Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jamulka píše:
@Regina Hero se z toho picnu
pro začátek ti na to bude stačit kámoška, která umí anglicky a slovník… časem se naučíš nejčastější pojmy a nakonec budeš umět i anglicky…
Na dobírku to nejspíš nefunguje, ale na ebay a přes paypal bych se toho nebála…
Jsem jen na mobilu, tak nemohu říct s jistotou, ale ta modra se zda mít poštovné zdarma a snad i do ČR. Hnědá má poštovné stejně drahé, jako je ta taška. Obě by mělo být možné zaplatit kartou.
Paypal je krytá platba. Kdyby ti nedošlo zboží tak požádáš Ebay o vrácení peněz a oni ti to vrátí. Ebay ti díky této platbě zaručí vrácení peněz. My nakupujeme přes ebay neustále, ale přes německý a hledáme jen aukce s PayPalem ptž se nám už stalko jednou že nám zboží člověk nedodal, naštěstí to bylo 500kč kupujeme normálně za víc. A pak se nám taky stalo že neposlal druhý člověk a díky Paypalu máme peníze zpět. ![]()
Ahoj, z ebaye teď nakupuju dost často. Musíš si dávat taky pozor na to, že jsou tam i aukce, takže je to něco jako aukro, dá se přihazovat a nebo rovnou koupit. Nahoře máš 3 políčka All listings (to znamená že jsou akce a kup teď dohromady) Aukcion (aukce) a Buy it now (kup teď) já si dávám to poslední, tak se ti eliminují ty zbytky, takže můžeš rovnou koupit. Potom v tom levém sloupci jsou nabídky na barvy, materiál apod. když si sjedeš trošku níž a zaškrtneš Free shipping u Delivery option, tak ti vyjednou nabídky bez poštovného, nabídky bez poštovného bývají dražší, ale pořád levnější než když tam tu poštu máš. http://www.ebay.com/…270860984709?… např. tady když se koukneš pod tu čáru, tak tam máš shipping 22,99 dolarů a to je výše poštovného. Když je tam psáno Free shipping, tak je to poštovné zdarma. Většina prodejců do ČR zasílá, ale není to pravidlo, mívají tam napsáno, že do ČR nezasílají, ale teď si nevzpomenu jak to tam mají přesně psané v té aj. a na nic se mi nedaří narazit.
Originální LCD displej Dotyková obrazovka digitalizuje sestavu pro Vernee Apollo Lite,dobrý den jsem nováček,ale přečetl jsem si v diskusi,že by jste po zaslání odkazu mohl poradit.Rozbil jsem displej a rád bych si objednal nový jen nevím jak.Prosím poradte,předem moc děkuji J.U.Litoměřice.