miste zavedeni nezalezi? A treti dotaz, fakt to nezavazi u sexu, neumim si to ted predstavit, ze by nezavazel, kdyz si ho tak lehce nahmatom dole, vytahujete ho nektera behem styku? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
25.3.11 14:00

Tak v tom casu zavedeni nevidim problem, ale nejak nechapu, kam ti sjizdi :nevim: Mela jsem ho taky a nikdy mi nikam nesjizdel, musis ho zavest, co nejdal to jde, ja nahmatala opravdu jen kousicek. Pri sexu nevadil, partner ho necitil a ani se nikam neposunul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.3.11 16:27

taky jsem mela prvni ms po nem dlouhou :mrgreen: a bacha po dvou letech uzivani- jsem dnes v 8mesici :palec:

• Citovat
  • Upravit
195
25.3.11 17:04

jezis, Findusko a dodrzovalas to presne? vytahovalas ho behem tech tri tydnu? ja mam doma ted dva male rarasky, treti klidne, ale az za nejaky cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.3.11 17:30
presne, fakt jsem je uzivala dva roky :lol: :lol: a najednou jsem v zari cekala a cekala a prd :mrgreen:
Akrim píše:
jezis, Findusko a dodrzovalas to presne? vytahovalas ho behem tech tri tydnu? ja mam doma ted dva male rarasky, treti klidne, ale az za nejaky cas
  • Citovat
  • Upravit
195
25.3.11 18:09

tak tos me dostala 8-o
no nic prubnem to, stejne jednou planujeme treti 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.3.11 18:12
dva roky mas cas :palec:
Akrim píše:
tak tos me dostala 8-o
no nic prubnem to, stejne jednou planujeme treti 8-o :lol:
  • Citovat
  • Upravit
195
25.3.11 19:43

tak to by bylo akorat :lol: , spis se bojim, aby to nebylo driv, no dcera mi porad rika, maminko, narod nam jeste jedno miminko, tak treba ji diky nuvaringu vyjdu vstric :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí