Maso - zlý sen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
3.11.04 11:22

Maso - zlý sen

Ahojky holky,
mám problém. Mám holčičku, která už chodí rok a půl do školky a vždycky bylo všechno v pořádku. Nikdy nebyla velký jedlík, s jídlem byla mezi posledními, ale vždycky všechno snědla a problémy s ní nikdy nebyly. Zlom nastal asi před 14 dny, kdy měli ve školce střevní chřipku a naše malá se jako mnoho dalších dětí u jejího stolečku poblila přímo do jídla. A problém byl na světě. První týden úplně ve školce odmítala jídlo a byla dá se říci o hladu. Šla jsem se tedy do školky podívat na oběd. Když jsem tam byla snědla všecho a dokonce byla mezi prvními. Ale bohužel měli zrovna špagety což ona miluje nade vše, takže by je možná snědla i kdyby jsem tam nebyla. A od té doby mi úplně odmítá maso. Musím každé ráno říkat učitelkám, aby ji maso nedávali, jinak bych ji do školky asi ani nedostala. Máte někdo podobnou zkušenost s odmítáním jídla a hlavně masa? Vím, že mnoho lidí maso nejí, ale jelikož je to ještě dítě a je v růstu, tak by ji asi maso v jídelníčku chybět nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2304
3.11.04 12:11

Ahoj,
jestli ti holčička jí mléčné výrobky a sem tam vajíčko, tak nemusíš zoufat. Mělo by jí to časem přejít. Občas nabídnout vyloženě dříve oblíbené jídlo. Mám zkušenost, že přes odpor se nedá jít, akorát by se to zafixovalo. Držím palce. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.11.04 16:57

Jejej,
teď jsem si úplně vybavila sebe ve školce. Měli jsme tam kluka, který si celkem pravidelně pozvracoval tácek s jídlem. Bléééé.
Nechtěla jsem tam taky jíst a to jen proto, že jsem měla neustále pocit, že to jídlo mám určitě na tom JEHO tácku !!!!!! Čili to asi bude psychický blok. Já se ani nedivím.
Věnuj se doma jejímu oblíbenému papáníčku, hezké úpravě, prostě tu školku musíš přebít !!!!
NiKina 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.9.16 05:09

Vadi ji spis ta vune nebo konzistence? Co treba zkusit najemno mlete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí