O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

777
2.7.11 18:42

O nás.

Jesti budete chtít tak můžete zde představit :-)
Já se jmenuju Petra a jsem z Náchoda,mám syna Marka 15.11 2009.Takže momentálně jsem na mateřský.Vdaná nejsem,ale mám přítele.Je mě 34.Moc ráda čtu,jezdím na kole a vařím,ale největší koníček je ted samozřejmě můj syn :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1914
2.7.11 20:13

Takže, ahojky holky, jmenuju se Simona a teprv čekám mimčo, jsem ve 14tt. Bydlím v Meziměstí, ne dlouho, před tím jsem bydlela v Broumově, teď jsem doma na neschopence, kvůli povolání, kde jsem tahala pořád těžký věci… :mavam:
Koníčky? Já ani tak nějakej vyhrazenej nemam, ráda vařím.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.7.11 20:36

Ahoj jmenuje se Alena.Bydlím v Broumově.Mám dvě děti Natálku 3,5roku a Lukáška 10měsiců.Jsem na mateřský dovolený.Koníčci jsou ted moje děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 20:39

Ahoj já jsem Terka 20let, bydlím s přítelem a 10m synem Vašíkem v Jaroměři ale pocházím z Moravy. Rok jsme bydleli v České Skalici ale ted jsme konecne uz ve svojem bytečku. Záliby jsou kolo, vaření, filmy, výlety, posezení s přáteli a moje rodinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.7.11 20:51

Holky nevíte kdy je Hronovská pout?Nedávno jsme byli na Hořičkách a malej se poprvé zatočil na dětským kolotoči a moc mu to líbilo…tak bych mu ho znova dopřála :-)
Náchodská je až koncem srpna a to je jěště daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.7.11 21:10

Ahoj Jmenuji se Lenka jsem z Velké Jesenice.Je mi 25 let a 14.srpna budu přesně rok vdaná a od 6.4. 2011 mám doma k manželovi ještě jednoho Miláčka a to syna Kubíka. Koníčky: kdysi kolečkové brusle, nyní spíš kolo a pěší,pak zatím internet( dokud mi to mé celkem spací dítko dovolí :lol: )vaření mi nevadí( nemám ráda vymýšlet co vařit aby to nebylo stále do kola to stejné)a největší kůň je rodinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.11 21:46

Ahoj jmenuji se Alžběta.Jsem z lesa na kraji Náchoda :lol: Mám dceru Teu…a teď jí bude deset a nekdy kolem pondělí se mi má narodit syn Thorsten.A v Hořičkách jsem byla taky…moc se nám tam líbilo…kam se hrabe Náchodská pouť .A Tea tvrdí,že v Hronově má být 26.7.Vzhledem k tomu,že ona má narozdíl ode mne ve všem přehled bych tomu věřila :-D A koníčky?Asi práce.Dělám gelové nehty a hrozně mě baví tvořit něco nového.A vlastně barvičky ve všech podobách.Od stěn po nehty.A jinak moc času už není.Mám velikou zahradu a doma dvě chodící miny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.7.11 22:12
carrodejka35 píše:
Ahoj jmenuji se Alžběta.Jsem z lesa na kraji Náchoda :lol: Mám dceru Teu…a teď jí bude deset a nekdy kolem pondělí se mi má narodit syn Thorsten.A v Hořičkách jsem byla taky…moc se nám tam líbilo…kam se hrabe Náchodská pouť .A Tea tvrdí,že v Hronově má být 26.7.Vzhledem k tomu,že ona má narozdíl ode mne ve všem přehled bych tomu věřila :-D A koníčky?Asi práce.Dělám gelové nehty a hrozně mě baví tvořit něco nového.A vlastně barvičky ve všech podobách.Od stěn po nehty.A jinak moc času už není.Mám velikou zahradu a doma dvě chodící miny :-D

Hmm myslela jsem,že je ta pout dřív…no co počkáme :-)
Jo a určo se známe..teda nevím jestli ty mě,ale já tebe na 100%. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.11 10:16

Dělala jsem 17 let barmanku…tak mě zná asi většina Náchoda…Já bohužel takovou paměť nemám. :mrgreen: Takže není to neúcta,jen mi lidi už trochu v paměti trochu zanikají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
3.7.11 13:02

No vidíš a já pinglovala 15 let :mrgreen: :mrgreen: a taky mě zná kde kdo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
3.7.11 21:48

Carrodejko.....nevím jestli si to jěště dnes přečteš.Ale držím ti mooc palečky na zítra..at Ti porod proběhne v pohodě a hlavně rychle. :hug: :hug: A ozvi se,až budeš moct :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.7.11 11:22

Holky tak by to tu chtělo nějak rozjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 12:49

Ahoj holky.Co děláte v tohle hnusným počasí s dětima?My se snad doma ukoušem nudou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 13:01
bekky píše:
Ahoj holky.Co děláte v tohle hnusným počasí s dětima?My se snad doma ukoušem nudou :-?

Ahojda, jj je to mazec, zvykly jsme si celé dny trávit venku na zahradě v kočárku nebo na dece a doma je pěkně protivný, konečně usnul, tak doufám, že mu to chvíli vydrží :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:09
AAlisek píše:
Holky tak by to tu chtělo nějak rozjet :mrgreen:

Jj, to by chtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek