Už dáváte ven pančušky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Už dáváte ven pančušky?
HOlky mám takový dotaz, když je venku takto sychravo, zataženo, prší, ale teploměr je pořád okolo dvaceti a vlastně takév menší dusno, dáváte už pod kalhoty p ančucháče??
Všimla jsem si, že některé maminky už ano, ale sama nevím, já jdu ven a mám krátky rukáv a přece mi zima neni. Mluvím o dětech rok, dva, tři, ne kojenci,Švagrová už měla , když se zatáhlo, ale opravdu si nejsu jistá, protože se má už oblékat jak dospělí děti ne??
Ne o jedno vrstvu navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych tedy rozhodne puncochy nedala,pravda je,ze razime spise studenejsi odchov ![]()
Snazim se malou oblekat stejne jako me, nekdy jeste mene,pac ja jsem hrozna zmrzlina a male je zase porad teplo po manzelovi… Ale teda puncochace ja davam az kdyz teploty klesaji k nule, driv bych si je ani ja nedala…pokud treba zrovna jedeme v kocare,to je mala ve fusaku- tak ani do nej ji je nedam,myslim,ze fusak bohate staci. Proste podle sebe oblekam malou.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já Naty pořád oblékam malinko víc než sebe, když se trochu ochladí. Hlavně když je na kočáře, přecijen já jsem v pohybu a ona sedí, tak jí může být chladněji. Třeba já mám krátký, ona dlouhý rukáv nebo tak podobně. Ale punčocháče pod kalhoty teda ještě neměla…leda k sukni. Zase taková zima ještě nebyla, co bych jí pak dávala až bude 5 stupňů…rovnou oteplováky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedavam,kdyz fouka nebo je chladněji, dám deku na nožicky.
Nebo aspon navleky (i kdyz to uz je skoro jako punčocháče)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pančušky jsou punčocháče?
Mě to přijde jako blbost.Já sama chodim v krátkých kalhotech přinejhoršim dlouhých tak nebudu už ted cpát dítě když zima neni.Až zima bude tak akorát bude choulostivější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky -dávám zateplené tepláčky-zevnitř…tričko dlouhý rukáv a bundička od tepláčků…malé jsou tři roky a je neustále v pohybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, jsme studený odchov, nosí džíny/tepláky, triko a mikinu, já nosím krátký rukáv. To je jen subjektivní pocit chladu. Všimni si jak na jaře, sotva vyleze teplota na 18 st všichni nosí kráťasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda punčocháče? no to je masakr. to já bch je třeba 2 letýmu děcku dávala až fakt na podzim když by bylo dost chladno, ale ted teda nee ![]()
pokud děcko chodí, tak bych ho oblíkla stejně, ale dala třeba max o jedno tričko víc..ale asi ani to ne..jen at se otužujou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky zalezi jak je stary dite. ja mam doma 10mesicnáka, nechodi,sedi nebo spinka v kocarku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Punčocháče dávám, když je pod nulou. Když je pod plus 5, dávám zateplené kalhoty. Když je víc, dávám normální tepláky nebo džíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla že je to ještě ted zbytečné, vždyt malý má 1 a třičtvrtě roku ne? Opravdu bych dala až bude kolem 0
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla že je to ještě ted zbytečné, vždyt malý má 1 a třičtvrtě roku ne? Opravdu bych dala až bude kolem 0
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnáším nabalování.
Nyní nosí tepláky a triko..
Punčochy dám až pri mrazech - spíš jsem pro zateplené kalhoty a pod..
Když si vzpomenu jak blbě se v tom člověk cítí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit