Občasné ucvrknutí do kalhotek :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.11 19:26

Občasné ucvrknutí do kalhotek :-(

Dobrý den

prosím vás chtěla bych se poradit.mám 4,5 letou dceru která od roku a půl je úplně bez plínnek do ted byla hrozně šikovná ale od jara začala mít sem tam kapku v kalhotkách protože si pozdě řekla na čurání, doma chodí sama ale venku to ještě sama nezvládá.
ted se to začala stupňovat a je to čím dál čestěji a ted poslední dva dny je toho i víc než kapka :cry: už jsme s toho s manželem neštastní.
Máte s tím někdo zkušenosti, moč na vyšetření nesu zítra jestli tam nemá nějaký nález ale na žádné problémy při čurání si nikdy nestěžovala.

Už jsme vyzkoušeli všechno :cry: vysvětlovali, vyhrožovali, nevšímali si toho :cry:

Prosím máte s tím někdo zkušenosti????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
30.5.11 19:40

Ahoj, Nina je tedy mladší, ale bez plen je pomalu rok a teď se nám taky počůrává - nestíhá doběhnout. O kapkách nemůže být řeč :( Věřím, že se to vyřeší brzy samo… holt jí to musíme připomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
30.5.11 19:53

ahoj zakladatelko, pokud bude vysetreni moci v poradku, tak, prosim, ver, ze je vse v poradku!! :-D
Ja jsem maminka dvou deti, holcicky a chlapecka a vim, ze je to zcela normalni!! Deti maji dulezitejsi veci na starost nez cista a sucha katatka :lol: muj syn mel dokonce dlouho plinky na noc, cca do trech a pul roku a detska lekarka mi rikala, ze napriklad v Norsku, kde zije jeji cela rodina, je bezne, ze chlacci nosi plinky do sesti let, coz jsem nechapala :think: . Dnes je synovi 10 a ucvrknute slipy ma skoro na dennim poradku a to nemluvim o hnedych skvrnach v zadu :-D jinak je velmi sikovny, patri mezi premianty ve tride, a tak se timto nestresuji, protoze az si sam uvedomi, ze mu to spolecensky neprida, prestane sam :lol: samozrejme zabrblam a pripomenu mu, co se slusi a patri, ale zatim je to jen v nasi rodine a jinak je zdravy a to je nejdulezitejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.5.11 20:01

nasemu je teda „teprve“ pred tretim rokem ale mame to ted stejne.. doma ulne v poho ale jak venku a lita tak nestiha a je „pricurnutej“ - ale on venku nestiha ani jist a pit - leda tak zmrzlinu :jazyk: :roll:

a to se taky ptam porad - odbyde me NE MAMI a pak je to hned.. :roll:

ale teda tragu z toho taky nedelam, myslim ze si to pak uvedomi sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
30.5.11 20:15

taky mame vecne trochu ucurnuto v kalhotkach, neresim, proste se to stane, no a co. Dcera ( 4 roky) je hodne aktivni, kdyz si hraje, do posledni chvile proste nerekne, ze potrebuje a najedou pak stoji nahore na prolizacce a ze potrebuje curat honem a nez dobehneme nekam za strom, tak ma vlhko. Vysvetluju, ze je potreba jit vcas, ale jeste asi nema odhad na to, co je vcas a curani je proste zbytecne zdrzovani, takze dokud to nehori, tak se tim nezabyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.5.11 20:20

je holky, to jste me uklidnily. mam doma skoro 5ti letou. plen jsme se zbavili snadno. ale ted bojujem. kazdy den je pripocurana. nemuze ji vcas, ma dulezitejsi praci. kdyz se ptam, nepotrebuje.nepomaha vazne nic. premlouvani, vyhrozovani, slibovani, vysvetlovani.. proste nic :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.5.11 20:22

Ahoj,
dcerka uz neni mala a jestli uz to bylo zcela ok,nic nedas zato,kdyz se pujdete ukazat pediatricce a pote treba na nefro.U nasi dcerky se vecne mokryma kalhotkama ukazal hyperaktvni mocovy mechyr,bere na nej prasky uz rok a ok… :palec: /MICTONETTEN/
Ona to uz pak citila jako handikap.,coz jsme nechteli :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 20:57

Náš čtyřleťák se zase začal přicvrkávat nad ránem. :roll: Má tuhý spaní (fakt může mu u ucha řvát rádio a chrní) a než se pořádně probere, nestíhá letět na záchod. :roll:

• Citovat
  • Upravit
medvidek
30.5.11 21:49
lucie.t píše:
je holky, to jste me uklidnily. mam doma skoro 5ti letou. plen jsme se zbavili snadno. ale ted bojujem. kazdy den je pripocurana. nemuze ji vcas, ma dulezitejsi praci. kdyz se ptam, nepotrebuje.nepomaha vazne nic. premlouvani, vyhrozovani, slibovani, vysvetlovani.. proste nic :zed: :zed:

Ahojik,
Nechci Tě strašit,ale mám doma skoro 11letou a i ona má problém v čas doběhnout.Rostu,brblám,hubuju a je mi to prd platný.
Na druhou stranu mám 4letou a ta je bez problémů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA