Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Nevíte jak by šel,,opravit" poškrábaný plast?
Mám své první boty adidas ultra boost z první výplaty.
Tyhle boty mají plast po stranách a bohužel se mi odřel/poškrábal po pár dnech.
Nevíte, čím by to šlo zamaskovat, rozleštit atd…
Není to tolik vidět - ale mrzí mě to, neboť je nemám dlouho. ![]()
Příspěvek upraven 05.06.22 v 21:19
@lucad77 vůbec nemám zkušenosti. myslíš, že by krém opravdu pomohl? Případně máš nějakou zkušenost s nějakým?? 🙈
Já myslím, že ti na to nepomůže nic. Možná lak na nehty nebo nějaká barva ve spreji. Pravděpodobně chodíš tak, že se ti ty boty otírají o sebe, takže ti ta oprava asi nevydrží.
@XxvercaxX píše:
@lucad77 vůbec nemám zkušenosti. myslíš, že by krém opravdu pomohl? Případně máš nějakou zkušenost s nějakým?? 🙈
Nemám, ale někde jsem to asi četla. Zkusila bych indulonu. Ale nevím, jestli to extra pomůže. ![]()
Příspěvek upraven 05.06.22 v 21:37
@Zuzaja právě, že to mám odřené z vnější strany. Možná by barva pomohla ale nechci si je tím ještě více zničit.
Ale děkuju
A víš jak jsi k těm odřeninám přišla? Pokud totiž chodíš tak, že si okopáváš boty, tak to stejně nepomůže. Já mám třeba všechny lodičky poškrábané kolem paty. Okopávám si je o kolečkové kancelářské křeslo a nejsem schopná to eliminovat…
Plast bohuzel asi nicim, s kuzi se da kouzlit, ale plast je holt vetsinou neopravitelny ![]()
A tusis pricinu? Aby se to nezhorsovalo…Pokud tam je takovy matros, ze se to vyrazne odira pri beznem pouzivani, tak potes panbu za ty prachy ![]()
Asi nepomůže nic. Ono to tak už bývá, jak máš něco nového, tak čím víc se o to člověk bojí, tím rychleji se to pokazí. ![]()
@Zuzaja píše:
Jestli je to zvenčí, tak to jdi reklamovat.
Jako má jít reklamovat, že si odřela boty, protože neumí chodit??? Tak to je slušný úlet.