Kam na inline - okolí Prahy východ

117
4.6.22 19:26

Kam na inline - okolí Prahy východ

Ahoj,
poradíte mi prosím někdo, kam na inline v okolí Prahy východ (ale klidně i Prahu západ, když to bude dobré místo)? Bruslím velmi průměrně, a teď se chystám na brusle s nejmladším dítětem, které ještě neumí, takže potřebuju jednak opravdu solidní povrch a minimum lidí. Poslední zkušenosti (Ladronka, štreka kolem Vltavy v Modřanech až ke Zbraslavi) nedopadly dobře, je tam strašný provoz, na té první mě sestřelil volně pobíhající pes, na té druhé mi srazil cyklista kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
774
4.6.22 19:38

Zelenec je tam ovál. Z certous do zelence se dá dojet po upravené asfaltce. Jen je třeba překonat jeden přechod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.22 19:41
@Ylaria píše:
Ahoj,
poradíte mi prosím někdo, kam na inline v okolí Prahy východ (ale klidně i Prahu západ, když to bude dobré místo)? Bruslím velmi průměrně, a teď se chystám na brusle s nejmladším dítětem, které ještě neumí, takže potřebuju jednak opravdu solidní povrch a minimum lidí. Poslední zkušenosti (Ladronka, štreka kolem Vltavy v Modřanech až ke Zbraslavi) nedopadly dobře, je tam strašný provoz, na té první mě sestřelil volně pobíhající pes, na té druhé mi srazil cyklista kluka.

Já se moc nevyznám, co je východ a co zapad. Každopádně nejlepší asfalt a nejméně lidi je po levém břehu po proudu Vltavy z Mělníka od starého mostu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
4.6.22 20:11

@Ylaria

zmiňovaný Zeleneč je fajn, případně - a je to ještě v Praze - Běchovice Na korunce, http://www.sokolbechovice.cz/areal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
4.6.22 20:49
@Karamba2020 píše:
@Ylariazmiňovaný Zeleneč je fajn, případně - a je to ještě v Praze - Běchovice Na korunce, http://www.sokolbechovice.cz/areal

Na Korunce v Běchovicích to je fajn, malý ovál v jakoby uzavřeném areálu (vstup volný), takže žádní psi a cyklisti - klid na učení.
A Centrum Černý Most pořádá už několikátým rokem free lekce bruslení každé úterý od 17.30 myslím… Jen jako novinka musíš stihnout předtím nákup za 500,– což asi není problém v globusu utratit za běžný nákup a ti trenéři tam bývají fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.6.22 17:50

@LucEm @Lama Lama @Karamba2020 @czaky
Moc vám všem děkuji, prověřím všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.6.22 18:55

Ještě vede z Kolovrat do Mnichovic cyklotrasa Do Prahy na kole. Sice jak název napovídá, primárně pro cyklisty, ale bruslařů je tam taky hodně. Tam to ale chce spíš ve všední dny a mimo prázdniny. Na brusle je spíš vhodnější úsek Kolovraty - Říčany, než pak dál na jih.

Ještě Klánovice - Horní Počernice, trasa krátká, asi tak kilák a půl, opět cyklostezka, ale mimo víkend se to dá na brusle v pohodě taky.

S provozem na Ladronce nebo podél Vltavy se to srovnat nedá, tam je to fakt maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.6.22 20:33

@Karamba2020
Díky :)
Kolovraty - Říčany? Nemůžeš to prosím nějak upřesnit? Přijde mi, že jediná spojnice mezi je cesta polem :lol:, Říčany celkem znám, ale směr na Kolovraty mi absolutně nic neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
7.6.22 15:43
@Ylaria píše:
@Karamba2020
Díky :)
Kolovraty - Říčany? Nemůžeš to prosím nějak upřesnit? Přijde mi, že jediná spojnice mezi je cesta polem :lol:, Říčany celkem znám, ale směr na Kolovraty mi absolutně nic neříká…

zkus si to vygooglit, ono se to ofiko opravdu jmenuje cyklostezka Do Prahy na kole, na mapy.cz to je vyznačeno. Polňačka to není, je tam celkem nový pěkný asfalt, tu cyklostezku otvírali někdy před dvěma lety, možná třemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová