Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moc všechny zdavím a ráda bych věděla váš názor. Asi za měsíc budeme konečně dělat fasádu na domečku. Máme černou střechu, mahagonová okna… sokl kolem domu je šedo bílý (spíše bílý)… Určitě tam budeme mít široký pruh ze šedého umělého kamene… a teď řešíme farvu fasády. Zda bílou nebo lehce do žluta…?
Prosím o Váš názor…;-)
@ZuzaAAAA píše:
Moc všechny zdavím a ráda bych věděla váš názor. Asi za měsíc budeme konečně dělat fasádu na domečku. Máme černou střechu, mahagonová okna… sokl kolem domu je šedo bílý (spíše bílý)… Určitě tam budeme mít široký pruh ze šedého umělého kamene… a teď řešíme farvu fasády. Zda bílou nebo lehce do žluta…?
Prosím o Váš názor…;-)
tak si udělejte vizualizaci v pc a uvidíte co se vám víc líbí ![]()
K šedé se žlutá nehodí. Nehledě na to, že žlutých domů je tolik, že z toho až přechází zrak. Takže bílá.
Podle mě je bílá v příliš velkém kontrastu se zvolenými tmavými barvami, dala bych žlutou, ale klidně sytější teplejší odstín.
My máme naprosto stejné provedení a mám kombinaci středně hnědé a pískové- světlé hnědá, bara až bíla..
Já bych možná zkusila třeba capučino světle bežovou. Asi to nebylo tázané, ale bílá mi přijde hodně jednoduchá- časem šedne, a ta žlutá spíš bych volila středně ne kanára..to má známá a k těm tmavých okolo to působí moc výrazně.. Spíš na světlejší střechy a okna je to pěkné, nějaká kanárová..
Ale všechno je o vkusu..
Vedle nás teď mají středně zelenou s lahvově
pro mě šílené, vedle sytě oranžové se sytě žlutou, divočina a naproti dům je fialový ![]()
Bilou, ale i sedou, dve barvy dat. Nebo misto druhe barvy kamen obklad, ze ciste bila neni hezka.
Na zlutou leti moc hmyz. To tady u nas
maji ted jedni sedy sokl, vyraznou zlutou a hnede okna, kde dali vkus nevim. Protoze to k sobe vubec neladi, ta zluta je jak pest na oko. Dala bych bilou v kombinaci se sedou. Pokud jde o fasadu nedela se to na 5r. takze bych klidne zaplatila navrh.
Bílá. I bílých fasádních odstínů je velké množství, od studených po teplé, takže je možnost i s tou bílou si vyhrát ![]()
@ZuzaAAAA tak tohle jsem viděla v kombinaci s tmavě modrošedou
Asi bych taky dala bílou.. Ono když to tak vezmeš, tak máme hodně rozlišchých barev- černá střech, mahagon okna, dveře, šedý tmavá- kámen, pak světlá si psala šedá.. asi bíla.. žlutá mi tak přijde už moc překombinovaná nevím..
Kdyby jste měli hnědou střechu, a okna s dveřmi a šedý kámen, tak možná ta žlutá.. ale takto jsem pro bílou a nebo jak jsem psala nějaoukou béžovou, capucino, světlou
Příspěvek upraven 08.05.17 v 17:00