Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžu se zeptat..neposílám často nějaké zásilky, ale teď mám pár věci na bazaru a tak půjdu něco odesílat..trochu ale tápu v obalech. Hodilo by se mi pár takových těch pevných plastových pytlíků, v kterých zásilky, u kterých nehrozí nějaké velké poškození, chodí často - např. v tom chodí oblečení apod. - jde o takové ty pevné igelitové obaly, buď celé černé nebo uvnitř černé a navrchu bílé..Na poště to nemají ani mi pořádně nedokázali poradit. Jak se to jmenuje a kde se to shání prosím? Budu posílat pár věcí, na které by se mi to hodilo, bublinkové obálky jsou jistě dražší, než to, co myslím..
Kdyz uz neco posilam, zabalim do cerneho pytle na odpadky a prelepim izolepou.
@Evulina Hodně balíčků mi přišlo v igelitce omotané izolepou
hodně lidí to tak dělá.
Hodně se prodávají na mimibazaru, mám pocit, že je vedou i některé pošty https://www.mimibazar.cz/…tografie.php
Já měkké věci posílám v neprůhledné černé smršťovací folii, ale tu si teda „půjčuju“ od manžela, takže mě vyjde fakt levně ![]()
@arinecka píše:
@Evulina Hodně balíčků mi přišlo v igelitce omotané izolepouhodně lidí to tak dělá.
když jsem si něco na bazárku objednala, přišlo mi to taky v igelitce omotané izolepou.
A už to dělám taky tak.
Když se to přelepí pořádně je to fakt pevný a neprotrhne se to ![]()
@Yasminn To jo, vždycky mě málem trefí než to z toho vykuchám ![]()
Tak nevím, ale google po zadání „igelitové obálky“ přesně věděl, o čem je řeč. Hergot baby, trochu samostatnosti fakt nemáte…? ![]()
Jinak zabalit někomu věci do odpadkového pytle je teda úroveň
Už jsem se s tím taky setkala, je to nevkusné a urážlivé… Bůh ví, že nepotřebuju omalovánky a ručeně psané vizitky, ale pokud se někdo vydlabe i na ten slušný obal za dvě koruny, co si o něm jako mám myslet. ![]()
Sorry dámy, co to tak posíláte, pevně věřím, že každá máme právo na vlastní názor. ![]()
@LAlezane píše:
Tak nevím, ale google po zadání „igelitové obálky“ přesně věděl, o čem je řeč. Hergot baby, trochu samostatnosti fakt nemáte…?![]()
Jinak zabalit někomu věci do odpadkového pytle je teda úroveň
Sorry dámy, co to tak posíláte, pevně věřím, že každá máme právo na vlastní názor.Už jsem se s tím taky setkala, je to nevkusné a urážlivé… Bůh ví, že nepotřebuju omalovánky a ručeně psané vizitky, ale pokud se někdo vydlabe i na ten slušný obal za dvě koruny, co si o něm jako mám myslet.
No mě je to právě taky blbý balit to do pytle na odpadky nebo použité igelitky
.
Mě osobně by to sice neurazilo, kdyby mi něco takto přišlo, protože jsem recyklační typ, ale já protistranu neznám, tak bych to právě ráda zabalila nějak trochu „profi“.
A děkuji za typ - já nějak nevěděla, co zadat do vyhledavače, zkoušela jsem „igelitový obal na zásilku“ a našlo mi to prd.
@Evulina píše:
No mě je to právě taky blbý balit to do pytle na odpadky nebo použité igelitky.
Mě osobně by to sice neurazilo, kdyby mi něco takto přišlo, protože jsem recyklační typ, ale já protistranu neznám, tak bych to právě ráda zabalila nějak trochu „profi“.
A děkuji za typ - já nějak nevěděla, co zadat do vyhledavače, zkoušela jsem „igelitový obal na zásilku“ a našlo mi to prd.
Ja myslim, ze ti to blby byt nemusi
..nepamatuju si, ze by mi nekdy nejaka maminka, poslala neco v koupenym obalu, fakt ne.
A dalsi vec, kdyz treba posilate takovou zimni bundu, obal bude stat rozhodne vic, jak pet korun. A myslim, ze vetsina mamin da prednost igelitce, nez krasnemu obalu na urovni, ale o to drazsimu postovnemu, ktere i tak je 80 Kc doporucene.
@Eemii píše:
Ja myslim, ze ti to blby byt nemusi..nepamatuju si, ze by mi nekdy nejaka maminka, poslala neco v koupenym obalu, fakt ne.
@Eemii píše:
A dalsi vec, kdyz treba posilate takovou zimni bundu, obal bude stat rozhodne vic, jak pet korun. A myslim, ze vetsina mamin da prednost igelitce, nez krasnemu obalu na urovni, ale o to drazsimu postovnemu, ktere i tak je 80 Kc doporucene.
No nebo dám dotyčné osobě vybrat, jak to chce..
Mě spíš zajímalo, když se ty igelitové pytlíky tak hodně používají (mě v tom chodí dost věcí když si někde něco objednám), tak jak, kde a za kolik se dají sehnat..
Díky
Pokud jde o oblečení balím jen do igelitky, i mně to tak chodí