Období vzdoru ? Nebo manipulace ?

Anonymní
15.2.19 18:50

období vzdoru ? nebo manipulace ?

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat na Váš názor.
Přítel má 2 letého chlapce z předchozího vztahu, s matkou dítěte již není dlouho. Matka neustále dělá naschvály ať mě ( @ do mé práce, anonymní @ me, mým kamarádům, rodině) dokážu to ještě zvládnout. Problémy jsou i kvůli malému, OSPOD, soud, dětskou psycholožku všechny jsme buď podplatili, nebo s nimi můj partner „spí“, není totiž možné aby byli na straně partnera. Matka si totiž neustále vymýšlí nemoci ( sanitka, nemocnice) ale nikdo z lékařů o ničem neví. Nyní je u nás taková novinka, dost nás to s partnerem trápí, malý je najednou jako vyměněný, na partnera se stále směje, na všechny ostatní také jenom když vidí mě tak strašně pláče, vídáme se už přes rok, měli jsme spolu supr vztah, přítel mohl jít na zahradu a já byla s malým sama nehledal ho, chodil zamnou jako ocásek, všechno jsme dělali spolu, smál se a chtěl se stále mazlit, najednou je to naopak, nesmím se na něj ani podívat, promluvit… nic… stále jen pláče… Není to z jednoho týdne na druhý, stupnuje se to, nejdřív jen nechtěl mazlit, pak nechtěl abych si ho všímala, a teď se na něj nemohu ani podívat.
Známá která dělá na OSPODu (v jiném kraji) říkala, že může jít o manipulaci. Prý u prcků který nemluví, nejde nabádat slovy, ale prý nato stačí jen fotografie dané osoby se kterou nechce matka/otec… aby se vídal. Jsou prý 3 typy. Jakmile se usměje na fotografii tak ho buď 1) bouchne ( nevidíme na něm žádné modřiny) nebo 2) křičí ( delší dobu pozorujeme že když mu žena ( babička/teta..) důrazněji něco poví tak začne plakat a utíká pryč, nebo 3) zavírá a zhasíná dítěti v pokoji a když pláče nechá ho tam… a tak stále dokola… Všechno co dělá mému partnerovi ( naschvály, výmysly…) nebo i mě dělala i svému prvnímu partnerovi i jeho přítelkyni, se kterým má také dítě. Holčička z první vztahu prý toto měla taky ( máme info od předešlého partnera). Někdo nám tvrdí že jde o období vzdoru, myslím si že období vzdoru je něco jiného. Ale poprosím Vás o radu a názor. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
15.2.19 19:00

S matkou ditete neni uz dlouho, decko ma dva roky :mrgreen:
Chces radu? Neni to tvoje dite, nestarej se, neplet se do toho, mozna se mu jen nelibis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
15.2.19 19:01

Pokud tě pronásleduje ex tvého současného, píše do tvé práce atd, tak já bych se beze srandy obrátila na policii. Budu upřímná, ten chlap by musel sakra stát za to, abych se na něj nevykašlala a nešla hledat někoho, kdo když už teda má dítě, tak aspoň s příčetnou matkou.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.2.19 19:37
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat na Váš názor.
Přítel má 2 letého chlapce z předchozího vztahu, s matkou dítěte již není dlouho. Matka neustále dělá naschvály ať mě ( @ do mé práce, anonymní @ me, mým kamarádům, rodině) dokážu to ještě zvládnout. Problémy jsou i kvůli malému, OSPOD, soud, dětskou psycholožku všechny jsme buď podplatili, nebo s nimi můj partner „spí“, není totiž možné aby byli na straně partnera. Matka si totiž neustále vymýšlí nemoci ( sanitka, nemocnice) ale nikdo z lékařů o ničem neví. Nyní je u nás taková novinka, dost nás to s partnerem trápí, malý je najednou jako vyměněný, na partnera se stále směje, na všechny ostatní také jenom když vidí mě tak strašně pláče, vídáme se už přes rok, měli jsme spolu supr vztah, přítel mohl jít na zahradu a já byla s malým sama nehledal ho, chodil zamnou jako ocásek, všechno jsme dělali spolu, smál se a chtěl se stále mazlit, najednou je to naopak, nesmím se na něj ani podívat, promluvit… nic… stále jen pláče… Není to z jednoho týdne na druhý, stupnuje se to, nejdřív jen nechtěl mazlit, pak nechtěl abych si ho všímala, a teď se na něj nemohu ani podívat.
Známá která dělá na OSPODu (v jiném kraji) říkala, že může jít o manipulaci. Prý u prcků který nemluví, nejde nabádat slovy, ale prý nato stačí jen fotografie dané osoby se kterou nechce matka/otec… aby se vídal. Jsou prý 3 typy. Jakmile se usměje na fotografii tak ho buď 1) bouchne ( nevidíme na něm žádné modřiny) nebo 2) křičí ( delší dobu pozorujeme že když mu žena ( babička/teta..) důrazněji něco poví tak začne plakat a utíká pryč, nebo 3) zavírá a zhasíná dítěti v pokoji a když pláče nechá ho tam… a tak stále dokola… Všechno co dělá mému partnerovi ( naschvály, výmysly…) nebo i mě dělala i svému prvnímu partnerovi i jeho přítelkyni, se kterým má také dítě. Holčička z první vztahu prý toto měla taky ( máme info od předešlého partnera). Někdo nám tvrdí že jde o období vzdoru, myslím si že období vzdoru je něco jiného. Ale poprosím Vás o radu a názor. Děkuji moc

A stojí ti ten chlap za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
15.2.19 20:06

8o masakr. Tohle se fakt dela detem jo? Ja myslim, ze to vzdor neni. Nebo u zadnych deti jsem nepozorovala takovy obrat. Nekdy je mi tady z tech diskuzi smutno…

• Citovat
  • Upravit
53518
15.2.19 20:51
@lolink píše:
8o masakr. Tohle se fakt dela detem jo? Ja myslim, ze to vzdor neni. Nebo u zadnych deti jsem nepozorovala takovy obrat. Nekdy je mi tady z tech diskuzi smutno…

To je už normální týrání. Nedovedu si představit, že bych tak malé dítě „programovala“ proti nextce 8o Zvlášť jestli spolu moc nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
15.2.19 21:14

@Russet to jsou sebestredny lidi, co sleduji jen sve zajmy. Hrozny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML