Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máš dítě, mysli na něj. A ne na finančního negramota. Koukám, že tě asi nic nepřesvědčí. Vymyl ti mozek. Tady je každá rada marná.
Ještě insolvence. Z toho koukají jen problémy. nešla bych do toho ani náhodou. Dlužník co neplatil, ted insolvence a ani neřeší bydlení. Jak ten dluh chce vyřešit. Pro mne by to byl prostě nezodpovědný člověk…
@Tinunka píše:
Znám jednoho v insolvenci a co si tak pamatuji, tak insionlvence je schválená až když je částka dluhu poměrně dost vysoká. Takže ten má dluhy tak půl milionu!
Půl mega je ještě dobrá částka. A zakladatelko, ty znáš výši dluhu? Stačí si zadat údaje do insolvenčního rejstříku. Abys pak náhodou neomdlela z výše dluhu.
@Anonymní píše:
Samozřejmě, práci má, chodí do práce i na přesčasy ale má insolvenci ještě dva roky, neni jediný člověk s dluhy a za to ho hned samozřejmě neodsuzuji. A ano máte pravdu měl by ti řešit on sám ale bohužel už to má vymahaci služba a musí složit do pár dnů aspoň 20 000kc jinak ho vystěhuji. Už mám též něco za sebou, možná mám ve svých 35 letech růžové brýle 😏 Po několika neúspěchu, získat byt v této obci jsem se rozhodla, že i zaplatím nějakou dlužnou částku po najemnikovi jen stim, že mi byt musí být přidělen. Přítele aby odhlasili z trvalého pobytu a nechali ho hlášeny tak říkajíc na službách, zkusila bych to sním pokud by to nevyšlo z bytu by odešel. Když tam bude mít stále trvalý bydliště tudíž pořád nárok. Nevím jak tohle funguje jen vím, že pokud je člověk ochoten nějakou dlužnou částku po najemnikovi zaplatit má větší šanci dostat byt.
A vi, ze pri insolvenci NESMI delat nove dluhy? ![]()
To mu ji muzou zrusit a uz se z toho dluhoveho kolotoce nedostane vubec. Doporucuji s nim spolecne nic neplanovat a nepodnikat. V pudu sebezachovy, pokud nejaky mas ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se Vážně no o to pochybuji protože stim vymahacem sem se bavila já osobně, 👍
Ale tím pádem porušil podmínky insolvence a tu mu soud zruší nebo možná už zrušil. Můžeš si jej najít ve veřejném rejstříku. Všechny informace, které jsi nám tu sdělila smrdí tím, že ti něco zamlčuje nebo lže. Což je u dlužníků běžná praxe.
@Anonymní píše:
@martina.se Vážně no o to pochybuji protože stim vymahacem sem se bavila já osobně, 👍
No jistě.. A víš, že pokud má další dluh, tak porušuje podmínky insolvence? Znáš dopady.. Víš co? Zaplať za něj vše.. On je skvělý, úžasný partner do života. Nezapomeň si brzo pořídit mimiska.. ![]()
@Anonymní píše:
To jsi s tím úplně vydupala
jo hele zaplať to, stejně nic jiného slyšet nechceš.
Ja si myslim, ze to je super partie pro zivot. Uz jen svatbu a miminko…