Obal na zásilku

18304
27.8.17 15:16

Obal na zásilku

Ahoj, můžu se zeptat..neposílám často nějaké zásilky, ale teď mám pár věci na bazaru a tak půjdu něco odesílat..trochu ale tápu v obalech. Hodilo by se mi pár takových těch pevných plastových pytlíků, v kterých zásilky, u kterých nehrozí nějaké velké poškození, chodí často - např. v tom chodí oblečení apod. - jde o takové ty pevné igelitové obaly, buď celé černé nebo uvnitř černé a navrchu bílé..Na poště to nemají ani mi pořádně nedokázali poradit. Jak se to jmenuje a kde se to shání prosím? Budu posílat pár věcí, na které by se mi to hodilo, bublinkové obálky jsou jistě dražší, než to, co myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
27.8.17 15:17

Kdyz uz neco posilam, zabalim do cerneho pytle na odpadky a prelepim izolepou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
27.8.17 15:26

@Evulina Hodně balíčků mi přišlo v igelitce omotané izolepou :mrgreen: hodně lidí to tak dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.8.17 15:27

Pokud je to oblečení, tak by stačila i pevná igelitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.8.17 15:28

Hodně se prodávají na mimibazaru, mám pocit, že je vedou i některé pošty https://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.8.17 15:38

Já měkké věci posílám v neprůhledné černé smršťovací folii, ale tu si teda „půjčuju“ od manžela, takže mě vyjde fakt levně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.8.17 15:39
@arinecka píše:
@Evulina Hodně balíčků mi přišlo v igelitce omotané izolepou :mrgreen: hodně lidí to tak dělá.

když jsem si něco na bazárku objednala, přišlo mi to taky v igelitce omotané izolepou. :-) A už to dělám taky tak. :lol: :lol: Když se to přelepí pořádně je to fakt pevný a neprotrhne se to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.8.17 15:40

Pardon, vloženo 2× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
27.8.17 15:59

@Yasminn To jo, vždycky mě málem trefí než to z toho vykuchám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
27.8.17 15:59

Tak nevím, ale google po zadání „igelitové obálky“ přesně věděl, o čem je řeč. Hergot baby, trochu samostatnosti fakt nemáte…? :think:

Jinak zabalit někomu věci do odpadkového pytle je teda úroveň :poblion: Už jsem se s tím taky setkala, je to nevkusné a urážlivé… Bůh ví, že nepotřebuju omalovánky a ručeně psané vizitky, ale pokud se někdo vydlabe i na ten slušný obal za dvě koruny, co si o něm jako mám myslet. :poblion:

Sorry dámy, co to tak posíláte, pevně věřím, že každá máme právo na vlastní názor. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.8.17 16:07
@LAlezane píše:
Tak nevím, ale google po zadání „igelitové obálky“ přesně věděl, o čem je řeč. Hergot baby, trochu samostatnosti fakt nemáte…? :think:

Jinak zabalit někomu věci do odpadkového pytle je teda úroveň :poblion: Už jsem se s tím taky setkala, je to nevkusné a urážlivé… Bůh ví, že nepotřebuju omalovánky a ručeně psané vizitky, ale pokud se někdo vydlabe i na ten slušný obal za dvě koruny, co si o něm jako mám myslet. :poblion:

Sorry dámy, co to tak posíláte, pevně věřím, že každá máme právo na vlastní názor. ;)

No mě je to právě taky blbý balit to do pytle na odpadky nebo použité igelitky :think:.
Mě osobně by to sice neurazilo, kdyby mi něco takto přišlo, protože jsem recyklační typ, ale já protistranu neznám, tak bych to právě ráda zabalila nějak trochu „profi“.
A děkuji za typ - já nějak nevěděla, co zadat do vyhledavače, zkoušela jsem „igelitový obal na zásilku“ a našlo mi to prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
27.8.17 16:40
@Evulina píše:
No mě je to právě taky blbý balit to do pytle na odpadky nebo použité igelitky :think:.
Mě osobně by to sice neurazilo, kdyby mi něco takto přišlo, protože jsem recyklační typ, ale já protistranu neznám, tak bych to právě ráda zabalila nějak trochu „profi“.
A děkuji za typ - já nějak nevěděla, co zadat do vyhledavače, zkoušela jsem „igelitový obal na zásilku“ a našlo mi to prd.

Ja myslim, ze ti to blby byt nemusi ;)..nepamatuju si, ze by mi nekdy nejaka maminka, poslala neco v koupenym obalu, fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
27.8.17 16:43

A dalsi vec, kdyz treba posilate takovou zimni bundu, obal bude stat rozhodne vic, jak pet korun. A myslim, ze vetsina mamin da prednost igelitce, nez krasnemu obalu na urovni, ale o to drazsimu postovnemu, ktere i tak je 80 Kc doporucene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.8.17 16:58
@Eemii píše:
Ja myslim, ze ti to blby byt nemusi ;)..nepamatuju si, ze by mi nekdy nejaka maminka, poslala neco v koupenym obalu, fakt ne.
@Eemii píše:
A dalsi vec, kdyz treba posilate takovou zimni bundu, obal bude stat rozhodne vic, jak pet korun. A myslim, ze vetsina mamin da prednost igelitce, nez krasnemu obalu na urovni, ale o to drazsimu postovnemu, ktere i tak je 80 Kc doporucene.

No nebo dám dotyčné osobě vybrat, jak to chce..
Mě spíš zajímalo, když se ty igelitové pytlíky tak hodně používají (mě v tom chodí dost věcí když si někde něco objednám), tak jak, kde a za kolik se dají sehnat..
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.8.17 17:07

Pokud jde o oblečení balím jen do igelitky, i mně to tak chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...