Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Kdyz si to zadas na youtube, tak uvidis ![]()
@free333 píše: Více
Pred spanim??? To vubec. Videla jsem vsechny dily ani po jednom bych neusnula
. Ale jinak serial super
.
@free333 píše: Více
Njn, já ani nevím, co vlastně chtějí lidovci, protože když se něco dostane do médií, tak je to většinou z agendy KDU, jako třeba potraty, manželství pro stejné pohlaví, euthanasie a pod. Neměli se spojovat, KDU a ČSL by mohli cílit na různé skupiny a mít různé priority, i když ani lidovci asi moc pokrokoví nebudou. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já a jízlivý? Kde to vidíš? V tom, že ti upřímně napíšu, co asi dělal Helmut ty 3 hodiny, kdy se nehlásil?
![]()
Ty už nemáš ráda syrovou upřímnost bez servítek?
![]()
@Luxusnixicht
Mozna ti to Helmi dela schvalne, protoze je to hrozne neprijemny a nedůstojný, kdyz te nekdo takhle hlida a pocita ti minuty. To uz je fakt na urovni čipu pod kůží, co se dava psům. Mne takhle pise ted ten mladej, a kdyz hned neodpovím na SMS, napíše sms s??. WTF, to mě vždycky nas.ere s na just mu neodepisuju. A je to přesně ten důvod proč si s nim nikdy nezačnu, ackoli se mi celkem libi a je manuálně zrucnej.
@MyMelody píše: Více
Tak budoucnost lidstva to je téma, co bych zrovna s nikým rozebírat nechtěla a ještě tedy běžecké boty k tomu nemám, co říct.
Ale jinak mám široký záběr.
Politika mně nevadí.
Politika.. Účelem některých vlivových skupin je otrávit lidi, aby se nezajímali. Pak totiž mají volné pole k působnosti, případně k oblbování. ![]()
Právě ve stylu " Je to jedno..Všichni jsou stejný…"
A protože myšlení bolí, rádi to, zejména ti jednodušší, hodí s touhle výmluvou za hlavu. ![]()
Cíl dosažen!
…
Nesouhlasím s Vámi! Ale až do konce života budu usilovat o to, abyste svůj názor svobodně vyslovil!
![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Povlečení jo?
Třeba ty fotky bych chápala, to je jasné. Ale tohle už mně přijde moc. ![]()
@stock píše: Více
Určitě.
Ten chlap nemá žádné sebevědomí. To za chvíli bude muset dělat celkovou rekonstrukci, nejlépe dům srovnat se zemí.
Vypadá to, že jsem měla pravdu, když jsem psala, že se s tím bude těžko srovnávat, že to nedá.
@M_Vladim píše: Více
Ne, ucelem tech tvych „skupin“, je aby rozdeleny lid volil tzv. " mensi zlo", ktere je jen soucast velkeho zla. Souhlasim s tebou, ze lidi by se meli sakra zajimat, ale za zajem nepovazuju to, ze kazdych par let zvolis s prominutim ***** v jine barve a pak si triskas hlavu, koho si to zvolil. Dokud se nezmeni vol. system, z meho pohledu nemaji volby zasadnejsi smysl, ( prestoze doted jsem vzdy volit sla ), ale ma smysl se usilovat o efektivni zmeny vol. systemu, aby demokracie nebyla parodicka.
@marin píše: Více
Tak když tu rekonstrukci udělá, tak mu bránit nebudu. ![]()