Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, mám na vás dotaz. Kupujete oblečky pro psa? A pokud ano, tak případně kde? Máme doma krátkosrstou kolii a chystáme se na první společnou zimu. Chtěla bych něco do deště, ale zároveň i na zimu. ![]()
Taky na Ali, ale ted to slo trochu nahoru, jinak tam bylo velmi levne a oblecky kvalitni i na vetsi psy
Kratkosrsta kolie je normalni pes, ktery oblecek nepotrebuje, ani do deste.
Leda byste stravili cely den na bezkach a hodinu prostali u bufetu.
Příspěvek upraven 21.10.21 v 13:28
Pokud se pes hejbe, neni oblek treba. Pes se zahreje pohybem. Jinak kvalitni oblecky ma treba hurtta, non stop ( ale za vyssi cenu ). Ja psa ( 4kg ) oblekam jen, kdyz mrzne a do toho treba fouka vitr.
Já mám velké normálně osrstěné psy (KS kolie mezi ně podle mě taky patří), za standardních situací obleček nenosíme. Jednu dobu po zánětu ledvin byl potřeba a super mi na velkou kníračku sedl softshellový ze super zoo.
@liptom píše:
@Týnuška95 Pes venku se určitě hýbe 24h denně![]()
A co tim chtel basnik rict…?
@Lucy75 no taky bych možná zkusila, ale přece jen, aby ji ten obleček seděl a navíc než to doručí… ![]()
Já beru na mantys.cz. Hlavně proto, že to jsou schopni ušít i na míru, takže je jistota, že ten obleček k něčemu opravdu bude. A jsou i docela pěkné.
@Lucie_Sx Pes se jistě nehýbe celý den. Naopak, když je mu zima schoulí se do klubíčka, což ne vždy pomůže, aby se zahrál.
Ségra s neteří teď pořizovaly tady, ale teda na jiné plemeno: https://shop.zooo.cz/…cky-doplnky/ ![]()
@liptom píše:
@Lucie_Sx Pes se jistě nehýbe celý den. Naopak, když je mu zima schoulí se do klubíčka, což ne vždy pomůže, aby se zahrál.
Predpokladam, ze ten pes bude v byte a na prochazce bude v pohybu.
Pokud by bydlel venku, nasrsti se.
Ani v jednom pripade oblecek nepotrebuje.