Obědy pro 6měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1663
29.3.14 13:05

Obědy pro 6 měsíční

Maminky… Už mi dochází nápady co vařit… :think:… Buďte tak hodné a dejte nejaký tipy… Děkuju… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
29.3.14 13:06

Já se orientovala i podle skleniček, v obchodě jsem přečetla složení a podle toho a různě kombinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.3.14 13:09

Špenát, jestli máš pepka, tak špenát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.3.14 13:14

Já jsem prostě různě kombinovala veškeré přílohy a maso se zeleninou, všechno už jsme měli tak nějak ozkoušené. Jedli jsme to i my s manželem, jen jsme si to podle sebe dochutili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
29.3.14 13:16

Já nevím, co radit, tady to vaření je táák jednoduché…
Já kombinuju králíka, vepřové, krůtí nebo hovězí s bramborou, rýží nebo těstovinami + brokolice nebo špenát, řepa, květák, mrkev, petržel, řapíkatý celer, cibule… nebo protlak a má jakoby rajskou… variant je kupa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
29.3.14 13:29

Vždy kombinace masa, zeleniny(víc druhů dohromady) a přílohy..„Pestrost“ jídelníčku bych vůbec neřešila, mimino to neřeší, naopak má rádo stabilní a známé chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
29.3.14 13:48
@Jana206 píše:
Vždy kombinace masa, zeleniny(víc druhů dohromady) a přílohy..„Pestrost“ jídelníčku bych vůbec neřešila, mimino to neřeší, naopak má rádo stabilní a známé chutě.

Ono i s těma pár druhy masa a zeleniny má mnohdy pestřejší jídelníček, jak kdekterý dospělý, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí