Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no nevim, ja mam po nem taky prvni menstruaci, treti den a vypada, ze mi brzo skonci. Pockala bych na dalsi dve baleni a podle toho uvidis. Jinak ja prvni mentruaci mela taky delsi - cca 7-8 dni.
nez si telo zvykne..to muze trvat…ja po nem teda nemela menstruaci skoro zadnou…taky se muze stat ze ti vyhovovat nebude!
To by bylo docela blbý, jelikož jinou metodu antikoncepce nemůžu.
První menstruace může být jakákoli,při druhém kroužku už by se to mělo srovnat jinak by to chtělo konzultovat s dr.
Já osobně jsem s ním max. spokojená od druhého kroužku se mi to srovnalo a MS mám přesně,přijde 3tí den po vyndání kroužku a trvá přesně 4dny(3dny opravdová ms a 4den jen špinění pak je klid).
já jsem u prvního kroušku taky měla delší MS a pak jsem ještě špinila, mělo by se to upravit tak do 3 měsíců max ![]()
Ahoj holky,at nezakladam novou diskuzi, zkusim se zeptat tady. Vcera jsem si poprve zavedla nuvaring a asi jsem neodhadla prvni den MS. Tri dny jsem spinila a vcera se objevia slabounce krev, tak jsem to brala jako prvni den, jenze dnes zas jen slabounce spinim, takze to asi jeste prvni den nebyl a bylo to jen spineni. Myslite, ze to muze vadit? Druha vec, posunujete ho porad do zadu, nebo ho nechavate sjety, kdyz vam nevadi, pisi tam, ze na miste zavedeni nezalezi? A treti dotaz, fakt to nezavazi u sexu, neumim si to ted predstavit, ze by nezavazel, kdyz si ho tak lehce nahmatom dole, vytahujete ho nektera behem styku? diky
Tak v tom casu zavedeni nevidim problem, ale nejak nechapu, kam ti sjizdi
Mela jsem ho taky a nikdy mi nikam nesjizdel, musis ho zavest, co nejdal to jde, ja nahmatala opravdu jen kousicek. Pri sexu nevadil, partner ho necitil a ani se nikam neposunul.
taky jsem mela prvni ms po nem dlouhou
a bacha po dvou letech uzivani- jsem dnes v 8mesici ![]()
jezis, Findusko a dodrzovalas to presne? vytahovalas ho behem tech tri tydnu? ja mam doma ted dva male rarasky, treti klidne, ale az za nejaky cas
Akrim píše:
jezis, Findusko a dodrzovalas to presne? vytahovalas ho behem tech tri tydnu? ja mam doma ted dva male rarasky, treti klidne, ale az za nejaky cas
tak tos me dostala ![]()
no nic prubnem to, stejne jednou planujeme treti
![]()
Akrim píše:
tak tos me dostala
no nic prubnem to, stejne jednou planujeme treti![]()
tak to by bylo akorat
, spis se bojim, aby to nebylo driv, no dcera mi porad rika, maminko, narod nam jeste jedno miminko, tak treba ji diky nuvaringu vyjdu vstric ![]()
Ahoj
, chci se zeptat, prvni den menstruace jsem si zavedla kroužek nuvaring, obvykle mám menstruace max 5 dní, ale teď už jí mám 12 dní, je to normální?