O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
4.7.11 14:01
bekky píše:
Zatím se loučím,drahoušek se mě vzbudil :mavam:

Tak už jsem na tom stejně, spal je n slabou hodinku, to zas bude protiva!!! tak jdeme bojovat s hračkama :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 14:02

Holky jěště v rychlosti…huráááá přestalo lejt a klube se sluníčko..jdeme ven,pa pa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 19:53

Tak já mám doma dnes Zlatíčko! ve dvě se probudil, měl naděláno, dostal čistou plínku a zase usnul :palec: probudil se až ve čtyři, nabaštil se a až do koupání si hrál a povídal pod hrací dekou,teď se nabaštil a znovu usíná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 20:05

Jééé ,to je brouček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 20:09

Dobrý večer.
Tak odpoledne jsme strávili u dědy v Bělovsi a asi dvakrát jsme zmokli :-(Zítra už hlásí hezky,tak se to moje dítě už přestane nudit :-D
Leni Marek byl taky takové hodné a spavé mimčo a jen do tý doby než začal líst a chodit :-) :-) pak se z něho stal velkej neposeda a já futr za ním lítám jako blázem. :zed:
Ale dobré spinkání mu zůstalo :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 20:27
bekky píše:
Dobrý večer.
Tak odpoledne jsme strávili u dědy v Bělovsi a asi dvakrát jsme zmokli :-(Zítra už hlásí hezky,tak se to moje dítě už přestane nudit :-D
Leni Marek byl taky takové hodné a spavé mimčo a jen do tý doby než začal líst a chodit :-) :-) pak se z něho stal velkej neposeda a já futr za ním lítám jako blázem. :zed:
Ale dobré spinkání mu zůstalo :-D :mrgreen: :mrgreen:

Nestraš! :mrgreen: zaím si to užívám,ale trochu se na to už i těším, jednak s ním bude už větší zábava a třeba to mamince pomůže trochu s přebytečnými kily 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 20:36

Tak mě ještě zůstalo 10kg a né a né zhubnout :zed: :zed:Je pravda,že se nijak nesnažím..jako dieta,cvičení,atd..
Pohybu mám hodně..ale ta životospráva stojí za houby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.7.11 20:40

my máme v rodině docela dobrý geny, tak tajně doufám, že to vyřeší za mě :mrgreen: zůstalo mi ,,jen" 5kg,ale i to je znát, hlavně na zadečku a stehnech :-? ,ale naštěstí i naneštěstí mám hodné miminko, dokonce ani nepotřebuje jezdit v kočárku( jen uvozit a stát) takže se na nějaký ten pohyb těším, i když věřím že budu vzpomínat na tyto časy. jo životospráva nějak rozumně dodržovat snad ani nejde. byla jsem zvyklá jíst pětkrát denně a nejdýl v 18hod.,ale to teď nějak nejde, jím jen když spí a večeřím až kolem osmé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
4.7.11 21:20

Malej už usnul..uff a mám trochu klidu :pankac:
Leni ty geny závidím,my je máme blbý :-(
S kočárkem jsem jezdila když byl takhle malinkej i třikrát denně a běda když jsem zastavila :cert: byl ihned vzhůru…kdybych měla krokoměr tak jsem došla za ten rok tak dvakrát do Brna :mrgreen: :mrgreen:
Asi od 14 měsíců už spí jen jednou a to po obědě v postýlce,,takže pohoda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.11 11:06

Ahoj, já se jmenuju Pavla, bydlím v Červeném Kostelci. Mám dcerku Klárku (v září jí budou 2 roky) a k tomu čekám dalšího (prý buřtíka) na přelomu září a října. Záliby jsou teď už obě děti (i to v břiše se má velmi čile k světu). Jinak jsem celkem impulsivní člověk, který neustále hledá něco nového, tvůrčího a nerad se nudí :-).
Jsem ráda, že se tu diskuze pěkně rozjela. Budu se těšit na zajímavé příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
5.7.11 19:17

Ahoj holky. tak Carrodejka porodila a má chlapečka,má přes čtyři kila a jmenuje se Thorsten…mrkněte na galerii novorozenců. :-)
Snad se nebude na mě zlobit,že jsem to sem dala :think:
Gratulujuuu :kytka:

Příspěvek upraven 05.07.11 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.7.11 19:22

Jeee, to je krásný, hned mrknu! Určitě se zlobit nebude a moc gratulujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.7.11 19:23

Je moooc hezoučkej!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
5.7.11 21:51
Pája29 píše:
Ahoj, já se jmenuju Pavla, bydlím v Červeném Kostelci. Mám dcerku Klárku (v září jí budou 2 roky) a k tomu čekám dalšího (prý buřtíka) na přelomu září a října. Záliby jsou teď už obě děti (i to v břiše se má velmi čile k světu). Jinak jsem celkem impulsivní člověk, který neustále hledá něco nového, tvůrčího a nerad se nudí :-).

Tý jo..moc gratuluju a obdivuju mít děti takhle brzo po sobě :potlesk: :kytka:
Já bych chtěla taky druhý,ale až malímu budou tři a víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.7.11 21:56
Pája29 píše:

Jej, jsem Tvůj příspěvek nějak přehlídla.. :oops: Ahojkyyy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny