Pitný režim 16měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pitny rezim 16 mesicniho
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat kolik toho vypiji vaše ditka za den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak kdy. Většinou 900ml, zrovna včera jen cca 250ml. Tím myslím čaj, pak ještě 2× mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela kolik toho vůbec vypije. Když byl menší, vypil toho víc. Teď 2× denně 240ml mléka a pak 500ml čaje nebo vody. Samozřejmě, že to záleží i na počasí, když je teplo, vypije toho víc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Tipuju tak 1-1,25 litru… je jak velbloud. Když chci pití omezit, nedávám mu do vody sirup.
Přesně jako u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naty12 píše:
Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela kolik toho vůbec vypije. Když byl menší, vypil toho víc. Teď 2× denně 240ml mléka a pak 500ml čaje nebo vody. Samozřejmě, že to záleží i na počasí, když je teplo, vypije toho víc.
cože??
když byla malá vypila 1,5 litru vody či čaje, a ted vypije taky tak
, malá je velbloudice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
stejně to lohněj proto, že jim to chutná… smaotná vodička nebo nedejbože čajíček, to by byly xichty
Tak to si piš. Kluk pije instantní čaje, je to sladký jako cecek a nic jinýho nechce. Jakmile uberu množství nebo zkusím vodu, tak bude radši žíznit
Zkusím taky ten sirup. Jaký kupuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach No tak to teda je velbloudice
Ono taky záleží co mu dám pít. Když mu dám ovocnou šťávu, tak je schopnej vylohnit 0,5l skoro na posezení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prave. malej taky hodně pije, teď jsme byli v nemocnici skrz teploty..a tam se doktorce zdálo ze pije moc. teď mu mám davat jen vodu nebo čaj neslazenej…a ještě z hrnicku..což mi moc nechce a pak řve a rve :-/ teď to musím psat kolik toho vypije…a když by se to doktorce zdálo hodne tak by mu museli detat nějaký testy na ledviny :-/ tak vypije i pres 1.5l
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naty12 píše:
@tumpach No tak to teda je velbloudiceOno taky záleží co mu dám pít. Když mu dám ovocnou šťávu, tak je schopnej vylohnit 0,5l skoro na posezení
jí je to jedno, sladký nesladký, čaje taky nemusí být moc slazené a jede, furt kčičí co hodinku žízen žízen maminko žízen
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janna22 píše:
No prave. malej taky hodně pije, teď jsme byli v nemocnici skrz teploty..a tam se doktorce zdálo ze pije moc. teď mu mám davat jen vodu nebo čaj neslazenej…a ještě z hrnicku..což mi moc nechce a pak řve a rve :-/ teď to musím psat kolik toho vypije…a když by se to doktorce zdálo hodne tak by mu museli detat nějaký testy na ledviny :-/ tak vypije i pres 1.5l
no moje malá je zdravá jako rybka a když malá atk vypila do 1,5 l takže norma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má 200 ml mléka, ráno 250 ml rakytníkového čaje s hlíváčkem - to je sladké, takže to vyžahne u snídaně hned. Pak v průběhu dne popíjí čistou vodu, většinou vypije 500 ml, někdy víc. Pokud lezou zuby, odmítá vodu, takže ředím domácí mošt, nebo dávám šťávu, která se vyvaří z ovoce, když dělám přesnídávku. Jeden čas ale vypila klidně i přes litr a půl, to už jsem byla trochu nervózní, že je to moc, tak nás dr. poslala na krev a na moč, ale vše OK. Bylo to k prvním zubům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, syn 15,5 m:
- nevím kolik MM
- 200ml UM
- 200ml vody
a jí hodně zeleninu, ovoce, polévku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit