Objednané obědy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.8.07 13:06

janinko a proc by jsi si pripadala jak socka :wink:
bud rada ze ti tohle vubec manzel nabidnul :wink: .je to od nej hezky ze chce aby jsi si taky odpocinula :wink:
kdyz to jidlo nebude dobry tak prestat brat obedy muzes vzdycky :wink:
ja si myslim ze dneska uz se dba vic na hygienu a ze se snazi varit dobre aby meli odber. :wink:
moje babicka si taky jidlo nechava vozit a kolikrat jsem ochutnala a bylo to fakt dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.8.07 13:09

Dalmi, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.8.07 13:23

ja ti to zavidim :lol:
u nas by to neproslo :lol: .ten muj chodi na obedy domu a vzdy den pred tim mi rekne na co ma chut a to mu musi uvarit :lol:
tetko jsem zvedava jak to zvladnu s prckem,ale uz jsme se domluvily ze holt kdyz to nezvladnu,tak varit nebudu,tak se tesim. :lol: no ale ten nas malej ne a ne vylezt,takze to vydim ze dalsich 14 dni stravim u plotny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.8.07 13:29

Dalmi vím, čtu vás už dlouho na „život po potratu“ :wink: Matyášek ne a ne ven, ale hlavně, že je vpořádku… :)

Už jsem našla ten jídlonosič, ale není tam cena, jdu hledat dál :roll:
Za chvíli, až se malej vyspí, jdem na koupaliště, tak pak se znovu na to mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
7.8.07 13:34

janinka:nechci tady slovíčkařit,ale já si myslím,že ešus a jídlonosič jsou dvě různé věci :lol: S ešusem jsme chodili na oběd na táboře,je to jen to jedno „poschodí“ s rukojetí a s víkem..my to měli celé s hliníku :lol: :lol: :lol:

jinak máš fakt hodného manžela :wink: …ten můj se sice taky hodný,ale chodí na obědy do práce a pak obědvá ještě i doma :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
7.8.07 13:41

jani ja jich par nasla
http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?…

mas pravdu hlavne ze je malej o.k,ale uz je to moc dlouhy.navic mam o nej strasnej strach :roll:
tak preji krasny den
a nevim teda jakej je rozdil mezi jidlonosicem a esusem,ale tady je teda i par esusu

http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?…us&r=hint
ta posledni adresa nejde otevrit,ale kdyz ji okopirujes a hodis na listu tak se ti ukazou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
7.8.07 13:56

Jani,
já Ti teda ty obědy taky závidím. Moje kamarádka na vesnici si taky chodí každý den do místní školky a je moc spokojená. Vaří tam vlastně jídlo pro malé děti, takže je v pořádku. Má obyč hliníkové ešusy.
Kdyby tady někde byla ta možnost, tak ji beru 100% a ani by mě nenapadlo se stydět. Vždyť oni chápou, že Ti to v domácnosti uleví.
Ale já absolutně netuším, kde by to tady šlo a jít se zeptat se mi moc nechce :oops:
Zatím vařit zvládám, u mě je spíš problém furt něco vymýšlet.

Určitě do toho jdi, uvidíš, že pak už nebudeš chtít vůbec vařit :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
7.8.07 14:13

Ahoj, jdi do toho, vřele doporučuju z vlastní zkušenosti.

U nás byl začátek stejný jako u tebe. Pořád jsem vyvářela, kamarádka si chodila do školní jídelny pro oběd, má stejně starého prcka jako já. Připadalo mi to blbý,když jsem doma, chodit si pro obědy. Ale jelikož to mám napsaný na důchodce, stojí mě oběd 41 Kč, takový porce, jaké dávají domů, to má ještě manža malou večeři. Je to školní jídelna, takže toho bych se nebála. Nosím si takový ten plastový jídlonosič, a nemůžu si to vynachválit. Žádné nádobí a dopoledne místo vaření jsme venku. Fakt běž do toho, nebuď hloupá, ten čas můžeš věnovat prckovi. Fakt neváhej!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.8.07 16:46

Jé já bych chodila hned! A aby mi to nabídl manža, tak to bych už vůbec neuvažovala o tom neuvažovat:D Nenávidím vaření, nesnáším vymýšlení toho, co vařit…pamatuju,že k nám do školy chodili na jídlo důchodci. Tak když si to zaplatěj, proč ne?:)

Jdi do toho, nemusíš denně, když chceš mít pocit, že si uvaříš i sama, ale určitě bych toho využila - asi se na tu možnost poptám ve školce?:D

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.8.07 16:55

Ahojky tak já s přestávkama chodím pro obědy od roku 2004 a nemůžu si stěžovat.Je to školní jídelka, kde vaří velmi dobře.Ani já bych to někdy lépe neuvařila.Jídlo domů stojí 44 Kč.A porce jsou taky někdy pro dva.Takže bych se nerozmýšlela a šla do toho.Já kašlu na lidi co si myslí i třeba kamarádky.V životě se ještě tokik navaříš, že budeš koukat.Já vařím pouze sobotu a neděli a aspoň mě to baví, když přes týden nemusím.Je ale fakt, že někdy jídlo neberu, když to je něco co nám nechutná. :wink: Mám taky nerez nosič a jsem s ním spokojená.Ahojík Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
7.8.07 17:01

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.8.07 20:31

Tak teď sem se proto úplně nadchla, hned sem mrkla na stránky ZŠ, co máme za barákem a jídlo tam příde na 40 kč pro cizí strávníky. Což je super. Hned sem o tom mluvila s manžou, ten je pro všema deseti, protože mně se kolikrát nechce vůbec vařit a on tadyk pak pojídá párky a hranolky. Takže to po prázdninách zkusím s jednou porcí a když to bude vyhovovat, budu brat eště jednu pro manžu.
Když si vemu, že za ty dvoje jídla zalepím tak litr a půl na měsíc tak mi to nepřijde tak strašný. Pak už vlastně budu jenom dokupovat věci na snídaně a svačiny.
No uvidím, každopádně díky za tip. :lol:

Já si práci dycky ráda ušetřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.8.07 20:43

Holky, tak tohle je snad nejhezčí diskuze, co jsem kdy založila :lol: Samý pozitivní odpovědi :wink:
Tak předem za ty vaše reakce děkuji, fakt…
Tohle není sice školní jídelna, ale prostě nějaká, ale prý tam vaří dobře. Zeptám se manžela, co přesně je to zač a napíšu vám to. Obědy jsou rozvážené autem až k domu 8O :lol: , takže nikam nemusím. Vlastně jen před barák.
Já obědy stíhám uvařit, ale vaření nesnáším a nebaví mě pořád něco vymýšlet, vaření je můj největší nepřítel. Naopak manžel, zvládne i buchty, minutky, kynutý, pizzu (podotýkám že těsto má tak 1mm tlusté), prostě talent. Jenže čas moc nemá a navíc ho nehodlám tím otravovat, když chodí do práce a ještě staví barák. Jo a paradox je, že moje máma je kuchařka 8)
Fakt si raději budu s malým stavět kostky, než stát u plotny (ale která z nás ne, že jo).
Dalmi, děkuju za ty odkazy na jídlonosiče, mrknu se na ně. Já netušila, že je rozdíl ešus a jídlonosič. Byla jsem na táboře jen jednou v desíti, to už je dávno :D
Jinak jsem ráda, že jsem vás některé inspirovala a že to nadchlo i manžílky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
7.8.07 21:53

janinka: možná,že když svážejí obědy až k domu,tak si třeba žádný jídlonosič kupovat nemusíš,ne? některé jídelny dávají své. Stejně bys musela koupit nejspíš dva,nebo jim ten jeden vždycky donést :? ..takže se raději poptej.

• Citovat
  • Upravit
468
7.8.07 22:50

ja bych to taky brala. Ja jsem chodila pri prvnim tehotenstvi na obedy do skoly, byla jsem na rizikovym. Pak jsme braly tak 2-3× tydne obedy, kdyz jsem byla tehotna podruhe, mala je jedla tak od 2,5roku. Cili nevahej a jdi do toho. Navic pokud je to osvedcena jidelna! Jo jinac jidlonosice mame 4dilny nerezovy od Tescomy, muzu vrele doporucit!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí