Piercing & intimita

Anonymní
6.6.22 16:03

Piercing & intimita

Zdravím všechny.
Obracím se zde na Vás s takovou menší prekérkou, s kterou nevím jak dále.
Mám piercing v bradavkách, cca půl roku. Dělala jsem si to z toho důvodu, že mi to přijde atraktivní a celkově na mně je to hezké. Ale našla jsem si přítele a pomalu se pouštíme do vážnějších věcí, jenže přítel má strach v okolí těch pierců cokoliv dělat..Když jsem si je nechala píchat, tak mě ani nenapadlo se zeptat na to, jestli se tomu piercingu něco může stát..máte s tím prosím některá zkušenost? :roll: vedli jsem diskuzi a říkala jsem příteli, že je to v pořádku a s bradavkami se mi nic nestane..naopak je to docela dobrý stimulant pro mne :mrgreen: ale on se chudáček stále bojí.
Sundávat si ty piercingy nechci..v podstatě ani moc nemůžu..mám to tam hoodně na pevno a ještě to nemám úplně dokonale zahojené (zahojené na to, abych si tam dala třeba jiný šperk - momentálně tam mám klasiku činky).
Tudíž se ptám..z fyziologického hlediska se těm bradavkám nic stát nemůže, ne? (Či samotným piercingům)…Nikde jsem se to totiž nedočetla..v péčku těm holkám, které to mají, kluci vždy dělají normální věci, jako kdyby ten piercing neměly.
Doufám, že se mi dostanou alespoň nějaké rady..či tipy.
Zatím mockrát děkuji a poprosím o anonym - chodí zde rodinní příslušníci a poznali by mě. Díky a papa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
6.6.22 16:09

Nemáš to zahojené, takže by mě taky docela děsilo na to sahat. A ne, tohle bych svým bradavkám neudělala. Protože prso je celkem důležitý orgán na kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 16:18

@Russet jako je to už spíše zahojené..nebolí mě, nikdy mi to nehnisalo, hýbat a nimi mohu..jen se tam stále tvoří taková krustička, tak ten šperk měnit nechci. Ale víceméně by to dle mě mělo být ok.
Je to důležité na kojení, ale ten piercing tomu vážně nevadí..no v nejbližších 10 letech o dítěti neuvažuji…
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1380
6.6.22 16:27

Mela jsem propichly obe bradavky a pri sexu a tehle vecech uplne v pohode i pri poradny divocine. Jedinej problem byl spodni pradlo - dost casto jsem zatrhavala a strasne dlouho se mi to pak hojilo, tak jsem nakonec vyndala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.6.22 16:36

@TeSudička super, moc díky za vyjádření! Já si myslela, že s tím problém nebude. Teď to ještě rozumně vysvětlit příteli :jazyk: S tím spodním prádlem extra problém nemám. Podprsenku nosím minimálně a při nošení sportovní mi to naštěstí nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.6.22 18:29

Třeba se mu to nelíbí a z úcty k tobě, ale dotknout se toho nezvládne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie