Obarvená Koženka

502
7.6.22 11:23

Obarvená Koženka

Ahoj, poradíte mi někdo jak vyčistit koženku?
Měla jsem ve skříni béžovou kozenku a vedle toho černou novou a nevěděla jsem, ze nějak poušti :zed: a zatím jsem měla ještě zimní lesklou červenou bundu která to schytala taky :pocitac:
Je to jakoby zažrané či co :,(
Zkoušela jsem odlakovac na malý kousek ale nic moc to s tím nedělá a přítel zkoušel čistič kůže který používá v autě na zbarvené kožené sedačky a to s tím ani nehlo :,( obojí to byli mé oblíbené bundy a jsou fakt na velkém místě obarvené. Mate někdo nějaký nápad co bych mohla ještě zkusit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silverine247
7.6.22 15:33
@Tynka00001 píše:
Ahoj, poradíte mi někdo jak vyčistit koženku?
Měla jsem ve skříni béžovou kozenku a vedle toho černou novou a nevěděla jsem, ze nějak poušti :zed: a zatím jsem měla ještě zimní lesklou červenou bundu která to schytala taky :pocitac:
Je to jakoby zažrané či co :,(
Zkoušela jsem odlakovac na malý kousek ale nic moc to s tím nedělá a přítel zkoušel čistič kůže který používá v autě na zbarvené kožené sedačky a to s tím ani nehlo :,( obojí to byli mé oblíbené bundy a jsou fakt na velkém místě obarvené. Mate někdo nějaký nápad co bych mohla ještě zkusit? :roll:

Zkusila bych alkohol, pripadne ted koukam Google jeste doporucuje vodu s octem 50:50. Kdyz ani jedno z toho nezabere, tak opet alkohol, tentokrat oralne a cestu do cistirny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová