O co šlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
7.2.16 12:51

O co šlo?

Ahoj, nevím jestli se tohle někomu přihodilo ale potřebují se zeptat, v říjnu jsem MS dostala tak jak jsem byla zvyklá 4.10 ale ještě ten měsíc jsem taky jako by dostala menstruaci a od listopadu už nic, myslela jsem si jestli to nebylo na listopad takže jsem čekala do začátku prosince ale ono nic, test jsem si dělala asi 10.12 a byl pozitivní ale slabě takže jsem si další udělala asi kolem 20.12 a byly tam už výraznější //,k doktorovi jsem byla objednána na 8.1 kde mi těhotenství potvrdil ale zaskočil mě tím že jsem 5+4 podle utz což mi vůbec nevycházelo, měla jsem na další utz přít až za měsíc, ale minulý týden, 31.1 jsem začala krvácet ale bez bolesti, bylo to slabí a tak jsem to nechala tak že tělo ví co dělá, za 2 dny jsem začala mít strašné bolesti skoro jako by kontrakce a doslova ze mě stříkala krev, hodinu jsem se nepohnula od WC, vypadli ze mě 4 strašně velké kusy čehosi a pak asi další tři, na pohotovost jsem jít nemohla, mám dvou leté dítě a neměla jsem pro něj hlídani, k doktorovi jdu teprve tenhle týden a tak bych chtěla vědět co mě asi tak čeká, hlavně jestli ty kusy byly normální, děkuji všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
7.2.16 13:03

Kdyby ze mě „doslova stříkala krev“, okamžitě bych valila na pohotovost, klidně i s dítětem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.2.16 13:13

A vy jste se s doktorem nebavili o poslední menstruaci, když jsi tam byla? To už by mu přece muselo být jasný, že to v pořádku asi úplně není, když jsi měla pozitivní test už před měsícem a on naměřil 5+4. Vždyť tys v sobě musela mít skoro dva měsíce mrtvé embryo 8o

• Citovat
  • Upravit
6
7.2.16 13:41

@Tunrida přesně o to mi jde, doktorovi jsem říkala že úplně poslední krvácení které jsem měla bylo někdy 30.10 ale pak už ne a ten mi na to neřekl nic, tak přemýšlím jestli je možné abych vydržela mít v sobě tak dlouho mrtvý plod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.2.16 13:50

@Dí28 Tak ten mrtvý plod se dokáže držet dlouho (někdy fakt hooodně dlouho), ale nemusí to být zrovna bezpečný. Je teda docela divný, že to toho doktora netrklo :think:

• Citovat
  • Upravit
6
7.2.16 14:18

A je vůbec možné mít to v sobě tak dlouho bez jakýkoliv bolesti? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
7.2.16 14:41

@Dí28 tělo si poradilo samo. Pokud jsi už krvácet přestala a nemáš žádné problémy, tak jsi zřejmě prodělala potrat. Zajdi si k dr., jestli je všechno jak má, jestli tam něco ještě nezůstalo. Jinak je samovolný potrat šetrnější k tělu než revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
7.2.16 14:42
@Dí28 píše:
A je vůbec možné mít to v sobě tak dlouho bez jakýkoliv bolesti? :?

Je to možné, trvá to většinou pár týdnů, než se to spustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.16 16:51

Myslím, že ne vždy hned tělo pozná, že by mělo plod vypudit… měla jsem v sobě mrtvého broučka cca 3 týdny (přestalo se vyvíjet v 9tt), pak až byla revize. Ke konci jsem začala mít bolesti, ale potrat se nerozjel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.2.16 16:54

@Fletrin a krvácela jste? já právě mám pořad bolesti i krvacím a dnes to je přesně týden, kdy by to asi mohlo přestat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
7.2.16 17:07

@Dí28 A kdy jsi byla u lékaře naposledy? Jestli máš bolesti tak si nezahrávej, zřejmě nevyšlo vše, a navíc jak dlouho můžeš být teoreticky těhotná? Určitě déle jak 3 měsíce, nebo se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.16 17:14

Ne ne, mé tělo si ničeho nevšimlo (nevolnosti, prsa i bříško rostly..) bohužel. Jen mě pár posledních dnů začalo bolet břicho jak při MS, to už jsem měla domluvený termín revize. Nicméně při samovolném potratu můžete i takto dlouho krvácet myslím… Já jsem si až po revizi užila s krvácením své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.2.16 17:34

@mamule42 naposledy toho 8.1 kde mi těhotenství potvrdil a ano asi nějaký 3 měsíce, ono ty bolesti jsou jako menstruační je třeba možné abych hned dostala MS?

@Fletrin na revizi jsem byla při prvním těhotenství a také jsem stim měla problémy, vlastně ty bolesti jsou skoro podobné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.2.16 17:37

Ještě se chci zeptat myslíte že je normální 2× za sebou samovolně potratit? V září jsem nejspíš také potratila sice neměla jsem těhotenství potvrzené ale měla jsem potvrzený konec potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
7.2.16 17:41

@Dí28 Ono by to chtěla zkontrolovat, jestli všechno vyšlo ven, hned po potratu nemůžeš dostat menstruaci, tělo se čistí, třeba 14 dní, opravdu zajdi do nemocnice, s tím že jsi samovolně potratila, udělají ti ultrazvuk, a uvidíš co ti řeknou. Jestli tam něco nezůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí