O jaký plat si říct?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ali-Ali píše:
@NoraDoma
ja to nemyslim osobne, u ucitelky je pro me nejdulezitejsi osobni pristup a nadseni. ale z „neosobniho“ pohledu jsi proste stredoskolak s 2 roky v druzine, z cehoz ja bych teda jako matka skolkovych deti nadsena nebyla.
tak mě by to třeba u dvouletého dítěte bylo úplně fuk, co se týká vzdělání. u pětiletého ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris A ještě k tý uklizečce, já bych byla opatrná. VŠ kamarádky taky chodí brigádně uklízet. A uklízet do firmy, kde před RD dělaly úplně něco jiného, resp. svoji vystudovanou profesi. Každá koruna dobrá. A třeba za deset patnáct let budou ve vyšším managementu u tý firmy.
Takže proč by - obrácenou optikou - psycholožka nemohla… dočasně brigádně chodit uklízet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie paní uklízečce je 60 takže to opravdu není vysokoškolsky vzdělaná dáma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vás všechny chápu, že se rozčilujete nad vzděláním mnohých pedagogických pracovníků. U mš určitě stačí střední škola. Tu já mám a navíc si tedy vzdělání budu zvyšovat. Praxi mám i jinou, ale tu družinu jsem uvedla proto, že ta by se mi dle tabulek započítávala. Jen mě zajímalo o kolik si říct, protože v soukromé Mš se na tabulky nehraje a já toto nikdy zatím neřešila. Zatím jsem vždy měla tabulkový plat. Tak abych si nevymyslela nějakou velkou částku. A nebo se zas nějak nepodhodnotila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@Emilie paní uklízečce je 60 takže to opravdu není vysokoškolsky vzdělaná dáma
Ok, neznám, hádat se nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plat osvč
Zdravím Vas..
Dělám truhlařinu jako osvč a zaměstnává mě už 10 let starší chlápek (aktuálně 50 let a mě je 30 let) taktéž truhlář osvč který má svou vlastní dílnu. Dělám u něj za 140,– na hodinu a dělám 8 a víc hodin(dá se říct že v hrubim, odečítá se mi pak z platu soc. a zdrav.) Práce máme, že nevíme kam dřív…,děláme ve dvou. Ale představoval bych si kolem 200,– na hodinu, ale nevím jestli to není moc velikej narůst.. Kamarádi říkají, že bych si o víc měl říct.. Máte někdo zkušenost…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi osvc nebo zamestnanec? Nebonje tohle bezikonny svarcsystem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit