O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
777
4.7.11 13:18
Lenka001 píše:
bekky píše:
Ahoj holky.Co děláte v tohle hnusným počasí s dětima?My se snad doma ukoušem nudou :-?
Ahojda, jj je to mazec, zvykly jsme si celé dny trávit venku na zahradě v kočárku nebo na dece a doma je pěkně protivný, konečně usnul, tak doufám, že mu to chvíli vydrží :oops: :mrgreen:

Taky spí :-)
A už se děsím jak bude knučet,že musíme být doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:19

U nás už se to holky jakš takš vyjasňuje, hurááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 13:23

Tak v Náchodě leje jak z konve…ale třeba než se vzbudí přestane.
Kdoví jak Carrodejka,dneska šla na vyvolání.Závidím šla bych rodit znova..úžasnej pocit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:26

Tady teď ne, tak doufam, že to tady vydrží a postoupí to k Vám :wink:
Tak kdo ví, jak je to na tom, na jednu stranu jí závidím, taky už bych chtěla mít mimíska na světě a na 2. stranu ne, pže se porodu bojiiim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 13:29

Tak já jsem se strašně těšila… na strach jsem zapoměla,jen co mě doma rupla voda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:33

Snad to budu mít taky tak :lol: Ale těšení se je stejně pořád silnější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 13:36

U nás už taky prosvítá sluníčko :palec: :mrgreen: :-D
Taky jsem se porodu bála,ale čím se blížil termín a já pořád nevypadala na rození už jsem se víc než bála těšila a nakonec jsem taky musela na vyvolání, mě tabletky moc nepomohly, tolik léků a injekcí kolik jsem dostala v porodnici jsem snad nestihla pozbírat ani za celý život :mrgreen:
Takže já ji moc nezávidím,ale držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:39

Kamarádka byla taky na vyvolání a šlo to u ní jak po másle, kontrakce začla mít za chvíli a za chvíli byla malá venku :-) Měla to fofr, což je úplně nejlepší, ale každej to má hold jinak ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 13:42

to jo , mám taky pár takových známých. ráno nástup a ve tři hotovo :lol: to jenom já jsem se s tím prděla, malému se prostě nechtělo,až mi ho museli vyndat násilím :mrgreen: (císařem) nakonec ještě že tak měl 4100g a to si nedovedu představit jak bych vypadala kdyby šel normálně :-?
dokonce jedna sousedka rodila bez vyvolání,ale od příjezdu do porodnice měla dcerku za hodinu a půl na světě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 13:45

Snad se u nás sluníčko taky ukáže :-D
No já ji závidím ten první okamžik s mimískem :hug: je to něco krásného :srdce:
A ty všechny procedury a hlavně bolesti..ty ji nezávidím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:45

Fíííha, ta se má :-) Malýmu se tam hold líbilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 13:50

Mára měl 4030g a než jsem ho vytlačila tak sem málem zdechla :mrgreen: :mrgreen:Ale potrhaná jsem moc nebyla,stihla mě včas nastřihnou.
A já mám taky známou..ty měly zkrámováno za 4 hodky a z toho byla v porodnici jen půl hod.A byla to prvorodička 8-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:53

Teda holky, Vy jste měly pořádný velikány :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 13:55

Zatím se loučím,drahoušek se mě vzbudil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 13:58

jj líbilo,však mu teď všichni říkají mamiňáčku :mrgreen: je to krásný pocit to první shledání s mimískem a opravdu za to těch pár bolestí stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny