Pitný režim 16měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
25.3.14 15:50

pitny rezim 16 mesicniho

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat kolik toho vypiji vaše ditka za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
25.3.14 15:52

Jak kdy. Většinou 900ml, zrovna včera jen cca 250ml. Tím myslím čaj, pak ještě 2× mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.3.14 15:59

Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela kolik toho vůbec vypije. Když byl menší, vypil toho víc. Teď 2× denně 240ml mléka a pak 500ml čaje nebo vody. Samozřejmě, že to záleží i na počasí, když je teplo, vypije toho víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.3.14 16:01
@CokeLady píše:
Tipuju tak 1-1,25 litru… je jak velbloud. Když chci pití omezit, nedávám mu do vody sirup.

Přesně jako u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.3.14 16:04
@Naty12 píše:
Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela kolik toho vůbec vypije. Když byl menší, vypil toho víc. Teď 2× denně 240ml mléka a pak 500ml čaje nebo vody. Samozřejmě, že to záleží i na počasí, když je teplo, vypije toho víc. :kytka:

cože?? :lol: když byla malá vypila 1,5 litru vody či čaje, a ted vypije taky tak ;), malá je velbloudice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.3.14 16:09
@CokeLady píše:
stejně to lohněj proto, že jim to chutná… smaotná vodička nebo nedejbože čajíček, to by byly xichty :mrgreen:

Tak to si piš. Kluk pije instantní čaje, je to sladký jako cecek a nic jinýho nechce. Jakmile uberu množství nebo zkusím vodu, tak bude radši žíznit :roll: Zkusím taky ten sirup. Jaký kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.3.14 16:15

@tumpach No tak to teda je velbloudice :D Ono taky záleží co mu dám pít. Když mu dám ovocnou šťávu, tak je schopnej vylohnit 0,5l skoro na posezení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.3.14 16:27

No prave. malej taky hodně pije, teď jsme byli v nemocnici skrz teploty..a tam se doktorce zdálo ze pije moc. teď mu mám davat jen vodu nebo čaj neslazenej…a ještě z hrnicku..což mi moc nechce a pak řve a rve :-/ teď to musím psat kolik toho vypije…a když by se to doktorce zdálo hodne tak by mu museli detat nějaký testy na ledviny :-/ tak vypije i pres 1.5l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.3.14 16:49
@Naty12 píše:
@tumpach No tak to teda je velbloudice :D Ono taky záleží co mu dám pít. Když mu dám ovocnou šťávu, tak je schopnej vylohnit 0,5l skoro na posezení :lol:

jí je to jedno, sladký nesladký, čaje taky nemusí být moc slazené a jede, furt kčičí co hodinku žízen žízen maminko žízen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.3.14 16:50
@janna22 píše:
No prave. malej taky hodně pije, teď jsme byli v nemocnici skrz teploty..a tam se doktorce zdálo ze pije moc. teď mu mám davat jen vodu nebo čaj neslazenej…a ještě z hrnicku..což mi moc nechce a pak řve a rve :-/ teď to musím psat kolik toho vypije…a když by se to doktorce zdálo hodne tak by mu museli detat nějaký testy na ledviny :-/ tak vypije i pres 1.5l

no moje malá je zdravá jako rybka a když malá atk vypila do 1,5 l takže norma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
25.3.14 17:02

Má 200 ml mléka, ráno 250 ml rakytníkového čaje s hlíváčkem - to je sladké, takže to vyžahne u snídaně hned. Pak v průběhu dne popíjí čistou vodu, většinou vypije 500 ml, někdy víc. Pokud lezou zuby, odmítá vodu, takže ředím domácí mošt, nebo dávám šťávu, která se vyvaří z ovoce, když dělám přesnídávku. Jeden čas ale vypila klidně i přes litr a půl, to už jsem byla trochu nervózní, že je to moc, tak nás dr. poslala na krev a na moč, ale vše OK. Bylo to k prvním zubům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
25.3.14 17:06

Ahoj, syn 15,5 m:

• nevím kolik MM
  • 200ml UM
  • 200ml vody

a jí hodně zeleninu, ovoce, polévku..

• načítám...
  • Citovat