Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18572
4.9.26 00:53
@Andelskej_Satan píše: Více

Kdyz si to zadas na youtube, tak uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109879
4.9.26 05:13
@Luxusnixicht píše: Více

Mne klidně neodpoví 3 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109879
4.9.26 05:19
@jege píše: Více

Asi oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
4.9.26 05:57
@free333 píše: Více

Pred spanim??? To vubec. Videla jsem vsechny dily ani po jednom bych neusnula :mrgreen:. Ale jinak serial super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41102
4.9.26 09:26
@free333 píše: Více

Njn, já ani nevím, co vlastně chtějí lidovci, protože když se něco dostane do médií, tak je to většinou z agendy KDU, jako třeba potraty, manželství pro stejné pohlaví, euthanasie a pod. Neměli se spojovat, KDU a ČSL by mohli cílit na různé skupiny a mít různé priority, i když ani lidovci asi moc pokrokoví nebudou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41102
4.9.26 09:27

Já a jízlivý? Kde to vidíš? V tom, že ti upřímně napíšu, co asi dělal Helmut ty 3 hodiny, kdy se nehlásil? 8o :nevim:

Ty už nemáš ráda syrovou upřímnost bez servítek? ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
4.9.26 09:52

@Luxusnixicht
Mozna ti to Helmi dela schvalne, protoze je to hrozne neprijemny a nedůstojný, kdyz te nekdo takhle hlida a pocita ti minuty. To uz je fakt na urovni čipu pod kůží, co se dava psům. Mne takhle pise ted ten mladej, a kdyz hned neodpovím na SMS, napíše sms s??. WTF, to mě vždycky nas.ere s na just mu neodepisuju. A je to přesně ten důvod proč si s nim nikdy nezačnu, ackoli se mi celkem libi a je manuálně zrucnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
4.9.26 10:29
@MyMelody píše: Více

Tak budoucnost lidstva to je téma, co bych zrovna s nikým rozebírat nechtěla a ještě tedy běžecké boty k tomu nemám, co říct. ;) Ale jinak mám široký záběr. :mrgreen: Politika mně nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40543
4.9.26 10:39

Politika.. Účelem některých vlivových skupin je otrávit lidi, aby se nezajímali. Pak totiž mají volné pole k působnosti, případně k oblbování. :cert:
Právě ve stylu " Je to jedno..Všichni jsou stejný…"
A protože myšlení bolí, rádi to, zejména ti jednodušší, hodí s touhle výmluvou za hlavu. :roll:
Cíl dosažen! :pocitac:…
Nesouhlasím s Vámi! Ale až do konce života budu usilovat o to, abyste svůj názor svobodně vyslovil!
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
4.9.26 10:57
@Padlý.anděl píše: Více

Povlečení jo? :roll: Třeba ty fotky bych chápala, to je jasné. Ale tohle už mně přijde moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
4.9.26 10:58

Vtipný recenzent. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25153
4.9.26 11:03
@marin píše: Více
Á, tak tady bych zbystrila… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
4.9.26 11:11
@stock píše: Více

Určitě. ;) Ten chlap nemá žádné sebevědomí. To za chvíli bude muset dělat celkovou rekonstrukci, nejlépe dům srovnat se zemí. :mrgreen: Vypadá to, že jsem měla pravdu, když jsem psala, že se s tím bude těžko srovnávat, že to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.9.26 11:34
@M_Vladim píše: Více

Ne, ucelem tech tvych „skupin“, je aby rozdeleny lid volil tzv. " mensi zlo", ktere je jen soucast velkeho zla. Souhlasim s tebou, ze lidi by se meli sakra zajimat, ale za zajem nepovazuju to, ze kazdych par let zvolis s prominutim ***** v jine barve a pak si triskas hlavu, koho si to zvolil. Dokud se nezmeni vol. system, z meho pohledu nemaji volby zasadnejsi smysl, ( prestoze doted jsem vzdy volit sla ), ale ma smysl se usilovat o efektivni zmeny vol. systemu, aby demokracie nebyla parodicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.9.26 11:41
@marin píše: Více

Tak když tu rekonstrukci udělá, tak mu bránit nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...