Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo, jsou to prostě jako kalhotky, dají se stáhnout a natáhnout… Taky je dávám na noc a dávala jsem i přes den.
@evíček 84 A co koupit už učící kalhotky ??? Pokud se nepočůrává ??
Jinak já na noc používám kapsovku Elemental Joy a vycpávám podle potřeby. Ale nestahuje se
Má zapínání na patentky.
Pokud myslíš jednorázový, tak ano, ty jsou jak slipy. Natahnes, stahnes. Latkovy bývají na zapínání, ale existují učící kalhotky, což jsou vlastně slipy s vsitou savou vrstvou. Přemýšlím o nich teď na mezidobí nez syn bude v noci spolehlivý.
@P4ja ma 2,5 roku pres den na bez plen chci zacit resit noc to jsme porad mokrí takze zacnu davat v nocicurat proto chci ty kalhotky
@P4ja ma 2,5 roku pres den na bez plen chci zacit resit noc to jsme porad mokrí takze zacnu davat v noci curat proto chci ty kalhotky
@chaela právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg
@dickys právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg
@evíček 84 píše:
@dickys právě já je chci jen na tu noc ty kalhotky…pres den je bez plen…a natahnou se dost?Koukala jsem na kalhotky pampers vel.5 a sirka je jen 12,5cm coz se mi zda vcelku malo jako vahove ok jsou 12-18 kg a on má 15kg
TAk koukni na větší. Ono ti takhle nikdo moc neporadí, stejně budeš muset vyzkoušet.. Záleží na proporcích dítka a taky jak moc čůrá.
Já dávám 12kg dceři velikost 4, ale je to už spíš malé, je v tom dost narvanay bylo by to asi na 5. Ono asi nezbyde nic jiného než to vyzkoušet ![]()
@evíček 84 na ty stahovaci pozor, netesni a nedrzi tak dobre jako normalne zapinaci. Kdyz ti do nich v noci pusti naloz, tak je celkem velke riziko, ze obtecou
@evíček 84 píše:
Dobrý den, má tady někdo zkušenosti s plenkovými kalhotkami na noc? Já vubec ne proto mě zajímá zda jsou jako klasické slipy, že jdou stahnout a zase zpet natahnout abych ho nemusela v noci když ho chci dát vyčurat balit do klasické pleny. A jsou dost natahovaci jak jsem koukala na ty velikosti maji na sirku jen 12cm teda ta jeho velikost dle vahy…děkuji za prispevky
Ahoj,
měla jsem je na starší - přišly mi hodně volné(ale já docela pevně stahuju plenky, tak je to možná jen muj pocit), když se dcera počurala, nechtěla jsem ji je stahovat přes nožičky, kvuli obsahu - takže jsem je trhala a bylo to pracnější jak klasické plenky. Nakonec jsem tedy od nich upustila a měla ten jeden balík.
Navíc jakmile se jen trošku nacucala, hned ji měla chudák u kolen ![]()
Mě tedy nijak neoslovily, ale vím, že je hodně maminek, které je pouzívají a chválí si je, že to dítě nějak dostane i do podvědomí natahování přes nohy - čili oblékání kalhotek ![]()
@evíček 84 natáhnou se dost, ale jak už bylo řečeno, netesni tak dobře, jako zapínací. Záleží, jak moc ti dítko v noci cura. Já jsem se třeba teď naučila dát dítě v noci vycurat i v normální plínce, jen rozepnu jednu stranu, vytáhnu pindika a cura se. U holky by to samozrejme neslo.
Asi je zkusim a uvidim.Je teda fakt ze on cura v noci dost i kdyz treba nepije ![]()