Přivýdělek na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
29.3.15 16:17

Přivýdělek na doma

Zdravim vsechny,
muzete mi nekdo poradit jak si nejlepe vydelat nejakou tu korunu k matersky? Pritel pracuje, ja mam materskou a mame docela vysoke mesicni vydaje, mame problemy vyjit. Chtela bych neco delat, ale at hledam jak chci vsude jsou jen ty podvodne inzeraty typu plneni obalek, kompletace propisek atd.
dekuji za rady

Příspěvek upraven 29.03.15 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1284
29.3.15 16:22

Jééé, přidávám se.Taky bych něco uvítala pro bráchu, který je po infarktu a nemůže pracovat. Něco, do čeho se nemusí investovat. Díky, budu sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.3.15 16:22

A co chodit dělat o víkendu nebo prostě když je chlap doma a postará se? A myslím, že pracovat můžeš až na rodičáku, což asi myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.3.15 16:25

Dělej co umíš.. doučování něčeho, překlady, účetnictví, webové stránky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
29.3.15 16:28

Těžko může někoho doučovat, když už nadpis je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.3.15 16:29
@jenika1 píše:

Taky mě napadly korektury, ale polkla jsem to… ale překlep se stane, dál to má už dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.3.15 16:47
@jenika1 píše:

Do hlavy bijící :mrgreen:
Taky pracuju. Teď už jen dvakrát v týdnu a jsem za to ráda. ale práce z domova. no nevím nechceš se spíš zaměřit na to kdo by ti případně pohlídal dítě/děti a zkusila něco ne ž domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.3.15 17:10

@xxx.miska Nabídni žehlení prádla, úklid domů/bytů…pečení všeho možnýho…v obchodech bývají vývěsní inzertní tabule…i v malých krámech. O víkendech můžeš něco takového dělat, chlap pohlídá mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
29.3.15 17:29

Doučování jazyka českého… tím si určitě vyděláš… :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
29.3.15 18:17

@xxx.miska dělej co umíš, prodávej výrobky, atd.. možností je moře, ale musíš být aktivní. dej inzeráty, na úklidy a pod, žehlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.3.15 23:06

Holky a o nějakém kompletování nebo tak něco na doma nic nevíte? Já sháním příležitost vydělat nějakou tu kačku navíc pro svou babičku.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.5.15 19:12

Take shanim pivydelek, mam dcerku rocni a jsem opet tehotna, takze neco na doma. hlidani nehrozi, jam na vse sama, nechci to rozepisovat, ale penizky potrebuji, prowim, zda o necem vite, dejte vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.15 08:29

Ja delam pro jednu cestovku externiho spolupracovnika. Doporucim jim klienty z rad svych znamych, nebo i rodinu a mam za to provizi. Nejsou to sice zadne velke penize, ale na vlastni dovolenou si vydelam a hlavne nic me to nestoji a muzu to delat pri detech uplne bez problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.5.15 02:47
@xxx.miska píše:
Zdravim vsechny,
muzete mi nekdo poradit jak si nejlepe vydelat nejakou tu korunu k matersky? Pritel pracuje, ja mam materskou a mame docela vysoke mesicni vydaje, mame problemy vyjit. Chtela bych neco delat, ale at hledam jak chci vsude jsou jen ty podvodne inzeraty typu plneni obalek, kompletace propisek atd.
dekuji za radyPříspěvek upraven 29.03.15 v 18:00

Většina těch věcí jsou podvody, myslím, že neseženete. Já dělám z domu, ale jsem částečně na volné noze v oblasti designu a umění, takže běžně i na nemateřšký dělám hodně z domu. Pak dojíždím ke klientům na schůzky atd, ale dělám doma. právě ted jedu na letiště tak si vždycky takhle krátím čas psaním sem :) ale to se Vás asi netýká. Jediný co vím, tak někdo vyplnuje nějaké reklamní dotazníky na netu za body (k nákupu čehosi) nebo peníze, což se ale asi nevyplatí.
Co bych doporučila já tak spíš dělat někomu tipaře? Můžete chodit s kočárkem a dávat letáky do schránek…dělá se to v hodně oborech hlavně finanční, nemovitosti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
13.5.15 07:43

@Anna Ada jak se dela ten tipar? dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat