Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus tohle, pokud chodíš do kina, prý budeš potřebovat kapesník. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, hledám tipy na filmy, romantické, ale ne zas tak úplně, asi každý film je o tom, ze se do sebe dva zamilují, ale hledám něco trochu specifického.
Včera jsem zrovna koukala na film divergence, není to žádná romantika, ale hlavní postavy se do sebe v průběhu zamilují a presne podobné filmy hledám, filmy kde se buď dva zároveň přitahují a táhne se to celým filmem, nebo že jeden z nich si nechce přiznat, ze se mu druhý také líbí, filmy kde není jen romantika, ale je tam i akce. Hlavně filmy kde je pěkný herecProste se vždycky vžiju do toho filmu a představují si co kdybych to byla já, Jo jsem asi divná
ale už nemám na co koukat.
Napadá Vás něco? Viděla jsem toho spoustu, ale ta divergence se mi natolik líbila, že jsem se rozhodla zeptat se na diskuzi.
Rada bych filmu novější, nevím třeba od roku 2010, ty starší už mám všechny nakoukané. Tak doufám, že se zde něco nového dozvím, díky
Ještě by bylo asi dobre rict, ne romantické filmy ve smyslu ze u toho budu brecet, snad mě chápete, hledám trochu jinou “romantiku”
Mam to stejne… Divergence je moje srdcovka… Jeste se mi libil Vymereny cas… a Terminator Genesis ( nejvic kvuli tomu herci
hral v Divergenci Erika… sem si na nej poopravila nazor
)
Divergence má další tři pokračování.
A zkoušela jsi Hungergames?
Ještě podobné je třeba Valerián a město tisíce planet. Je to teda současně sci-fi.
@nozu Samozřejmě ze všechny 3 už mam zkouknuté, jen už to není ono, v tom prvním se dávali dohromady a to je to co se mi na těch filmech asi líbí
![]()
@Florimo Tak to jsem rada, ze nejsem sama
díky ten vyměřený čas neznám a vypadá to dobře, takže zkusím.
Zdravím dámy, hledám tipy na filmy, romantické, ale ne zas tak úplně, asi každý film je o tom, ze se do sebe dva zamilují, ale hledám něco trochu specifického.
Proste se vždycky vžiju do toho filmu a představují si co kdybych to byla já, Jo jsem asi divná
ale už nemám na co koukat.
Včera jsem zrovna koukala na film divergence, není to žádná romantika, ale hlavní postavy se do sebe v průběhu zamilují a presne podobné filmy hledám, filmy kde se buď dva zároveň přitahují a táhne se to celým filmem, nebo že jeden z nich si nechce přiznat, ze se mu druhý také líbí, filmy kde není jen romantika, ale je tam i akce. Hlavně filmy kde je pěkný herec
Napadá Vás něco? Viděla jsem toho spoustu, ale ta divergence se mi natolik líbila, že jsem se rozhodla zeptat se na diskuzi.
Rada bych filmu novější, nevím třeba od roku 2010, ty starší už mám všechny nakoukané. Tak doufám, že se zde něco nového dozvím, díky
Ještě by bylo asi dobre rict, ne romantické filmy ve smyslu ze u toho budu brecet, snad mě chápete, hledám trochu jinou “romantiku”