Těhotná na úřadu práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
6.2.16 19:39

Těhotná na úřadu práce

Zdravím měla bych otázečku :) Je mi 18 let a zjistila jsem že jsem těhotná, tudíž jsem přerušila studium na střední škole. Na úřadu práce ještě evidována nejsem a tak bych se chtěla zeptat, jestli za mě bude stát platit sociální a zdravotní pojištění po dobu těhotenství. Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
6.2.16 19:41

Proč jsi přerušila studium? :roll:

• Citovat
  • Upravit
101536
6.2.16 19:43

@Luci63 Pokud se zaregistruješ na UP, tak za tebe bude platit zdravotní, sociální za tebe nikdo platit nebude… a jinak souhlas s @Nafrněná jaký je důvod k přerušení, jelikož máme únor, tak pololetí si klidně mohla dodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.2.16 19:43

Ano bude, ale jen zdravku.

Příspěvek upraven 06.02.16 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
6.2.16 19:44
@Šarlota4 píše:
Ano bude

Sociální ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.2.16 19:45
@Nafrněná píše:
Proč jsi přerušila studium? :roll:

S pupkem se špatně sedí v lavici :lol: A co teprve tělocvik nebo nějaká praxe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.2.16 19:45

@j.a.n.i1 jj uz jsem to pridala. To neni povinne vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
6.2.16 19:46
@zvidavajanca píše:
S pupkem se špatně sedí v lavici :lol: A co teprve tělocvik nebo nějaká praxe :nevim:

A víš jak je to ve škole děsný stres, chudák mimísek, by ho to mohlo negativně ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.2.16 19:46

@Luci63 je to skoda v 18 uz jsi mozna ve 4taku. Moje spoluzacka rodila 3 tydny po maturite a zvladla to s prehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
6.2.16 19:48

Zjistila že je těhotná a hned přerušila studium, to je dobrý fór… jinak na gymplu jsme měli holčinu která taky otěhotněla, dokonce hned v druháku a úspěšně dochodila s námi, měla individuál, vše bylo o domluvě, o respektu :) ale pokud je na nějakém učňáku tak chápu, že se s ní nemazlí… ale hned v začátku bych nic nepřerušovala

• Citovat
  • Upravit
27254

Nechápu, že jsi nezažádala o individuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211

Jojo bude za tebe platit zdravotní, ale musíš se na úřad práce evidovat. Přerušení studia? Co budeš dělat se základním vzděláním? Pak už se ke škole těžko budeš vracet. Nechci být rýpavá, ale pamatuji si sebe v 18ti.Co budeš dělat po mateřské? Ze základní školou leda tak uklízet. Vem si, že až se miminko narodí začne ti kolotoč, budeš nevyspalá, unavená, budeš dokola řešit domácnost dítě, po nějaké dobe si na školu ani nevzpomeneš. Neber to zle, já jen jestli to není blbost, přeušovat hned školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.2.16 19:55
@Nafrněná píše:
Zjistila že je těhotná a hned přerušila studium, to je dobrý fór… jinak na gymplu jsme měli holčinu která taky otěhotněla, dokonce hned v druháku a úspěšně dochodila s námi, měla individuál, vše bylo o domluvě, o respektu :) ale pokud je na nějakém učňáku tak chápu, že se s ní nemazlí… ale hned v začátku bych nic nepřerušovala

To my jsme měli na škole jednu, která těhotná už nastoupila do prváku. Maturovala normálně se svojí třídou.

No ale nač dodělávat školu? Vždyť teď bude matka, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
6.2.16 19:55
@Tunrida píše:
To my jsme měli na škole jednu, která těhotná už nastoupila do prváku. Maturovala normálně se svojí třídou.No ale nač dodělávat školu? Vždyť teď bude matka, ne? :mrgreen:

no ještě že nepíše s kým a jak to má říct mamce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
6.2.16 19:58
@Nafrněná píše:
no ještě že nepíše s kým a jak to má říct mamce :mrgreen:

Tak třeba to maminka ještě ani neví :lol: Bude mít radost, až se to dozví i s informací o škole :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky