Obleček pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
25.10.21 08:40

@Lucie_Sx Pejsci i kocicky se poti, akorat jen na ťapinkach. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.10.21 09:58
@Capricorn61 píše:
@Lucie_Sx Pejsci i kocicky se poti, akorat jen na ťapinkach. 🙂

No to prave nijak nesouvisi s obleckem.
Jako ze propoceny pes se musi oblect, aby neofoukl :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
25.10.21 10:00
@Lucie_Sx píše:
No to prave nijak nesouvisi s obleckem.
Jako ze propoceny pes se musi oblect, aby neofoukl :lol:.

Aha, takze pes nemusi byt obleceny, staci mu dat jen boty 😎 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.10.21 11:09
@Lucie_Sx píše:
Ale kolie je normalni osrstenej pes. Nepotrebuje probuh oblecek.Oblecek je dobry pro uplne hladkosrste psy nebo pidi psy do mokra. A na to, kdyz nekde hodinu v zime stojis na fleku. Coz asi nedelas, ne.

Myslím, že tuhle debatu můžeme ukončit, já se ptala kde koupit obleček, ne zda můžu nebo nesmím svoji fenku oblíkat. :nevim: Je to pes, který není v kotci, žije semnou v bytě ve 22 stupních, takže nemá adaptaci na zimu. Je sice hezké, že víte jakou má srst v té teoretické rovině, ale když já vidím, že je mé fence zima, tak ji teda radši obleču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.10.21 14:06
@masosek píše:
Já beru na mantys.cz. Hlavně proto, že to jsou schopni ušít i na míru, takže je jistota, že ten obleček k něčemu opravdu bude. A jsou i docela pěkné.

Teď jsem na to koukala a vypadají fakt dobře, některé ty oblečky mají vyfocené i na kolii, takže nejspíš objednám odsud. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.10.21 01:44
@Vaness88 píše:
Myslím, že tuhle debatu můžeme ukončit, já se ptala kde koupit obleček, ne zda můžu nebo nesmím svoji fenku oblíkat. :nevim: Je to pes, který není v kotci, žije semnou v bytě ve 22 stupních, takže nemá adaptaci na zimu. Je sice hezké, že víte jakou má srst v té teoretické rovině, ale když já vidím, že je mé fence zima, tak ji teda radši obleču.

Neni ji zima :nevim:.

Ale na obleckach se fajn vydelava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný