Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ne, moč není kyselina. A pokud to bylo někde na zemi, je možné že si to pes označí, tomu bych se nedivila, ale za to rozpadání fakt nemůže.
@Katastrofaobecna Děkuju myslela sem si to, ale pro jistotu sem se zeptala, v tom případě vůbec netuším co na tom oblečení bylo
všude kde je ta skvrna je látka jak papír
Tohle mi jednou udělalo prostěradlo, které jsem nedopatřením pokapala Savem, ale to by sis asi všimla i změny barvy látky (i když, pokud tam byl větší podíl umělých vláken, tak se to odbarvit nemuselo, zda by to v takovém případě jen rozežralo látku je otázka). Od psa to nebude, minulý týden náš pes omylem počůral dceru a oblečení po vyprání úplně v pohodě.
@Michelle_M oblečení je miminkovské takže by to měla být podle složení 100% bavlna, ale je to světlá látka tak to barvu asi moc měnit nebude
Zdravím, mám jeden dotaz. Včera jsme našli oblečení pro naši molou dcerku a bylo jakoby něčím polité. Ale při sebemenším natažení se doslova rozpadalo, jak kdyby ho nažrala kyselina
Doma sem prolezla každý kout a nemám tušení čím to může být, přemýšlela sem, zda by bylo možné aby to bylo počůrané od psa, z jednoho kusu mi příjde jak kdybych to cítila, ale že by se oblečení po tom doslova rozpadalo v rukou, o tom sem ještě neslyšela. Doma máme psa i fenku. Ráda bych předešla dalším devatovaným věcem.
*upravila sem titulek
Příspěvek upraven 10.05.20 v 17:22