Plenkové kalhotky na noc

2236
14.2.19 11:53

Jo, jsou to prostě jako kalhotky, dají se stáhnout a natáhnout… Taky je dávám na noc a dávala jsem i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
14.2.19 11:54

@evíček 84 A co koupit už učící kalhotky ??? Pokud se nepočůrává ??

Jinak já na noc používám kapsovku Elemental Joy a vycpávám podle potřeby. Ale nestahuje se :( Má zapínání na patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.2.19 11:59

Pokud myslíš jednorázový, tak ano, ty jsou jak slipy. Natahnes, stahnes. Latkovy bývají na zapínání, ale existují učící kalhotky, což jsou vlastně slipy s vsitou savou vrstvou. Přemýšlím o nich teď na mezidobí nez syn bude v noci spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.2.19 12:06

@P4ja ma 2,5 roku pres den na bez plen chci zacit resit noc to jsme porad mokrí takze zacnu davat v nocicurat proto chci ty kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.2.19 12:06

@P4ja ma 2,5 roku pres den na bez plen chci zacit resit noc to jsme porad mokrí takze zacnu davat v noci curat proto chci ty kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.2.19 12:09

@chaela právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.2.19 12:10

@dickys právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.2.19 12:24
@evíček 84 píše:
@dickys právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg

TAk koukni na větší. Ono ti takhle nikdo moc neporadí, stejně budeš muset vyzkoušet.. Záleží na proporcích dítka a taky jak moc čůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
14.2.19 12:32

Já dávám 12kg dceři velikost 4, ale je to už spíš malé, je v tom dost narvanay bylo by to asi na 5. Ono asi nezbyde nic jiného než to vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.2.19 12:37

@evíček 84 na ty stahovaci pozor, netesni a nedrzi tak dobre jako normalne zapinaci. Kdyz ti do nich v noci pusti naloz, tak je celkem velke riziko, ze obtecou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
14.2.19 12:39
@evíček 84 píše:
Dobrý den, má tady někdo zkušenosti s plenkovými kalhotkami na noc? Já vubec ne proto mě zajímá zda jsou jako klasické slipy, že jdou stahnout a zase zpet natahnout abych ho nemusela v noci když ho chci dát vyčurat balit do klasické pleny. A jsou dost natahovaci jak jsem koukala na ty velikosti maji na sirku jen 12cm teda ta jeho velikost dle vahy…děkuji za prispevky

Ahoj,

měla jsem je na starší - přišly mi hodně volné(ale já docela pevně stahuju plenky, tak je to možná jen muj pocit), když se dcera počurala, nechtěla jsem ji je stahovat přes nožičky, kvuli obsahu - takže jsem je trhala a bylo to pracnější jak klasické plenky. Nakonec jsem tedy od nich upustila a měla ten jeden balík. :nevim: Navíc jakmile se jen trošku nacucala, hned ji měla chudák u kolen :nevim:

Mě tedy nijak neoslovily, ale vím, že je hodně maminek, které je pouzívají a chválí si je, že to dítě nějak dostane i do podvědomí natahování přes nohy - čili oblékání kalhotek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.2.19 12:53

@evíček 84 natáhnou se dost, ale jak už bylo řečeno, netesni tak dobře, jako zapínací. Záleží, jak moc ti dítko v noci cura. Já jsem se třeba teď naučila dát dítě v noci vycurat i v normální plínce, jen rozepnu jednu stranu, vytáhnu pindika a cura se. U holky by to samozrejme neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.2.19 18:15

Asi je zkusim a uvidim.Je teda fakt ze on cura v noci dost i kdyz treba nepije :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí