Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Padlý.anděl píše: Více
Aby mu potom nevadil i pozemek, že si tam třeba seděl ex na zahradě. ![]()
@marin píše: Více
No ja myslim, ze problem je, kdyz se nekdo pta, o cem se mam s chlapem/zenou bavit, i kdyz konkretne v tomto pripadu myslim, ze tuto otazku @velryba myslela nejspis s nadsazkou a humorne.
Pokud k sobe patrite, muzete se bavit o cemkoli, klidne i o budoucnosti lidstva
, to je zajimava otazka… nebo o politice, o sportu, umeni, historii, soucasnosti a taky zasadni otazka, proc jsme tady na svete… a nebo muzete mlcet a neni vam v tichu trapne, ale citite se dobre spolu i bez slov.
Myslim, ze pokud clovek musi na rande hledat temata, signalizuje to problem.
Pro mne je prvni signal kompatibility, ze rozumime o cem ten druhy mluvi, neni potreba nic vysvetlovat, smejeme se stejnym vecim, rozhovor bezi sam, spontanne, bez napeti a je nam v tom rozhovoru moc prijemne.
@MyMelody ale tak, možná jsme volili nevhodná témata k hovoru a proto to dopadlo takhle. Člověk se rád poučí. ![]()
@MyMelody píše: Více
To je pravda, že pokud je to osudové, tak ten zájem tam je. Ale jsou lidé, kteří naopak když jim o něco jde a mají o druhého zájem, tak nedokáži komunikovat a ztratí řeč.
@marin píše: Více
Jo, to jsem přesně já, když o něco jde, tak ztratím řeč, jinak jsem ukecaný jak Beneš!
![]()
@Arturie píše: Více
Minuty mu urcite nepocitam, spis hodiny
Myslim, ze jsem vice nez tolerantni, ale blbce ze sebe delat nenecham…a on ted mlci, aby me potrestal za to, ze jsem ho opet odhalila…jednoduchy jak facka.
@MyMelody píše: Více
Tohle vidim naprosto stejne
Pokud jsem si s nekym sedla, nikdy jsem nemusela premysket o tom, o cem se bavi… Proste to slo od prvni vety samospadem
@jege píše: Více
Tohle mi vubec nevadi
Neumis to sice podavat s vtipem jako Pirko, pusobi to spis trapne, ale ne, nevadi mi to
Navic to tady tvrdim sama, ze byl s jinou. Reagovala jsem na neco jineho.
@Venetia píše: Více
Nj, vy to tak mate nastavene od zacatku…to je asi v poradku ![]()