Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poradíte mi někdo jak vyčistit koženku?
Měla jsem ve skříni béžovou kozenku a vedle toho černou novou a nevěděla jsem, ze nějak poušti
a zatím jsem měla ještě zimní lesklou červenou bundu která to schytala taky ![]()
Je to jakoby zažrané či co ![]()
Zkoušela jsem odlakovac na malý kousek ale nic moc to s tím nedělá a přítel zkoušel čistič kůže který používá v autě na zbarvené kožené sedačky a to s tím ani nehlo
obojí to byli mé oblíbené bundy a jsou fakt na velkém místě obarvené. Mate někdo nějaký nápad co bych mohla ještě zkusit? ![]()
@Tynka00001 píše:
Ahoj, poradíte mi někdo jak vyčistit koženku?
Měla jsem ve skříni béžovou kozenku a vedle toho černou novou a nevěděla jsem, ze nějak pouštia zatím jsem měla ještě zimní lesklou červenou bundu která to schytala taky
Je to jakoby zažrané či co
Zkoušela jsem odlakovac na malý kousek ale nic moc to s tím nedělá a přítel zkoušel čistič kůže který používá v autě na zbarvené kožené sedačky a to s tím ani nehloobojí to byli mé oblíbené bundy a jsou fakt na velkém místě obarvené. Mate někdo nějaký nápad co bych mohla ještě zkusit?
Zkusila bych alkohol, pripadne ted koukam Google jeste doporucuje vodu s octem 50:50. Kdyz ani jedno z toho nezabere, tak opet alkohol, tentokrat oralne a cestu do cistirny. ![]()