O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
6.7.11 07:18

Carodějko: mocc moc gratuluji, malý moc krásný !!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.7.11 07:25

Dobré ránko všem, včera jsme vstávali už o půl šesté a museli si hrát, pak byl celý den takový ukňouraný a nevrlý, nejlépe bylo jen v náruči( naštěstí přijela teta a byla tu babička, takže maminka nemá dnes ruce až na zem :mrgreen: Dnes to zkoušel už ve 4:45hod :-x ,ale ukecala jsem ho a vstával až v sedm a to hezky :palec: teď si tu hezky povídá s méďou v postýlce, kéž by mu takpvá náladička chtěla vydržet celý den :lol:
Jinak venku to dnes vypadá na krásný sluneční den, tak si ho všichni moc moc užijte :wink: My máme tatínka v práci, takže nám nějaký výlet nehrozímale bude moct lenošit na zahradě a to je taky fajjn :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.7.11 09:00

Dobré ránko, holky.
Leni, to pak jsou povedný dny, viď? Ale dneska to bude určitě fajn, malý je vyspinkaný a venku je hezky, tak si to určo užijete :-)
Mě po ránu bolí nějak hlava, snad to přejde, protože odpoledne bysme chtěli vyrazit do ZOO do Dvora, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.7.11 12:36
Ahoj Pájo vítám tě :kytka:
Pája29 píše:
Ahoj, já se jmenuju Pavla, bydlím v Červeném Kostelci. Mám dcerku Klárku (v září jí budou 2 roky) a k tomu čekám dalšího (prý buřtíka) na přelomu září a října. Záliby jsou teď už obě děti (i to v břiše se má velmi čile k světu). Jinak jsem celkem impulsivní člověk, který neustále hledá něco nového, tvůrčího a nerad se nudí :-).
Jsem ráda, že se tu diskuze pěkně rozjela. Budu se těšit na zajímavé příspěvky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.7.11 12:38

Teda holky člověk tu pomalu dva dny není a vy jste se nějak rozepsali. Čarodějce gratuluju k mimíšku :srdce:
Leni bud ráda,že je Kubíček hodnej užívej si to ono se to potom otočí(možná)až bude větší a pak budeš běhat.Ještě si ráda vzpomeneš když sis pila na zahrádce v klídku kávičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.7.11 19:17

Čarodějko gratuluju k mimiskovi! :hug: Teda dnešní den se opravdu vyvedl, moc krásný počasí :pankac: No teda ale holky to vám musím říct, dnes jsme si udelali výlet do Dvora do zoo a jsem víc než naštvaná, půlka zoo je zavřená kvůli tomu že si tak lidi jezdí autama a mají líný prdele si to tam projít, za 170kč na osobu si mužete projít pouze nějaký rybičky, opice a ptáky. Pokud se chcete podívat na lvi, nosorožce atd.. tak to mužete jenom z autobusu nebo auta, dřív to bylo normálně přístupné, ted jsme meli zoo za chvilku projitou a skoro nic jsme nevideli :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.7.11 20:43

No tak to tam stojí pěkně za h…my jsme jeli ještě než začali ty auta…je to postavený na hlavu :cert: Si myslím,že tímhle zoo hodně klesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.7.11 21:04
freeonit píše: Čarodějko gratuluju k mimiskovi! :hug: Teda dnešní den se opravdu vyvedl, moc krásný počasí :pankac: No teda ale holky to vám musím říct, dnes jsme si udelali výlet do Dvora do zoo a jsem víc než naštvaná, půlka zoo je zavřená kvůli tomu že si tak lidi jezdí autama a mají líný prdele si to tam projít, za 170kč na osobu si mužete projít pouze nějaký rybičky, opice a ptáky. Pokud se chcete podívat na lvi, nosorožce atd.. tak to mužete jenom z autobusu nebo auta, dřív to bylo normálně přístupné, ted jsme meli zoo za chvilku projitou a skoro nic jsme nevideli :twisted:

Ahojky, tak to úplnej souhlas, před chvílí jsme dorazili domů a naprostý zklamání, už nás tam dlooouho nikdo neuvidí!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.7.11 09:52

jo tak o ZOO ve Dvoře už jsem toho taky slyšela hodně a nic nebyla chvála. to už se vyplatí zajet si někam dál,ale vzhledem k nespokojenosti většiny si myslím, že to brzy zruší :wink: ještě že my jsme malý a zatím nám to nic neříká a pak bych se chtěla zajet podívat do Prahy, byl jste tam někdo?já ne ale prý je to tam hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.7.11 10:12

No zatím to v ZOO ve Dvoře nevypadá, že by na to lidi kašlali, nebylo ani kde zaparkovat a bylo tam lidí, až hrůza. Ale mě už tam teda neuviděj a spoustu lidí asi taky ne, až to absolvují. Chudáci zvířata, takhle jim to zavařit.. :-(
Na Prahu jsem slyšela taky zatím jen chválu a příště se vydáme rozhodně tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.7.11 10:21

Ahojky! No na vstupný jsme čekali asi 15minut, a to jsme tam byli asi v 10ráno, pak se samozrejme nedalo kam hnout protože lidi nevedeli ze je pulka zavrena a na safari temer nikdo nejel tak v tom malym prostoru jsme se mrskali jak rybičky na souši… Pepča jim šel vynadat na kasu a říct jim že ho tam už nikdy neuvidí, a oni se divili co mu jako vadí.. :mrgreen: Do prahy se chystáme taky letos, já tam byla uz kdysi dávno jeste pred rekonstrukcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
7.7.11 21:27

Ahoj.
Holky jedte se podívat do Liberce,je tam malá,ale moc pěkná zoo.A ještě můžete zajet lanovkou na Jěštěd..super byli jsme tam před dvěma lety a moc se nám tam líbilo.:-) :palec: Čekala jsem,že to ve Dvoře takhle dopadne…spousta nasranejch lidí..patří jim to :cert:..prej všude ve světě to takhle funguje..blbost..maximálně v USA :roll: kde jsou líný a rozmazlenýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.7.11 22:15

My teda byli v zoo těsně než zavedli tohle a jsem za to ráda.Za rok taky uděláme výlet určo jinám než do Dvora pokud se to nezmění zpět tak nás tam neuvidí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.7.11 09:04

Přesně tak, já na Liberec chválu neslyšela, ale letos jsme tam byli a mě se tam teda líbilo!!! doporučuju teď určitě víc než Dvůr. My příště vyrazíme do Prahy, to se těšim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
14.7.11 13:50

Ahoj holky.
To byla včera bouřka co :-? .Malej usnul až v půl jedenáctý..no hrůza :zed:
Prý blesk udeřil do náchodskýho Alberta u hranic…dnes proto měli zavřeno :-( Ale nevím jestli tam hořelo. :nevim:
A co u vás…byla taky tak strašná :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny