Oblečení počůrané od psa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.5.20 16:34

Zničené oblečení

Zdravím, mám jeden dotaz. Včera jsme našli oblečení pro naši molou dcerku a bylo jakoby něčím polité. Ale při sebemenším natažení se doslova rozpadalo, jak kdyby ho nažrala kyselina :nevim: Doma sem prolezla každý kout a nemám tušení čím to může být, přemýšlela sem, zda by bylo možné aby to bylo počůrané od psa, z jednoho kusu mi příjde jak kdybych to cítila, ale že by se oblečení po tom doslova rozpadalo v rukou, o tom sem ještě neslyšela. Doma máme psa i fenku. Ráda bych předešla dalším devatovaným věcem.
*upravila sem titulek

Příspěvek upraven 10.05.20 v 17:22

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katastrofaobecna
10.5.20 16:46

Ne, moč není kyselina. A pokud to bylo někde na zemi, je možné že si to pes označí, tomu bych se nedivila, ale za to rozpadání fakt nemůže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.20 17:03

@Katastrofaobecna Děkuju myslela sem si to, ale pro jistotu sem se zeptala, v tom případě vůbec netuším co na tom oblečení bylo :nevim: všude kde je ta skvrna je látka jak papír

• Citovat
  • Upravit
14586
10.5.20 17:32

Tohle mi jednou udělalo prostěradlo, které jsem nedopatřením pokapala Savem, ale to by sis asi všimla i změny barvy látky (i když, pokud tam byl větší podíl umělých vláken, tak se to odbarvit nemuselo, zda by to v takovém případě jen rozežralo látku je otázka). Od psa to nebude, minulý týden náš pes omylem počůral dceru a oblečení po vyprání úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.20 18:38

@Michelle_M oblečení je miminkovské takže by to měla být podle složení 100% bavlna, ale je to světlá látka tak to barvu asi moc měnit nebude

• Citovat
  • Upravit
6661
10.5.20 23:41

Takto jsem viděla látku poškozenou Savem. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.5.20 23:52

Nemohl se vam vylit treba cistic odpadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný