Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že ne. Já teda dávám vždycky všechno do pytlíku, ale podle mě je to jen kvůli pocitu, že se k tomu „nic nedostane“… Podle mě bude ok ![]()
A proč jsi to neupekla rovnou? Nejedla bych to hub se bojím
a nesnáším i když někdo takhle nechá obalený maso
@alinka78 píše:
aby to bylo křupavé a nemuselo se to ohřívat v mirkrovlnce…
ty ohříváš houby
to by se nemělo
@alinka78 naprosto v pohodě, možná bych to jen ještě jednou obalila, aby mi nepadal trojobal..
Jinak jak jsou ty houby staré? jestli je máš v lednici dlouho, vadit by to mohlo. jinak bych usmažila v pohodě.
@alinka78 Nejhorsi je moc premyslet
Bych to osmazila, vzdyt zampiony se jiz obalene prodavaji.
Nic tomu nebude, jen to už nebude tak dobré. Nechala jsem takto jednou obalené kuřecí řízky do druhého dne a už bych to neudělala. Po usmažení to bylo gumové, nechutnalo nám to. No, prostě od té doby vždycky obaluju jen co to, se sní a rovnou smažím.
Dělám to běžně, houby, maso, květák..Nikdy nám nic nebylo. Klidně obalím jeden den, část nechám i na druhý den obalenou v lednici, na talíři, zakryju ubrouskem.
Obalené maso i mrazím(hned po obalení) a vytahuju podle potřeby, když není čas vařit. Stejně tak květák. Houby teda ne, z toho by byla břečka. Ale do druhého dne v lednici je nechám, jíme teda hlavně žampiony a bedly.
@Cuddy píše:
@alinka78 Nejhorsi je moc premysletBych to osmazila, vzdyt zampiony se jiz obalene prodavaji.
Obalené žampiony jsem nikdy nekupovala, ale většina výrobků, polotovarů, které se prodávají obalené, jsou zároveň už předsmažené, jen na dodělání.
Ale i tak bych to neřešila, jak už jsem psala, dělám to běžně a dělám si tak zásoby, když nemám čas vařit, jen vytahuju z mrazáku ![]()