Obchod play pro nezletilé dítě

1027
23.12.17 23:53

Obchod play pro nezletilé dítě

Ahoj holky, dcera dostala dnes k Vánocům mobil, chtěla by tam stáhnout nějaké hry z obchodu play ale ještě jí nebylo 13, tak jak to mám udělat? Nechci jí zakládat účet a lhát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
23.12.17 23:56

V nastavení obchodu je rodičovská kontrola tak si ji zapni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
24.12.17 00:02
@manka30 píše:
V nastavení obchodu je rodičovská kontrola tak si ji zapni

Na mém nebo jejím telefonu, já když máčknu na obchod play tak to che hned nějaký účet, tak tam mám zadat ten svůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.12.17 00:19
@fufiiina píše:
Na mém nebo jejím telefonu, já když máčknu na obchod play tak to che hned nějaký účet, tak tam mám zadat ten svůj?

Já jsem dceři založila její účet. Udělala jsem jí mail na Google. Věk jsem nikde neuváděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.12.17 04:42

Holka ma chytry mob.od 8r. wifi ma normalne zaplou, aby nam mohla psat na messenger.
A play obchod jsem ji neblokovala. Hry se normalne stahly, ucet.ma propojeny s mojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.12.17 06:25

Zalozila jsem si druhy gmail ucet kdyz syn dostal tablet, i s mobilem ho ma propojeny na obchod play normalne muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
24.12.17 08:20

@fufiiina Lhát o čem? Normálně jí založ účet, bez toho se tam nedostane a nic si nestáhne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.17 13:37

Jen bych ten účet nepropojovala s číslem platebni karty, bude to při nastavování trochu prskat, ale mě to normálně dovolilo nezadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová