Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak som rozmyslala nad tym, co pripravit rodine aby to v tychto horucavach bolo este jedle, ale nenapadlo ma ine nez studeny spaldovy salat… podelite sa s nejakymi lahkymi obedmi do tropickeho dna?
Bramborovy salat s jogurtem
fazolovy salat s rajcatky, cibulkou a cuketkou( syrovou, pouziji se ty malicke ), koriandrem a mletym rims. kminem, olej, vinny ocet nebo citron, kdo chce muze pridat i fetu,
jakakoliv ryba
peceny brambor ve slupce, podavany s tvarohem a zeleninou
studena sekana upecena vecer predem, zelenina
jakekoliv sezonni ovoce s tvarohem
leco
Příspěvek upraven 13.06.15 v 09:53
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninové rizoto, brambory na loupačku s kefírem, tvarohové knedlíky s ovocnou omáčkou nebo s čerstvým ovocem, dneska dělám pstruha na másle
Kase ze zluteho hrachus cesnekem, majorankou a studene kysane zeli
salat z cizrny, jarni cibulky, fety, oilv. olej, citron, pro dospele rozkrajet chilli papricku
spagety s jakoukoliv zelenin. omackou, ja na ne hazim i to leco
a uplne nejlepsi je nevarit, udelat chlebicky s celozr. peciva s nejakou pomazankou na bazi tvarohu, k tomu horda zeleniny nebo pomazanku z avokada, humus atd. jako dezert jahody nebo meloun a je vystarano. Pro masnaky sunka, rybicky nebo jakekoliv maso studene z lednicky
Na ten fazulovy salat by ma zaujimal recetp… videla som onehda taliansky, ale oni do zalievky davali zvazok petrzlenovej vnate… do toho by som nesla, ani keby som tu vnat mala k dispozicii ![]()
@Bábi Zlopočasná ja to delam z takovych malych zelenych fazoli, rika se jim Flageole, ale urcite by sel pouzit i jiny druh, k varenym vystydlim se pridaji pokrajena rajcata, cuketky a cibulka, prida se pokrajeny cerstvy koriandr a udela se zalivka ze soli, vin. octa ( ja davam citron), oliv oleje a mleteho rimsk. kminu (cumin).Podava se pri pokojove teplote a dobre promichany
tady je original recept a koukam, ze to delaji z klasickych velkych zl. fazoli http://www.bbcgoodfood.com/…tomato-salad
Ja se zeptam decek na co maji chut nebo dam na vyber z jidel.
I ve vedrech varim cokoliv, ale pointa u nas je v tom, ze sni polevku, jdou spat nebo si jen lehnout, pak si vlezou do bazenu nebo na trampolinou, tam jim vyhladne a sami si reknou, ze chteji dalsi jidlo. Takze dostanou hl.obed treba kolem 15-16h.ale ji mi i ve vedrech.
Dneska jsme meli rajskou polevku zahustenou mrkvi misto mouky a hrstka testovin jako zavarka, tak to snedli a odpocivame vsichni
hl.mame testovinovy salat s kur. masem, je nachystany az budou chtit reknou si a bonus je meloun.
Zítra bude veprova kotleta na minutku, pec. brambory a zelenina.