Občasná pěna ve stolici

31672
24.3.18 18:21

Občasná pěna ve stolici

Ahoj, pro jistotu se zeptám. 3 letý syn má, nevím přesně jak dlouho, tak půl až třičtvrtě roku? sem tam takovou bíložlutou pěnu ve stolici(množství cca 1 polovrchovatá lžička, asi hloupé přirovnání, ale nevím, jaké lepší :oops:. Má to cca jednou za měsíc, vždycky jednorázově,, celkem náhodně, na nic si nestěžuje, jen mě vždycky upozorní na"žlutý hovínko".jinak v tomhle ohledu nemá potíže, bobky tuhý, občas trpí trochu menší zácpu, ale nic dramatickýho, třeba 3 dny se mu nedaří, jen malé tuhé kousky, a třetí den se vyprázdní úplně, ale nikdy to není provázený bolestí. Mám se zmínit doktorce, nebo to může být normální? U starších dětí jsem to nikdy nezaznamenala, tak nevím. Teď je trošku nastydlý, ne moc, ale je, ale nevybavuju si, jeslti byl i při ostatních výskytech, a hlavně to není hlen, který bych při nachlazení očekávala, ale opravdu vyloženě pěna, může to taky souviset? :think: díky, a omlouvám se za takovéto téma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
24.3.18 18:53

To bych spíš zavolal k dětské doktorce, ta bude vědět víc a odborně doporučí co by měl syn používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.3.18 21:31

Určitě poradit s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie