Klady a zápory mražení papání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
dvorga
26.3.14 18:29

klady a zápory mražení papání

Ahoj maminky, chci se zeptat, jaký máte názor na zamražování potravin pro prťata. Jestli ano, nebo spíše ne. Nebaví mě totiž vařit každý druhý den. A popřípadě na jak dlouho zamražujete =) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3249
26.3.14 18:35

Navařila jsem si vždycky na měsíc asi 5 různých kombinací zeleniny a masa, prdla to do skleniček a zmrazila, nevypadá, že by jí těch pár měsíců než začla jíst s námi nějak ublížilo…s druhým to budu praktikovat taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
26.3.14 18:39

Hotové nemrazím, mrazila jsem si naporcovanou zeleninu a maso. Pak jen vytáhla kostku masa, kousek tohohle, kousek támhletoho, hodila do vody, uvařila, rozmixovala, půlku dostala ten den, půlku do lednice a druhej den.
Zase tolik toho času to nezabere, ale zábava to není, to máš pravdu. Jenže až povyroste, stejně se vaření nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.3.14 18:43

Taky zamražuju čerstvou zeleninu a maso po kouskách a pak to jen vytáhnu a hodím do vody, nechce se mi vařit zelenina vzlášt dopředu, stejně pak k tomu musíš uvařit brambor nebo rýži, to se zamrazovat nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.3.14 18:48

Mrazene je fajn, muzes si treba na tyden zmrazit uvarene papani a jen rozmrazis a hned muze mimi papat :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.14 18:49
@eetkikinka píše:
Hotové nemrazím, mrazila jsem si naporcovanou zeleninu a maso. Pak jen vytáhla kostku masa, kousek tohohle, kousek támhletoho, hodila do vody, uvařila, rozmixovala, půlku dostala ten den, půlku do lednice a druhej den.
Zase tolik toho času to nezabere, ale zábava to není, to máš pravdu. Jenže až povyroste, stejně se vaření nevyhneš.

Dělám to naprosto stejně :palec: Je to příprava na 5 minut (pak se to vaří samo) a je to čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.3.14 18:51

Ja jsem zacala zamrazovat kdyz se mi maly rozjedl, vetsinou jsem si udelala 1×14dni 8-10sklenicek, a do toho mu uvarila neco cerstveho. A navic mel udelane dva druhy aby nejedl porad to stejne. Za me tedy urcite ano, zavarovani je naprd, ne kazda sklenicka se chytne. Ted uz nemrazim, ted uz ji skoro vsechno :P. Ale na par mesicu to byla velka pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.3.14 18:51

Vždycky jsem byla líná se srá. t s vařením x porcí, následným zamrazováním a rozmrazováním, takže jsem raději vařila každý druhý den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
26.3.14 18:52

Ja zamrazovala, udelala jsem su vzdy „varici den“ navarila 3 druhy jidla, dulezite je rychle zchladit, takze v zime na okno, v lete do drezu se studenou vodou, dala jsem do malych kelimku jednotlive porce a sup na mrazak. Vetsinou to bylo jidlo tak na 2-3 tydny, protoze obcas jsem prolozila kupovanou sklenickou na navsteve,… a teea kdyz byl uplne maly, mrazila jsem v kostach na led, to mu pak k obedu stacili 2-3 kosticky. Mrazila jsem i ryzi, testoviny zamichane v zelenine, proste hotove jidlo. Nemaji se mrazit brambory, ale ja obcas zamrazila i jidlo, kde jich trochu bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.3.14 18:53
@kaja00 píše:
Mrazene je fajn, muzes si treba na tyden zmrazit uvarene papani a jen rozmrazis a hned muze mimi papat :potlesk: :palec:

kolik mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.3.14 18:54

Podle mě, pokud nepoužíváš čerstvou zeleninu, ale mraženou je úplně jedno, jestli ji zamrazíš a uvaříš, nebo uvaříš a zamrazíš, ta ztráta je tam v obou případech, ale já sama to také dělala a nemyslím, že by to malé ublížilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.3.14 18:55
@Gina108 píše:
Vždycky jsem byla líná se srá. t s vařením x porcí, následným zamrazováním a rozmrazováním, takže jsem raději vařila každý druhý den 8)

taky tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.3.14 18:55
@miisenka píše:
kolik mas deti?
0
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.3.14 18:56
@miisenka píše:
kolik mas deti?

Psala v jakési diskuzi, že je jí patnáct, tak DOUFÁM, že žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.3.14 18:58
@Krkael píše:
Psala v jakési diskuzi, že je jí patnáct, tak DOUFÁM, že žádné

Neni to fuk? O tomto tematu mluvi moji oblibena youtuberka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí