O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
15.7.11 22:18

Asi všechny chrupou ale mě se nějak nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.7.11 22:20

A přitom ráno v šest to zas bude z pokojíčku - tatííí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.7.11 22:22

jj jedno z prvních slov,že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky se mě nechce spát…ale za chvilku se vrátí Marek a obsadí pc a budu mít po prd.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.7.11 22:25

Ahojda, tak to já jen nahlídla a půjdu chrupat(jestli to bude jako poslední noci, tak budu za chvíli zase vstávat :evil: ), měli jsme tu hosty, tak bylo koupání i usínání trochu hektičtější,tak uvidíme co to udělá s dnešním spánkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.7.11 22:25

Danny první řekl Máma le jakmile se naučit Táta už nic jiného neříká. Jen v noci když se vzbudil na kojení hulákal Máma ale jinak si nevzpomene. :-)
A kdo dřív přijde ten dřív mele - takže má manžel smůlu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.7.11 22:30
Lenka001 píše:
Ahojda, tak to já jen nahlídla a půjdu chrupat(jestli to bude jako poslední noci, tak budu za chvíli zase vstávat :evil: ), měli jsme tu hosty, tak bylo koupání i usínání trochu hektičtější,tak uvidíme co to udělá s dnešním spánkem…

Běž… já jsem a Márou spávala pokaždý,snad až do roka a půl…samozřejmě jen doma…a kdyz jsem vozila,třeba Montací tak jsem si lechce klinbala :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.7.11 22:32
AlenaKolin píše:
Danny první řekl Máma le jakmile se naučit Táta už nic jiného neříká. Jen v noci když se vzbudil na kojení hulákal Máma ale jinak si nevzpomene. :-)
A kdo dřív přijde ten dřív mele - takže má manžel smůlu. :lol:

Táta, táta a brrrm je u nás každou půlhodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.7.11 22:33

:lol: Taky si někdy po obědě natajňačku s mladým lehnu. Aby táta nevěděl. :mrgreen:
Nemusí se všechno hlásit že???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.7.11 22:41
AlenaKolin píše: :lol: Taky si někdy po obědě natajňačku s mladým lehnu. Aby táta nevěděl. :mrgreen:
Nemusí se všechno hlásit že???? :palec:

No tak na tatku nedbám,když potřebuju nabrat síly..tak mě do toho nemá co kecat :mrgreen: :mrgreen:
A většinou si k nám jěště přilehl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.7.11 09:21

Ahojda všem, tak dnes jsme měli super noc, malý byl co dvě hoďky vzhůry a v 5:30 jsme byly vyspalí( teda jak kdo, maminka rozhodně ne :cert: ) Teď usnul a maminka má chvíli klid.UF!Ještě že jdeme na oběd k babičce a nemusím vařit :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.7.11 10:20
Lenka001 píše:
Ahojda všem, tak dnes jsme měli super noc, malý byl co dvě hoďky vzhůry a v 5:30 jsme byly vyspalí( teda jak kdo, maminka rozhodně ne :cert: ) Teď usnul a maminka má chvíli klid.UF!Ještě že jdeme na oběd k babičce a nemusím vařit :palec: :lol:

Ahojky! tak to ti nezávidím, ale taky jsem si to párkrát zažila… muže to být i růstový spurt.. jak jsi se rozhodla ohledne prikrmu..?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.7.11 10:46

Ahojky holky, tak když to tady tak čtu, tak asi budu spát ve dne v noci, abych měla naspáno do zásoby, až se to narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.7.11 10:56
freeonit píše:
Lenka001 píše:
Ahojda všem, tak dnes jsme měli super noc, malý byl co dvě hoďky vzhůry a v 5:30 jsme byly vyspalí( teda jak kdo, maminka rozhodně ne :cert: ) Teď usnul a maminka má chvíli klid.UF!Ještě že jdeme na oběd k babičce a nemusím vařit :palec: :lol:
Ahojky! tak to ti nezávidím, ale taky jsem si to párkrát zažila… muže to být i růstový spurt.. jak jsi se rozhodla ohledne prikrmu..?? :wink:

zatím se do ničeho nehrnu, vše studuji a zvažuji :mrgreen: se zeleninou rozhodně ještě počkám,minimálně do uk. 4.měsíce,ale vzhledem k tomu našemu nočnímu vstávání zvažuji kaši, tak uvidím jak dlouho ještě vydržím :mrgreen: teda ono taky není jistý jestli kaše pomůže a bude mu vůbec nějaká chutnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.7.11 10:57
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak když to tady tak čtu, tak asi budu spát ve dne v noci, abych měla naspáno do zásoby, až se to narodí :mrgreen:

To doporučuji!!!!!! :mrgreen: Já v těhu spala klidně 12hod v noci a dvě po obědě :oops: a malý mi taky krásně spinkal, po každém jídle tak 1,5hod, to bylo žůžo,ale co zkouší teď? no doufám, že to brzy přestane a vrátíme se alespoň přibližně do starých kolejí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.7.11 11:03

myslím že vsechny kase jsou od uk. 4. mesice ne? kazdopádne kup bezlepkovou a bez pridaneho cukru :wink: je mozny ze ti pak bude odmitat zeleninku ale taky nemusi, kamoska zacinala s ovocem a se zeleninou problem nemela.. Kazdopadne se zeleninou by sis moc nepomohla protoze ta se dava v poledne a v noci by se ti budil stejne jak ted :-) nám teda nepomohla v 7 mesíci ani kase, budil se porad po 3 hodinach na mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny