Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky, prosím o radu. Syn začal 13.9. kašlat a měl i rýmu. První den i horečku kolem 38. Rýmu se nám podařilo vyléčit, horečku měl jen ten první den. Ale kašle pořád, už je to ale ten vykašlávací kašel. Celou dobu byl doma, nikam jsme nechodili, jen teď o víkendu, když bylo hezky, byl v sobotu a v neděli na 20 min na procházce. Už jsem myslela, že to bude dobré, protože i ten kašel se pomalu vytrácel, ale včera večer mu z ničeho nic zase vyletěla horečka na 38,4. Jak je to možné, když jsme celých skoro 14 dní doma a už byl opravdu lepší? U doktorky jsme vůbec nebyli, mám tam raději zajít nebo ještě počkat? Díky, jsem trochu plašan, tak prosím o radu ![]()
U malých dětí stačí blbina - špatné obleční na procházce a je to zpátky hned
pokud to trvá už 14 dní, možná bych s ním k dr zašla ![]()
JKoukám starý příspěvek ale mi ted mame to samé jak vam to dopadlo a co z toho bylo? Dekuju za odpoved. Mala zacala chodit do skolky 14 dni tam chodila v noci horecka, pak asi za den ryma to jsme vylecili je necelych 14 ve skolce a je to tu znova, potrebovala bych hledat praci ale takhle nic nesezenu
a jak zvladate praci kdyz jsou deti porad nemocne?
Ahoj holky, od ledna je moje mala dcerka 2× do mesice nemocna (ryma, kasel, teploty nekdy i horecky) je vic nemocna nez zdrava ![]()
Pred mesicem ji doktorka namerila CRP 64,ale nic ji nezjistili, mela ATB.14dni byla dobra a min. tyden zase kasel a ryma, ted tyden dobry a uz je to tu zase ![]()
Zitra se uz chystam na doktorku, minule mi rikala, ze je to normalni, blbe pocasi a tak..fakt je to normalni? Stale kojim, dcerce je 21.mesicu.
Co ji poslat na imunologii? Nebo kam se posila na vysetreni imunity? ![]()
a co doporucite jako doplnek na imunitu? meli jsme martanky..na prd ![]()
diky
Laicky bych řekla, ze kdyz kojis, tak imunologie bude zkreslená. Spis je otázka, kde to mohla chytit. Po ATB by měla byt aspon ten tyden jeste doma. Chodíte do dětského kolektivu?
Ja bych rekla, ze kojeni v tomto veku uz s imunitou nema vubec nic spolecneho. Imunita z kojeni oslabuje nekdy kolem 3. mesice. Souhlasim s dr., je to i vykyvem teplot. Zima byla mirna, neni cemu se divit, ze jsou viry porad ve vzduchu. I u nas se kasle skoro mesic, az bude teplo, samo to odezni. To je kazdy rok.
Jinak za cely rok a pul byla jen 1× nachlazena, proto me to ted prekvapuje..
jo chodime na plavani a do sokola cvicit, na hriste..jako mezi detma je, tam to asi dost koluje ze? @brisco jo po tech ATB jsme byly tyden doma (celkem 3tydny doma)
Ja mám teda dceru uz pětiletou, ale opakované problémy s rymou a kaslem jsme vyřešili až odstraněním nosních mandli.