obarvene pradlo pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
7.11.04 20:48

obarvene pradlo pro mimi

Ahoj maminky,
nemate nejaky trik, jak na obarvene pradlo ? Bohuzel jsem nechala mezi bilym pradlem neco ruzovou hracku a ted je to hruza,
diky Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
8.11.04 08:21

Ahoj Mončo,
na obarvené prádlo se prodává v drogeriích prášek na Omylem obarvené prádlo. Hrozně to páchne. Pro mimi jsem to použila jen na jednu věc a pak ji několikrát vyprala, aby tam nic nezůstalo. Byla to modrobílá čepička obarvená narůžovo od bundičky. Nechtěná barva pustila a ta původní zůstala. Ještě to můžeš vyprat v Savu, ale jen bílé prádlo, to barevné bledne.

Našla jsem Ti ho na této stránce:
http://www.pemi.cz/katalog.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.11.04 09:36

Ahojky, holčiny, já dala bílé do Sava a zežloutlo mi. ALe pokud je to hodně obarvené, tak se mi osvědčily 2 varianty:

1. udělám si roztok Arielu do kyblíku, prádlo tam namočím aspoň přes noc a pak ovyperu obvyklým způsobem
  2. pokud tohle nezabere, pak si koupím ODbarvovač - mají ho v drogerii, ale ten Iberia je moc drahý, kupuju Duhu za cca 16Kč pytlíček a ten se mi osvědčil nejvíc. Ale páchne taky děsně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.11.04 16:48

Ahoj holky, diky moc za rady. Zkusim to a dam vedet. Byla by to skoda, kdyby to nechtelo pustit.

mejte se Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
non
21.6.10 21:11

obarvené prádlo

Teď jsem si málem hrůzou vyrvala vlasy. Koupila jsem si duo tričko černé se všitou bílou košilí. Moje drahá polovička mi ho hodila do pračky se vším ostatním černým prádlem, takže z bílé košile je tmavě šedá. Skusím Vaše rady a snad to zabere. Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
244
22.6.10 10:43

Taky se mě osvědčil odbarvovač na omylem obarvené prádlo a když sem to zkoušela i na dětském oblečení tak jsem ho potom hodněkrát vymáchala po tom smdícím hnusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí