Přivýdělek na doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
18.5.15 14:27
@elineckam píše:
@Anna Ada jak se dela ten tipar? dekuji.

Většina pojištováků, finan. poradců a spol nemá fixní plat, ale dělá půl fixní a půl provize. Někde mají dokonce jen provize za sjednání pojistek, půjček atd…v realitkách za prodej nemovistostí atd… a většinou nemají čas na to aby si roznášeli letáky a hledali klienty po netu tak amjí tipaře, kdo pro ně vytipovává potencionální klienty a pokud se nemovitost prodá nebo uzavře pojistka tak se s nimi rozdělí o provizi…bud se třeba domluvíte na fixní částce nebo na x % z provize…Vy budete jakoby sprostředkovatel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 10:48
@hudečice píše:
@Lucineczkat6 Tak to napiš rovnou tady o co se jedná a né že soukromně. To už pak zavání šmečkovinou.
Taky si měsíčně přijdu na 2-4 tisíce a nemusím to tentovat soukromně.

Snad to mužu napsat soukromě. To je moje věc, pokud budou mit zájem tak napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 10:58
@Lucineczkat6 píše:
Snad to mužu napsat soukromě. To je moje věc, pokud budou mit zájem tak napíšou.

Tak mi to vypiš tady. Ať ostatní vidí o co se konkrétně jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:04
@hudečice píše:
Tak mi to vypiš tady. Ať ostatní vidí o co se konkrétně jedná.

Nemusim to tady vypisovat, vše to mám na emailu. Ja si vydělávám vice než vy. a hledám pouze vážné zájemce a ne aby si to přečetl každý, kdyby to byl podvod tak nikoho nelákam. To nemám za potřebi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
11.6.16 11:05

@Lucineczkat6 strkas nabidku do vsech diskuzi o privydelku. To mluvi za vse. Proste hledas lidi, ze kterych budes mit provizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.6.16 11:09

No myslím že další ovečka MLM, nebo nějakého jiného letadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:11
@Lucineczkat6 píše:
Nemusim to tady vypisovat, vše to mám na emailu. Ja si vydělávám vice než vy. a hledám pouze vážné zájemce a ne aby si to přečetl každý, kdyby to byl podvod tak nikoho nelákam. To nemám za potřebi
Tak ten text zkopíruj a dej ho sem. Co je natom těžkoho? :think:
@jakanas píše:
No myslím že další ovečka MLM, nebo nějakého jiného letadla…

Tak nějak, kdo se zaregistruje, musí shánět další ovečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:11
@Halamka píše:
@Lucineczkat6 strkas nabidku do vsech diskuzi o privydelku. To mluvi za vse. Proste hledas lidi, ze kterych budes mit provizi…

To určitě ne. Co je na tom špatného že chci pomoct lidem? Nestrkám to všude. Myslete si co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:13
@Lucineczkat6 píše:
To určitě ne. Co je na tom špatného že chci pomoct lidem? Nestrkám to všude. Myslete si co chcete.

Tak mi posli ten tvůj e-mail tady do soukromé zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:16
@hudečice píše:
Tak mi posli ten tvůj e-mail tady do soukromé zprávy…

Nebudu dělat co vy řeknete. Mám svuj rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:17
@Lucineczkat6 píše:
:-) takže když ti dám e-mail, tak mi tvůj e-mail pošleš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:17
@Lucineczkat6 píše:

Nebo mám spíš zato, že sháníš e-mailové adresy jenom proto abys mi pak posílala plno spamů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 11:18
@Lucineczkat6 píše:

Ne a ne a ne… nebudu dělat… nebudu, nechci… musíte mi dát e-mail… tam na druhé straně sedí tak 16 letá slečna která se snaží a ser. e jí bůhví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.6.16 11:25

@Lucineczkat6 prostě vem to tak, kdyby to byl dobrý přivýdělek pro lidi, z jakého důvodu by ho poskytovatel nechtěl říct na plno co nejvíce lidem?
Z toho prostě vychází že to bude úrpstě nějaké MLM nebo letadlo kde je potřeba oddělit ty slabší kusy, které se potom dají snáze zpracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.16 11:33

@hudečice
Směla bych se zeptat, cim si přivyděláváte Vy? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...