Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Burj Chalifa ty chceš evidentně jen rejpat, ses osamělá tak trávis čas na internetu a rejpes kde se dá. Opust tuhle diskuzi, a nech normální lidi ať se pobaví o mém tématu.
@An1900 píše:
@Burj Chalifa ty chceš evidentně jen rejpat, ses osamělá tak trávis čas na internetu a rejpes kde se dá. Opust tuhle diskuzi, a nech normální lidi ať se pobaví o mém tématu.
ty tady nemáš co vykazovat lidi z diskuse.
@Burj Chalifa píše:
ty tady nemáš co vykazovat lidi z diskuse.
Tohle je moje diskuse
Dovoluji si napravit Tvoji neznalost italského jazyka, neboť bravo je označení pro muže, brava pro ženu.
Pokud je mi známo, tak je to nelegální. Zvláštní, že nejvíc stát okrádají ti, kteří od něj z druhé strany berou a sami nic nepřispěli.
@pst007 píše:
Pokud je mi známo, tak je to nelegální. Zvláštní, že nejvíc stát okrádají ti, kteří od něj z druhé strany berou a sami nic nepřispěli.
Jen tak za odstupne byt nechat nejde, dela se to zcela jinak, ale to sis asi zjistila. A hlida se to, nemaluj si to.
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nevíte, jestli ještě lze “zvětšení” obecního bytu?
Př. sousedé mají zbytečně velký byt (také obecní) a už nevyužijí všechny pokoje. Je možné po domluvě i na úřadě přenechat pokoj a přidelit k našemu bytu?
Dříve to tak šlo, ale nevím jak je to teď.
Předem děkuji ![]()
A co je tobě do toho, že mají větší byt. Sousedi s tím souhlasí? A navíc to nejde jen tak.
@mamule42 ano souhlasi to za prve a za druhe se pouze ptam, zda to lze nez pujdeme na urad jestli to ma cenu vubec resit. Nemusite po me hned stekat. Co tady je za nektere lidi to je hruza. Clovek se slusne zepta a vy takhle.
@Sabina.Doub píše:
@mamule42 ano souhlasi to za prve a za druhe se pouze ptam, zda to lze nez pujdeme na urad jestli to ma cenu vubec resit. Nemusite po me hned stekat. Co tady je za nektere lidi to je hruza. Clovek se slusne zepta a vy takhle.
Nemuze ti to nikdo rict, kdyz to musi povolit vlastnik. A to tu tezko nekdo muze vedet