Oblečení v zimě do šátku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení v zimě do šátku
Holky, nedávno jsem na netu našla nějaké stránky, kde se prodávalo oblečení pro mimina nosící se v šátku či vaku. Byla to taková jakoby teplá kapsa, která obalila ten šátek a mimčo tak bylo v teple a tak podobně. Nemáte nějaký odkaz? Už to nemohu najít. Uvítám taky praktické rady a zkušenosti. Dík moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
branakdetem.cz, http://www.latkovky.cz/…-pro-noseni/
Asi jeste dite v satku a priblizne milion dalsich, zkus si na zbozi.cz zadat kapsa MaM.
Jinak na noseni v zime, nejlepsi je nosit pod bundou, ja nosila 6-8m pres zimu pod fleecovou mikinou propinaci a bundou, to jsem to jeste zapla, pak jsem poridila nosici bundu. Je potreba dbat na nozicky, protoze ty jak se moc nehybou a visi dolu, tak jsou nejvic na rane, takze dobre jsou vnene navleky,nekolikery ponozky. Pro dite i nosice jsou dobre vlnene oblecky, treba vlnena trika, kamase. Vlnena kukla pro dite, cepice maji tendenci se sesouvat a lezou z nich usi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky moc, nebyla jsem dnes schopná to vygooglit. Čicinko, děkuju za vlastní postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení uvnitř šátku
A nešlo by dát miminko třeba do takovégho toho flízového fusaku do auta od emitexu a s tím ho dát do šátku? Nemám žádnou velkou bundu, pod kterou by se mi i se šátkem vešel a 1500 za ten návlek na šátek se mi zdá hodně peněz (nojo, nekoukala jsem se ještě do bazarů)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nedovedu představit, jak se dá dítě ve fusaku v šátku správně napolohovat.
Podle mě to není možné.
Kapsa na nošení stojí nová do 1000Kč.
Použitá se dá sehnat klidně i za 600, chce to jen číhat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si nedokážu představit mimčo ve fusaku i v šátku. Zkus manželovu bundu nebo nějaký second hand, to by nešlo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se dát pod bundu nebo i dotoho MaM miminko, které leží v kolébce horizontálně? Nebo se budu muset naučit nějaký vertikální úvaz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asterio když máš větší bundu tak jo
Do té kapsy podle mně moc ne.
Zkus se někde ve slevách podívat po větší bundě a flísce, já jsem koupila v HM za 400 ![]()
Zezačátku jsem nosila mužovu bundu.
Nebo taky se dá kapsa ušít, pokud umíš nebo máš někoho šikovného, na tom Nošení dětí je i postup (na úvodní straně dole myslím).
A ještě zkus Fler ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A oblékáte miminko do šátku stejně, jak do kočárku? Včera jsem ho zkouššwla nosit venku pod manželovou budnou a připadalo mi, že mu bylo horko, že se opotil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asteria píše:
A oblékáte miminko do šátku stejně, jak do kočárku? Včera jsem ho zkouššwla nosit venku pod manželovou budnou a připadalo mi, že mu bylo horko, že se opotil.
V žádném případě. Já vzala dítě v tom, v čem bylo doma, přidala flísový overálek, namotala šátek, oblékla na oba bundu a bylo. Vlastně ještě teplé ponožky navíc a samozřejmě čepici.
Nezapomeň, že ho hřeješ ty, šátek má taky navíc a nakonec ještě bunda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji, chci pořídit kuklu pro dcerku, nyní šest měsíců, bude jí mít místo čepice, hodně jí nosím, ale většinou to probíhá tak, že je v kočáru, pak jí časem přendavám do nosítka. Nějaké tipy, jaké kukly dobře doléhají, neodstávají, pokud dobře vypadají tím lépe… určitě chci merino, stále se nemůžu rozhodnout, zda dvojitou či normální… na dnešní počasí - a lépe asi nebude - si myslím, že klidně dvojitá, ale je drahá, tak nevím, zda to má smysl… takže bych brala tipy na výrobce neodstávající, aby kryla i čelo… a dvojitou? Ideálně ne moc drahá… (koukala jsem na Dupeto, fler - Zmatla - krásné, ale ty ceny).
Pak je nutné merino oblečení, máme tři děti, tak nemůžu moc rozhazovat…?
A nějaké capáčky?
Jak kombinujete oblečení…? Aby bylo teplo? U nás je problém, že nosím každý den, ale nikdy ne účelně, že jdeme jen s nosítkem, vždy je část v kočárku (pak jí dávám do nosítka, třeba když vyzvednu kluky ze školy, v kočáru vozíme batohy, nákup…)… pak taky nevím, zda je tedy nutné pořizovat kombinézu, leží ve fusaku… pak jde do nosítka…
Jinak je v softshellové nosící bundě v ve fleesové nosící mikině…
Příspěvek upraven 01.11.19 v 23:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dost váhala, ale dospěl jsem k tomu, že bych ty kukly asi potřebovala dvě - jednu tenčí na jaro/podzim a druhou tlustou do tuhé zimy. Takž jsem nakonec pořídila outlastovou, zas tolik nestojí, a když je zima, uháčkovala jsem přes to merinovou čepici, klubko v akci za šedesát. Jinak merino oblečení je fajn, ale body za šest stovek a při každodenním nošení jedno nestačí, že. No, jedno mám na delší výlety, ale na takové to běžné nošení (taky vodím do školy a z ní) prostě oblékám normálně, v zimě přes to šoupnu nějaký teplý overal, ne kombinézu, ať není mezi náma moc vrstev a máme šaci se zahřívat. A pořádně zateplit nožičky, takže buď teplé capáčky s chlupem uvnitř nebo aspoň navíc tlusté ponožky a přes to pletené botky. Zas to je na jednu sezónu. Dneska jsme byli na delší procházce, dítě mělo to merino body, silnější punčochče, přes to teplejší overal, na rukou rukavičky (furt je vystrkuje ven), na nohou pletené capáčky, na hlavě kuklu a tu čepici a přes nás jak píšeš - teplou nosicí mikinu a přes to nosicí softshellku. A venku teplota lehce nad nulou a foukal teda hodně silný vítr, po dvou a půl hodinách dítě vysvobozeno pěkně vyhřáté, ale rozhodně ne zpocené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk
díky za postřehy
. Tu kuklu je jaká značka - kde jsi koupila? Sedí dobře? Háčkovat neumím, tak jedině koupená fleesová čepice… Tak nevím, jestli je lepší investovat do dvou čepic, nebo koupit pořádnou merino dvojitou, asi lepší dvojitá, myslím, že i pak prodám…
Overal máš s ťapkama? Netlačí to zapínání, nešponuje? To je ten chlupatý, co se prodávají, sametový, flees, nebo něco zatepleného?
Co pod to tohle https://www.decathlon.cz/…8397890.html#… + mají triko, pak zas nevím co nato, stačí obyč. teplá mikina a třeba větší - delší tepláky? Jsem úplně bezradná
…
Jsem ochotná investovat do bot a kukly, dál už se mi nechce, to oblečení by snad bylo dražší jak kočárek…
Syny jsem nikdy v zimě nenosila, tak si přijdu jak kdybych měla první dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit