Filmy romantika i akce

Anonymní
5.6.22 17:50

Filmy romantika i akce

Zdravím dámy, hledám tipy na filmy, romantické, ale ne zas tak úplně, asi každý film je o tom, ze se do sebe dva zamilují, ale hledám něco trochu specifického.
Včera jsem zrovna koukala na film divergence, není to žádná romantika, ale hlavní postavy se do sebe v průběhu zamilují a presne podobné filmy hledám, filmy kde se buď dva zároveň přitahují a táhne se to celým filmem, nebo že jeden z nich si nechce přiznat, ze se mu druhý také líbí, filmy kde není jen romantika, ale je tam i akce. Hlavně filmy kde je pěkný herec :D Proste se vždycky vžiju do toho filmu a představují si co kdybych to byla já, Jo jsem asi divná :) ale už nemám na co koukat.

Napadá Vás něco? Viděla jsem toho spoustu, ale ta divergence se mi natolik líbila, že jsem se rozhodla zeptat se na diskuzi.

Rada bych filmu novější, nevím třeba od roku 2010, ty starší už mám všechny nakoukané. Tak doufám, že se zde něco nového dozvím, díky :kytka:

Ještě by bylo asi dobre rict, ne romantické filmy ve smyslu ze u toho budu brecet, snad mě chápete, hledám trochu jinou “romantiku”

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39709
5.6.22 18:40

Zkus tohle, pokud chodíš do kina, prý budeš potřebovat kapesník. :mavam:

https://www.csfd.cz/…ick/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.6.22 19:06
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, hledám tipy na filmy, romantické, ale ne zas tak úplně, asi každý film je o tom, ze se do sebe dva zamilují, ale hledám něco trochu specifického.
Včera jsem zrovna koukala na film divergence, není to žádná romantika, ale hlavní postavy se do sebe v průběhu zamilují a presne podobné filmy hledám, filmy kde se buď dva zároveň přitahují a táhne se to celým filmem, nebo že jeden z nich si nechce přiznat, ze se mu druhý také líbí, filmy kde není jen romantika, ale je tam i akce. Hlavně filmy kde je pěkný herec :D Proste se vždycky vžiju do toho filmu a představují si co kdybych to byla já, Jo jsem asi divná :) ale už nemám na co koukat.

Napadá Vás něco? Viděla jsem toho spoustu, ale ta divergence se mi natolik líbila, že jsem se rozhodla zeptat se na diskuzi.

Rada bych filmu novější, nevím třeba od roku 2010, ty starší už mám všechny nakoukané. Tak doufám, že se zde něco nového dozvím, díky :kytka:

Ještě by bylo asi dobre rict, ne romantické filmy ve smyslu ze u toho budu brecet, snad mě chápete, hledám trochu jinou “romantiku”

Mam to stejne… Divergence je moje srdcovka… Jeste se mi libil Vymereny cas… a Terminator Genesis ( nejvic kvuli tomu herci :D hral v Divergenci Erika… sem si na nej poopravila nazor :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.6.22 21:13

Jdi do kina na TOP Gun 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
5.6.22 21:43

Divergence má další tři pokračování. ;) A zkoušela jsi Hungergames?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
5.6.22 21:45

Ještě podobné je třeba Valerián a město tisíce planet. Je to teda současně sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 22:29

@nozu Ano Hungergames jsem videla, taky se mi líbilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.22 22:30

@nozu Samozřejmě ze všechny 3 už mam zkouknuté, jen už to není ono, v tom prvním se dávali dohromady a to je to co se mi na těch filmech asi líbí :andel: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.22 22:33

@Florimo Tak to jsem rada, ze nejsem sama :kytka: díky ten vyměřený čas neznám a vypadá to dobře, takže zkusím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová