občasný kašel při námaze

2857
30.10.06 17:52

občasný kašel při námaze

Ahoj

prohlížela jsem starší diskuse, ale toto jsem nenašla...... Michal byl asi před 1,5 měsícem nemocný - jen slabé nachlazení - rýma a trochu kašle… Mar a Stodal … a za týden byl fit (průdušky podle dr. OK)… ale ne úplně - při pobytu venku mi bohužel nechodí ale běhá a tak se prostě od té doby stává že co jsme venku a dýl běží - zastaví se a docela ošklivě zakašle… Stává se to každý den.. dřív jsem si toho moc nevšímala ale ted už mě to zaráží…

Jen mě zajímá jestli jste to někdo zažil u svého prcka… (zítra nebo pozítří se stejně k dr. vypravíme)

PS. pokud jede na kočárku, nebo se stane že neběhá ale omylem jde, tak nezakašle (ani v noci nebo ve dne doma)
Po 14-ti dnech od nemoci byl očkovaný Hexavakcínou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
30.10.06 19:04

ahoj:)
nevím…Vítek tohle dělá jen tehdy, když má chycené průdušky, jako zrovna teď. To při námaze, kdy samozřejmě venku ho nejde udržet, začne kašlat dost nehezky:/
Nemá malý přece jen něco na průduškách?
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.10.06 23:41

Ahoj,

tohle jsme si právě prodělali s dcerou (2r). Při námaze měla záchvaty kašle, já se v tu dobu doléčila z bronchitidy, bála jsem se, že to má ode mne, ale doktorka poslechově nic nenašla, test na přítomnost bakterií v krvi negativní = nedala antibiotika… nicméně záchvaty v noci a hlavně při zátěži byly dál… tak následovaly výtěry z krku.. negativní… stále kašlala při pobíhání, či čemkoliv namáhavějším… tak to přeléčila přece jen ATB a ještě něčím a naštěstí to zafungovalo… Už chudinka na ty různé sirupy ap. měla vypěstovanou averzi, že se jí chtělo blinkiat… tak dlouho se to vleklo a léky střídaly… po 3 týdnech různých léků se konečně uzdravila a je klid…

Tak přeji, ať se z toho dostanete rychlejí!!

E.

• Citovat
  • Upravit
189
1.11.06 14:20

Ahojky…Taky by mě to zajímalo..Joní má už skoro měsíc rýmu ale takovou tekavou.Ze začátku to měl hnusný.Ale jinak ten kašel mě taky zaráží..Průdušky dobrý.Kašel je opravdu jenom jak píšete po větší námaze a ůplně se dusí jakoby nemohl popadnou dech..V noci a když je v klidu tak nic..Taky asi půjdem za dr.ale někdo říká,že by to mohlo být astma..Ale já sama nevím co to je??Neznám to na sobě ani u prvního syna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí