Oblečení pro začánající učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
31.7.13 16:41

Jsem si vzpomněla na našeho fyzikáře, co chodil jen v dlouhém bílém laboratorním plášti a pod ním měl jen spodní prádlo. Bylo mu tak 65.
Jinak na základce bych chodila klidně v riflích, k tomu halenku, tuniku.Boty si budeš asi přezouvat, takže můžeš klidně v teniskách. Nebo balerinky.
V létě klidně šaty, sukně, i sportovní…

• Citovat
  • Upravit
5099
31.7.13 16:41

@lucinienka ucim take na 2. stupni, ted teda jsem na materske, ale nosila jsem prevazne rifle nebo chino kalhoty, trika klidne s napisem, i tenisky k riflim nebo balerinky, obcas nejakou tuniku, halenku, leginy… na sukne nejsem zvykla, takze bych se v ni necitila dobre…koupila jsem par Roxy tricek, to zaci ocenili :mrgreen: proste normalne a zaci nikdy kecy nemeli, naopak kolikrat mi neco pochvalili a ani reditelka nemela na me obleceni namitky:D Je fakt, ze ty starsi ucitlky nosi takove divne modely, to i ja jsem si rikala, co to je za des :mrgreen:
A jak uz tu nekdo psal, stridat a obcas si koupit neco noveho…
Jo a nakupuju obleceni hlavne v HMku, je tam velky vyber a dobre mi to sedne…

A drzim palce, at dobre zacnes, jake mas predmety??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
31.7.13 16:43

@zichisek :palec: moje rec!!
Jinak fyzikar me pobavil :lol: U nas zase byl matikar, asi 40let a ten mel uces jak Jagr zamlada, takze zaci mu okamzite zacali rikat jagr, on to ani netusil, radsi nechci vedet, jak rikali me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.13 16:45

Moc děkuji, takže žádné černé elegantní kalhoty, elegantní rifle, halenky a svetříky nakupovat nemusím? K tomu nějaké bižu doplňky, boty na podpatku atd? :-) Ještě se zeptám, v čem chodíte, vy co učíte, ve škole obuté? V papučích asi ne, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.13 16:47

Moc děkuji, mám angličtinu a dějepis :-) ale jak jsem už psala, mám z toho strašné nervy…:-( Jak to zvládnout, jak začít, zapadnout do kolektivu atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.7.13 16:54

@lucinienka Já chodím v pantolích. Ortopedických.

Jinak do začátku poradím jediné, co mi kdysi radila starší kolegyně a fakt se to osvědčilo: zezačátku buď spíš hodně přísná, povolit můžeš vždycky, naopak to jde jen těžko ;).

Já se za pár týdnů vracím do procesu po téměř 4 letech doma a celkem se na to těším. Nedávno jsem pár týdnů učila na záskok na gymplu, tak jsem si to trochu připomněla, to jsem taky měla velké obavy. Teď mám ale výhodu, že vím, do čeho jdu - že mám skvělé kolegy a skvělé nadřízené, to se nastupujem mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
31.7.13 16:54

@lucinienka normálně ve zdravotních pantoflích. Pokud jsem se nestihla převléknout po TV tak tepláky, triko a tenisky, taky se mi občas zadařilo. :lol:
A když jsem ráno nestíhala, tak jsem ještě pár hodin odučila v tom v čem jsem přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
31.7.13 16:57

@hkac já si myslím, že i ten návrat po mateřské je lepší, že se dostaneme věkem k věku rodičům dětí a ne k sourozencům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.13 16:57

Ty ortopedické pantofle se prodávají v lékárnách? Nejsou na vysokém klínku? (Abych se při chůzi nezabila) :-D Já jsem si právě říkala jestli nějaké balerínky nebo nazouváky třeba z Deichmannu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.13 16:58

To ti závidím, protože já nastupuji úplně do nového a fakt nevím, čeho se bát víc…dětí, nových kolegů, spousty práce, nových informací…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.7.13 16:59

Naše třídní na základce (tělocvik, občanka) celé 4 roky nosila jednu a tu samou šusťákovou soupravu. Jednou i na focení 8o, podle mě měla víc kusů, jinak to není možné :lol: Říkali jsme jí Šustka a složili pro její šustku báseň! :mrgreen:
Takže rifle a triko fakt v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.7.13 17:01
@Aspera píše:
@hkac já si myslím, že i ten návrat po mateřské je lepší, že se dostaneme věkem k věku rodičům dětí a ne k sourozencům. :lol:

No to určitě. Však to byl taky jediný důvod, proč jsem nešla po škole učit na SŠ (co mám vystudováno), ale na základku, protože jsem si nedovedla představit, že bych učila lidi jen o 5 let mladší :lol:. Teď po 13 letech si to už představit dovedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.7.13 17:04
@lucinienka píše:
To ti závidím, protože já nastupuji úplně do nového a fakt nevím, čeho se bát víc…dětí, nových kolegů, spousty práce, nových informací…:-)

Já nastupovala do naprosto cizího prostředí, vůbec nikoho jsem tam neznala, místo jsem vzala jen proto, že bylo s ubytováním (bydlela jsem s podobně starou kolegyní v jedné místnosti, na ubytovně nás bylo celkem asi 6 se společnou kuchyňkou a sprchou). Nakonec ten první rok byl nejkrásnější, s kolegyněmi jsme si sedly a dodnes na to vzpomínám, jaký to byl prima začátek. S většinou z nich jsme v kontaktu dodnes a občas se i vídáme. Tak přeju něco podobného :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
31.7.13 17:05

@lucinienka s pořizováním pantoflí počkej. Nám je proplácí z FKSP, třeba budeš mít taky štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.13 17:09

Tak to je fakt skvělé, kéž by se mi taky něco podobného zadařilo. :-) Neměla bys ještě nějaké tipy, jak to zvládnout co nejlépe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková