Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucie_Sx Pejsci i kocicky se poti, akorat jen na ťapinkach. 🙂
@Capricorn61 píše:
@Lucie_Sx Pejsci i kocicky se poti, akorat jen na ťapinkach. 🙂
No to prave nijak nesouvisi s obleckem.
Jako ze propoceny pes se musi oblect, aby neofoukl
.
@Lucie_Sx píše:
No to prave nijak nesouvisi s obleckem.
Jako ze propoceny pes se musi oblect, aby neofoukl.
Aha, takze pes nemusi byt obleceny, staci mu dat jen boty 😎 😆
@Lucie_Sx píše:
Ale kolie je normalni osrstenej pes. Nepotrebuje probuh oblecek.Oblecek je dobry pro uplne hladkosrste psy nebo pidi psy do mokra. A na to, kdyz nekde hodinu v zime stojis na fleku. Coz asi nedelas, ne.
Myslím, že tuhle debatu můžeme ukončit, já se ptala kde koupit obleček, ne zda můžu nebo nesmím svoji fenku oblíkat.
Je to pes, který není v kotci, žije semnou v bytě ve 22 stupních, takže nemá adaptaci na zimu. Je sice hezké, že víte jakou má srst v té teoretické rovině, ale když já vidím, že je mé fence zima, tak ji teda radši obleču.
@masosek píše:
Já beru na mantys.cz. Hlavně proto, že to jsou schopni ušít i na míru, takže je jistota, že ten obleček k něčemu opravdu bude. A jsou i docela pěkné.
Teď jsem na to koukala a vypadají fakt dobře, některé ty oblečky mají vyfocené i na kolii, takže nejspíš objednám odsud. Děkuju ![]()
@Vaness88 píše:
Myslím, že tuhle debatu můžeme ukončit, já se ptala kde koupit obleček, ne zda můžu nebo nesmím svoji fenku oblíkat.Je to pes, který není v kotci, žije semnou v bytě ve 22 stupních, takže nemá adaptaci na zimu. Je sice hezké, že víte jakou má srst v té teoretické rovině, ale když já vidím, že je mé fence zima, tak ji teda radši obleču.
Neni ji zima
.
Ale na obleckach se fajn vydelava.